|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
salát
|
Zaslal: st září 05, 2012 6:57 pm Předmět: Sacharidové vlny-rada |
|
|
Ahoj,určitě to tu již bylo 1000krát,ale nevim kde to najít.Cvičim 15 měsíců stále objem,a čím dál tím víc začínám přemýšlet o rýsovačce,kterou nechci zahajovat už ted,ale zhruba za půl roku a chci si dopředu zjistit informace,čím víc toho budu vědět tim líp.
1)Když se píše 100-200-300 a podobně,je to myšleno gramů sacharidů za celý den?
2)Neměl bych navýšit sacharidy při vyšší váze?Mám zrhuba 150 kg,chtěl bych sundat maximálně 15.
3)Proteiny by se měly o dost zvýšit.O kolik?
4)Jaké jiné doplňky jsou dobré při shazování?Např BCAA?
Zajímá mě spoustu dalších věcí,které si ted nevybavím,ale jestli je něco dalšího důležité,tak to prosím napiště,díky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: st září 05, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: st září 05, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Ne nepřepsal :) Měřim 204
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st září 05, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
To je chlape docela hodně, nevím, jestli jsou vlny v týhle fázi to nejlepší - za mě teda určitě ne. Jen tak mimochodem, pokud to není tajné, kolik máš % tuku?
Jinak abych alespoň trochu odpověděl na dotaz
1) Ano, měl bys to ale rozložit do celého dne
2) Na vrcholu vlny bych jel 4g/kg hmotnosti, na "úpatí" tak 1-2g/kg hmotnosti
2) Bílkoviny zpravidla 2g/kg hmotnosti
Ale jak říkám, vlny bych v této fázi nedoporučoval a šel bych nějakou zdravější cestou. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:13 am Předmět: |
|
|
No heled nevim kolik mám %,ale nebude to nic extra nejsem žádnej špekoun,ale absolutně nedokážu určit % tuku,kdybych měl plácnout tipuju tak maximálně 20%,myslíš,že sacharidové vlny nejsou vhodné?A co jiného?Já právě myslel,že je tohle nejúčinější zpúsob jak to vyrýsovat bez ztráty svalové hmoty.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:14 am Předmět: |
|
|
posli fotku _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:20 am Předmět: |
|
|
Ok,akorát si nejsem jistý jak na to :D
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil salát dne čt září 06, 2012 7:03 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: čt září 06, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: so září 08, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
Tak v poho, čekal jsem trochu něco jiného
Myslím si, že je to teda na tobě, jestli zkusíš vlny, nebo něco míň drastického ( např. snížení kalorického příjmu + pohyb ). U vln ti ale zaručuji jojo efekt a není to nic moc dlouhodobě udržitelného. Na druhou stranu je pěkné sledovat váhu, jak jde rychle dolů. Pokud se pro ně ale doopravdy rozhodneš, doporučuji sledovat % tuku, abys věděl, jestli doopravdy přicháziš o tuk a ne o svaly. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: so září 08, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Jo super,to je hodně dobrej nápad,to by mě ani nenapadlo,jak djou ale měřit tuky ?To se musim na krev do laborky ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: so září 08, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
shooter:Diky,potrebuju prave vyrysovat,protoze potrebuju shodit trochu boky a bricho.Pak chci jet zase objem atd. znate to.Jak dlouho bych mel ty vlny delat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: so září 08, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ono když to nepotřebuješ mít úplně přesně, tak jsou různé váhy, které ti to změří. Obvykle mají elektrody, kterých se chytneš a podle impedance tvého těla ti to řekne, jak na tom jseš. U nás v ČB je např. lékárna, kam si to mohu zadarmo dojít změřit, nebo různé firmy s výživou, atd. A to že to není přesné nevadí, protože to budeš vždy porovnávat vůči předchozímu měření se stejnou chybou.
A držel bych to tak dlouho, dokud budeš vidět pokrok. Půjde to čím dál tím pomaleji, tak až ti to nebude za tu námahu stát, tak přestaň.
Study: CKD jsem nikdy nedělal, tak nemůžu posoudit _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|