Good boy ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Good boy ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Good boy ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Baruna

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 11:11 pm    Předmět: Good boy ? Odpovědět s citátem

Ahojky všem,
Jsem 19 let stará holka,která je závislá na cvičení a správné stravě.Naučila jsem se tak žít a nechci se vrátit zpět! Mým cílem je nabrat svaly. Jen nevím,jak správně rozložit svalové partie.Cvičím každý den..snažím se střídat nohy a zbytek těla v jiný den. Chtěla bych jet nyní objemovou fázy. Vážím nyní 57kg a mam 170 cm. CVičím už 1 rok v posilovně...předešlé 2 roky běh,cyklistiku apod..Tělo se začíná rýsovat,ale velmi pomalu.Váhy se snažím zvedat velké.
Ráda bych vedela,co si myslí chlapy o ženách,které chtějí mít svaly.. Občas se cítím trapně,když cvičím třeba na bench-pressu.
Ma otazka zní , jak rozložit tělo,abych encvičila pořád samé partie?
Po-prsa,delty,trapézy
ut-nohy,zadek
St:biceps,triceps
čt-nohy,zadek
pá záda,prsa,delty
So-všechno

...Já fakt nevím...matlám se v tom...Díky za jakoukoli odpověd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 7:04 am    Předmět: Re: Good boy ? Odpovědět s citátem

proc by ses mela citit trapne?
pokud cvicis, tak to kluci oceni a nejen v posilovne
trapne se budou citi, leda az budes zvedat vic nez oni :-D
co se tyce treningu, je tu nekolik logu holek (Tracey, Avanti, Merrao) co cvici kvuli postave a treba Kuliskuv, Tsunami nebo e-witch log, ktere cvici kvuli vykonum, ale taky se ne da koukat se zalibenim.
k treningu, jestli jezdis tenhle split uz rok, tak zkus vyzkouset fullbody (3xtydne cele telo)
bude to pro telo zmena a zase te to posune o kousek dal a pak se klidne muzes vratit k nejakemu splitu
priklady treningu (nejen splitu) jsou treba v techto clancich:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
http://powerlifting.ronnie.cz/c-8569-petr-petras-obr-z-podivina.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html
Baruna

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za tvou odpověd´:) Ještě se chci zeptat,svaly získávají na objemu hlavně i díky sacharidům? Trochu se jich bojím,užívám pouze dlouhodobé,cukrům se vyhýbám. Teď se je snažím přidávat,pr§běžně celý den z vloček,k obědu Naan bread-klasické bílé těsto u kterého si nejsem jistá,četla jsem,že bílé pečivo,páč neobsahuje vlákninu má stejný učinej jako bílí cukr.Nejsem si tím až tak jistá,ptž obsahuje škroby,ty se štěpí pomocí enzymu sice již v ustech,tak nevím.Večer si dávám malinko-asi jen jednu lžíci rýže.Snažím se jíst bílkoviny,které přijímám z tvarohu a mléka,sojových výrobků,masa..užívám BCCA tablety...Tak 6 denně. Přemýšlím o proteinu-před spaním,či Gaineru-po cvičení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: