|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: st září 05, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Parada, to bych chtel zazit, i kdyz s moji fyzickou bych to nedal, zatim.
Jinak, tech 8l vody jste jako meli vlastni a tahli se stim cestou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st září 05, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Jinak, tech 8l vody jste jako meli vlastni a tahli se stim cestou ? |
Táhli jsme s sebou asi 3l vody, pak jsme každých x km mohli doplnit z kohoutku, které byly na odpočinkových stanicích. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st září 05, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Judson napsal: |
Jinak, tech 8l vody jste jako meli vlastni a tahli se stim cestou ? |
Táhli jsme s sebou asi 3l vody, pak jsme každých x km mohli doplnit z kohoutku, které byly na odpočinkových stanicích. |
Sakra, skoda, to maj zrusit, at maj lidi poradny zazitky
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: st září 05, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Už se těšim, až bude venku hnusně a zima, protože bude důvod jet do posilky autem, když už sem udělal ten řidičák :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne září 09, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Dneska prvni CF trenink za mnou, uz warm-up byl docela smrt. Pak cviceni 21-15-9 a odumrel sem po dokonceni 15 a nemel silu na 9  vzhledem k tomu, ze jsem 3 mesice lezel ladem skladem, tak jsem se sebou dost spokojenej. V pazi picha, tak pojedu zlehka, ale zacnu chodit pravidelne _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 09, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne září 09, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | A kdes byl? |
hele crossfit praha _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po září 10, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Za dva dny doberu antibiotika a pak BURČÁK :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 12, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ha, konečně jsem se dostal pod 94kg Prozatím -9kg od začátku června. Na to že neumím a nedokážu držet naprosto žádný diety to jde. Sice mi zmizely veškerý svaly, ale můžu se hýbat a vejdu se do kalhot |
Tak to ti zmizelo 9kg svalu, pokud jsi tolik mel ne? (nebo mozna 8kg svalu a 1kg loje :) ) Mame to podobne, asi pred 3 tydny jsem mel 94kg a nejmene svalu, co jsem kdy za poslednich nekolik let mel a katabolizmus pokracuje uspesne dal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 12, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | Ha, konečně jsem se dostal pod 94kg Prozatím -9kg od začátku června. Na to že neumím a nedokážu držet naprosto žádný diety to jde. Sice mi zmizely veškerý svaly, ale můžu se hýbat a vejdu se do kalhot |
Tak to ti zmizelo 9kg svalu, pokud jsi tolik mel ne? (nebo mozna 8kg svalu a 1kg loje :) ) Mame to podobne, asi pred 3 tydny jsem mel 94kg a nejmene svalu, co jsem kdy za poslednich nekolik let mel a katabolizmus pokracuje uspesne dal |
BCAA. To je to jediné co tě může zachránit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 12, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak to ti zmizelo 9kg svalu, pokud jsi tolik mel ne? (nebo mozna 8kg svalu a 1kg loje :) ) Mame to podobne, asi pred 3 tydny jsem mel 94kg a nejmene svalu, co jsem kdy za poslednich nekolik let mel a katabolizmus pokracuje uspesne dal |
Sádla zmizelo dost, svalů taky. Je mi to srdečně ukradený, protože už nemám infarkt po každým vyšplhání deseti schodů, a nemusím se po ujití 100 metrů zastavovat
Ideální cílová váha je 90kg, s tou se cítím asi nejlíp.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st září 12, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Draper napsal: | Tak to ti zmizelo 9kg svalu, pokud jsi tolik mel ne? (nebo mozna 8kg svalu a 1kg loje :) ) Mame to podobne, asi pred 3 tydny jsem mel 94kg a nejmene svalu, co jsem kdy za poslednich nekolik let mel a katabolizmus pokracuje uspesne dal |
Sádla zmizelo dost, svalů taky. Je mi to srdečně ukradený, protože už nemám infarkt po každým vyšplhání deseti schodů, a nemusím se po ujití 100 metrů zastavovat
Ideální cílová váha je 90kg, s tou se cítím asi nejlíp. |
Tak to nezáleží od hmotnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 12, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Když se během krátký doby vyprasíš o deset kilo, a nemáš žádnou aerobní aktivitu, tak jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|