| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zyzz
|
Zaslal: po září 10, 2012 9:58 am Předmět: HEMORAGE UC a problem! :D |
|
|
Zdravím,
prostě mám problem:D Užívám před tréninkem HEMORAGE .... trénink super!
Ale pak zbytek dne jako by mi "kámoš" tam dole umřel.
Bavil sem se o tom s kámošem, který to taky užívá a říkal, že má ten stejný problém :D
Máte někdo stejný problém? Může to mít nějaký trvalejší účinky ? :// Přítelkyně by asi moc radost neměla! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: po září 10, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zyzz
|
Zaslal: po září 10, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Po ničem jiným se mi to nikdy nestalo ani po alkoholu! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po září 10, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po září 10, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
vy si z toho děláte prdel ale ja měl upe ten samej problem po treninku s hemo rage uc  taky nechapu cim to může být
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po září 10, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
vy si z toho děláte prdel ale ja měl upe ten samej problem po treninku s hemo rage uc  taky nechapu cim to může být
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po září 10, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
mozna do toho sypou meth.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po září 10, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | mozna do toho sypou meth.. |
Určitě no
|
|
| nahoru |
|
 |
zyzz
|
Zaslal: po září 10, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út září 11, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
Haha to je asi jediná věc co je na geraniu špatná...vadne po tom vocas. To by mě nenapadlo že s tím fakt bude někdo mít zkušenosti myslel jsem že testosteron z cvičení to vyrovná. No stejně ať žije hemo rage  mrkni na google tam o tom něco bude:
broscience.com/broscience-com-approved-articles/348-1-3-dmaa-erectile-dysfunction-vasoconstriction-what.html
Myslím že Yohimbin by to vyrovnal ale nezkoušel bych to. Prostě to neber když si chceš zařádit.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út září 11, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Haha to je asi jediná věc co je na geraniu špatná...vadne po tom vocas. To by mě nenapadlo že s tím fakt bude někdo mít zkušenosti myslel jsem že testosteron z cvičení to vyrovná. No stejně ať žije hemo rage mrkni na google tam o tom něco bude:
broscience.com/broscience-com-approved-articles/348-1-3-dmaa-erectile-dysfunction-vasoconstriction-what.html
Myslím že Yohimbin by to vyrovnal ale nezkoušel bych to. Prostě to neber když si chceš zařádit. |
Tak geraniem to určitě neni protože ho obsahuje i neurocore a po tom sem žádný problémy neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út září 11, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
Spousta lidí nemá problémy, taky záleží na dávce. Třeba v tom je víc gerania na poměr než NO a někdo na to může být citlivější.
"""I friggin’ love 1,3-DMAA. How do I prevent this possible side effect?
I recommend either one (that is one or the other, not both, just to prevent a synergistic effect that could substantially decrease blood pressure) of the following to use with your favorite 1,3-DMAA products to prevent possible ED:
Nitrates: nitrate is an increasingly common ingredient in pre-workout products, simply because it works. See fig. 1. While 1,3-DMAA may cause contraction through NE/ACh, it can be counteracted independently of these neurotransmitters by increasing nitric oxide."""
|
|
| nahoru |
|
 |
| |