|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Konec letošní diety. Váha na fotkách 73,6 kg.
Pro rejpaly: Ano, neni to syrový, je to upravený. Fotil to kámoš, fotograf Lukáš Ptáček (google), je tam udělanej lehkej tonemapping a vymazaný pihy krásy
Na nohy se letos zase nedostalo |
ten tonemapping je udelany schvalne abys vypadal jak zombie ?
forma luxus, uz se tesim az zas priberes v pase 20 cisel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
ten tonemapping je udelany schvalne abys vypadal jak zombie ?
| voe, tady je to ještě dobrý, mám i horší
| kubaz napsal: | forma luxus, uz se tesim az zas priberes v pase 20 cisel |
Zapomněl jsem napsat, že fotky jsou už skoro měsíc starý, dostal jsem je až teď, takže těch 20 čísel v pase...ehm...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
forma luxus, uz se tesim az zas priberes v pase 20 cisel |
Presne tohle jsem chtel napsat nez jsem si precetl tvuj koment :)
Forma naprosto paradni, rekl bych ze tva nejlepsi ?? a ted se honem zpras o 30 kg za 2 mesice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jari dost dobry _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
Toho znáááám :) ten je dobréééj :) Dobrééé
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Hodně dobrý Jari. Kolik kg šlo za ten rok nahoru v této formě? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Hodně dobrý Jari. Kolik kg šlo za ten rok nahoru v této formě? |
Jsem pitomej ale asi jsem nepochopil přesně na co se ptáš
Filip Vaško:
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Zajímá mě, o kolik kg máš letos v této formě víc než vloni. Pokud mě pamět neklame, tak jsi vloni taky rýsoval a proto mě zajímá, kolik to hodilo za rok do plusu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 11, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Zajímá mě, o kolik kg máš letos v této formě víc než vloni. Pokud mě pamět neklame, tak jsi vloni taky rýsoval a proto mě zajímá, kolik to hodilo za rok do plusu. |
Jo ták. Těžko říct, protože letos byla váha ještě o 3 kg méně než loni. Letos to bylo zatím moje maximum, co se týče minima podkožního tuku. Ještě 2 měsíce před jsem si říkal, že bych mohl mít tak o 2-3 kila víc ale samozřejmě jsem něco ztratil. I tak některý partie vypadaj objeměji než loni, tak si troufám říct, že jsem tak 1-1,5 kg čístýho masa přibral Já vim, je to na palaci, nabalovat 30 kilo a z toho kilo svalů ale i tak za poslední 4 roky, co se fakt snažim cvičit pravidelně, tak je to každý rok lepší a lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
Hodně dobrý Jari! Škoda, že ani letos nezkusíš ty kondičáky.
Na EVL's teda už nebudeš k poznání oproti tomu svalovci z fotek?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út září 11, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
Jari: tohle se me proste libi, absolutne neodhadnu vahu. 73kg a me to pripada, jako 90. Tak sup na zimni formu, jak pisou kluci nademnou :ú
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 11, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | daymoon napsal: | | Zajímá mě, o kolik kg máš letos v této formě víc než vloni. Pokud mě pamět neklame, tak jsi vloni taky rýsoval a proto mě zajímá, kolik to hodilo za rok do plusu. |
Jo ták. Těžko říct, protože letos byla váha ještě o 3 kg méně než loni. Letos to bylo zatím moje maximum, co se týče minima podkožního tuku. Ještě 2 měsíce před jsem si říkal, že bych mohl mít tak o 2-3 kila víc ale samozřejmě jsem něco ztratil. I tak některý partie vypadaj objeměji než loni, tak si troufám říct, že jsem tak 1-1,5 kg čístýho masa přibral Já vim, je to na palaci, nabalovat 30 kilo a z toho kilo svalů ale i tak za poslední 4 roky, co se fakt snažim cvičit pravidelně, tak je to každý rok lepší a lepší. |
A myslis, ze kdybys ten objem jel vic na cisto (chapej neprasil se tolik :) ), ze bys na tom ve vysledku po diete byl hure? Ja uznavam, ze v objemu nejaky ten loj pribrat musis, vsak je to objem a i to lepe vypada (viz. treba Rostislawova forma), ale ty se vzdy zprasis, skoro bych rekl, abnormalne , coz si myslim, ze neni potreba ne? Kdyz pominu to, ze mas pomalejsi metabolizmus (oprav me jestli se mylim, ale myslim, ze jsi to nekolikrat psal), tak to proste na nejake rozumne (primerene) stravovani kasles a rikas si, jsem v objemu, tak si budu uzivat nebo se domnivas, ze bez toho nadbytku energie, ktery je u tebe asi v objemu veliky vzhledem k mnozstvi tuku, ty svaly nebudou dostatecne regenerovat a rust? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út září 11, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Jari..kua..zrovna dneska mam náladu pod psa a ted objevím tvoje fotky! Neuvěřitelný mazec. Seš bůh a král objemu i vln  a doufám,že mi to dodá zase chuť se do toho pustit! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|