|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Woko_O

|
Zaslal: út září 04, 2012 9:39 pm Předmět: Smartphone do 7tis? |
|
|
Ahoj.
Přemýšlím nad koupí nového telefonu tak do 7 tis cca. Chtěl bych nějaký smartphone s optimalním procesorem,pamětí,hezkým zpracováním a tak. Do oka mi zatim padl jen Huawei Honor White. Máte přímo někdo zkušenost s tímto telefonem? Co jinýho byste doporučily?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: st září 05, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
Konkrétně s tímto telefonem zkušenosti nemám, ale chtěl bych jen napsat, se podle mě rozhodně nemusíš být značek jako Huaiwei nebo ZTE, jelikož nabízí hudně muziky za málo peněz a poměr cena/výkon je skvělej oproti předraženejm hátécéčkám a samsungům. Koneckonců, stejně se to všechno vyrábí někde v Číně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 09, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 09, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
Mám Huawei ascend g300 a jsem spokojenej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út září 11, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
mám kamaráta ktorý robí u jedného mobilného operátora a telefóny od Huawei sú u nich jednoznačne najporuchovejšie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út září 11, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: st září 12, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
Jo jo, ten Nexus S bych taky doporučil. Sám ho ještě mám, a ta podpora od Googlu je znát (nejnovější aktualizace jako jeden z prvních). Plus je to celkem rozšířený telefon, takže většina aplikací a her ho podporuje (tohle totiž není u Androidu pravidlem).
Problém ale je, že nový se snad už ani nedá koupit...
Edit: teď koukám na tu Heuréku a tam se nějaké obchody tváří, že ho mají skladem, tak snad teď ta dostupnost bude lepší. Každopádně když ho před nějakou dobou sháněl kámoš, tak ho sehnat nemohl a nakonec koupil něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st září 12, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Huawei ascend g300, za málo peněz hodně muziky.
Bez urážky, ale to, že jsou nejporuchovější, zpravidla vypouští dražší značky o levnějších pro podporu prodeje "značkovějších" telefonů (jinými slovy předražených). _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|