Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Froma je perfektná, ale ten následný objem, čo nastáva potom nechápem, zvláštna záľuba zhadzovať a naberať 30kg, máš šťastie asi aj na elastickú kožu, bo druhý človek by bol z toho zastriovaný že strach, máš potom aj dimetrálne vyššie výkony, keď si v "objeme"?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Samozřejmě máš pravdu. Šlo by to. Každej rok si něco podobnýho slibuju...ale

Ono ikdyž to nějak hlídám a jím "normálně", tak stejně přibírám. Narodil jsem se jako tlustej a furt si to ten hajzl pamatuje V podstatě bych se musel hlídat brutálně a jíst pořád dietně, to zas ale nekoresponduje s tím, že jsem gurmán, hospodskej synek a to "volno" si prostě užívám.

Přeci jen když srovnám zimu 2010 - 114 kg a zima 2011 - 101 kg, tak je tam určitý zlepšení v prasení. Uvidíme letos.

Pavle díky, doufám že dáme nějakej ten trénink, nebo MCD?

Turakam: Moc velkej rozdíl ve vahách nemám, nejsem silovej typ a netlačim to, když to vemu příkladem tak v dietě nejdu přes 90 na benč, potom 100-110
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Draper: Samozřejmě máš pravdu. Šlo by to. Každej rok si něco podobnýho slibuju...ale

Ono ikdyž to nějak hlídám a jím "normálně", tak stejně přibírám. Narodil jsem se jako tlustej a furt si to ten hajzl pamatuje V podstatě bych se musel hlídat brutálně a jíst pořád dietně, to zas ale nekoresponduje s tím, že jsem gurmán, hospodskej synek a to "volno" si prostě užívám.

Přeci jen když srovnám zimu 2010 - 114 kg a zima 2011 - 101 kg, tak je tam určitý zlepšení v prasení. Uvidíme letos.

Pavle díky, doufám že dáme nějakej ten trénink, nebo MCD?

Turakam: Moc velkej rozdíl ve vahách nemám, nejsem silovej typ a netlačim to, když to vemu příkladem tak v dietě nejdu přes 90 na benč, potom 100-110

Sakra to ej hodně dobrá forma a to sji pořád tvrdil že jsi takovej polozraněněj a nemužeš cvičit naplno co suplementace a kardio
jari

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro papya a ostatní:

Podotýkám, že je to absolut natural, věř nevěř
jnerez

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari: vypadá to velice dobře A ty tricáky sou luxus.

Jen nerozumím tomu, proč se přes zimu tak zybtečně moc prasíš.

Jo a je škoda, že si neděláš na nějakém bodystatu složení těla, alespoň v max objemu a v max dietě. Netvrdím, že to je stopro přesné, ale jako nějaké vodítko do dalšího cvičení, nebo jen tak pro zajímavost by to nebylo špatné .
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole to je rozdíl
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nechci vědět jak by to vypadalo kdyby jsi to nasypal a měl víc peněz na suplementy to by se nějakej Daniel Hill mohl nechat pás
jari

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
no nechci vědět jak by to vypadalo kdyby jsi to nasypal a měl víc peněz na suplementy to by se nějakej Daniel Hill mohl nechat pás

Zas nepřeháněj
Majesty

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jiny clovek!
Reiben

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajímalo by mě jaký jsou reakce lidí kolem tebe, když víceméně během půl roku se z nařachaného "prasátka" vždy proměníš ve fitness modela
jari

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben: To se ani neptej Lidi co ví o co kráčí jsou na to zvyklí, ostatní si myslí, že když hubnu, tak trpim nějakou nemocí A pak jsou lidi co to ani nepoznají, postupem času jsem zjistil, že lidi vidí jen to, co chtějí vidět. Kamarád, kterýho jsem přivedl ke cvičení, už necvičí 5 let a ztloustnul, přesto je pro ostatní "namakanej", kdežto o mě si ani nemyslí, že bych kdy někdy měl činku v ruce, zvykl jsem si na to a pak mě baví když je v tílku překvapim.
madball

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jseš opravdu strašnej extrém Jari. Ale v dietě je to na poklonu, pan kouzelník. Super.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozřejmě luxusní forma.....klobouk dolů před tím vysekáním.
TheSituation

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari: velká paráda! máš i moc pěkný tvary svalů
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari: velká poklona

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: