5) Prowler s popruhy jak na tahani kaminu (z hadic): 1x 130 kg na 20m, 1x 240kg na 20m , 1x 310 kg na 20m mozna tam byl jeste jeden lehci, ale uz si nevzpomim a jak si to hend nepisu tak pak nevim :-)
ufff ten military je veru riadny, to je pekná nálož aj na tie opakovania.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ako veľký si už viac než dosť si myslím:) a disciplíny sa ti pekne zlepšujú, super.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tahani "monster traku" 5,5 t na vzdalenost 20m: 43 sekund
Viking press na pocet opakovani za 1 minutu: 21 vahu nevim nekdo rikal 100 nekdo 120kg :-) Aerobka jak hrom :-D
mrtvy tah s axlem 230 kilo: 0 tak trosku fail :-) , ale s tim se pocitalo..
Kufry medley 2x125kg na 20m a zpet 2x128kg na 20m: usel jsem jen prvni das s kladama, s druhou uz jsem jaksi ani nehnul.
Axle 120kg - nahrada za gumu, kterou by asi nikdo nezvedl, odesel jsem z 0 nulou neslo premisteni
Pivni sudy 40,60,105 kg na 20m: dik oprave vim, ze to bylo 50,90s :-)
Naposledy upravil honzik833 dne ne září 02, 2012 12:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Zdarec chlapáku!
Ty sudy jsi zvládnul za 50,90s.
První závody,první zkušenost,šel jsi do všech disciplín!Klobouk dolů jak jsi to vše zvládnul.
I když to tak někomu nemusí připadat.
Nevzdal jsi to,a to se cení!
Měj se a bojuj!
Mirek
JInak dik za korekci. ja si chtel na zaver ofotil listinu vysledku,ale nejak jsem na to zapomel na konci :-) Priste budu chytrejsi.
JJ tak nemohl jsem dopustit, abych se o neco alespon nepokusil! Ikdyz jsem vedel, ze to bude marnej boj:-) Plan na pristi sezomu je jasnej a tam se teprve ukaze co a jak:-)
Zkusenost to byla k nezaplaceni uz aspon vim jak to zhruba vypada a funguje. I formy suportu a zazemi jsem si promyslel pro priste. To za to rozhodne stalo.
Tobe i pripadne bratrovi dik za podporu u nekterych vykonu!
Tak do treninku nemam moc co pridavat, takze zatim sem hodim pripravky hracek co si pomalu v ramci odpocinku delam doma na zahrade :-)
Foto 1 ukazuje spodni cast kontrukce na super Yoke ( je to polozeno na zemi tak jak bude posleze posvarovano ) jinak bych to nenafotil smysluplne
Foto 2 ukazuje v prenesenem slova smyslu pohled na predni cast konstrukce, kterou si bude clovek pokladat na ramena + nastaveni zarazek pro volbu vhodne vysky
Foto 3 je Log lift po dokonceni vyrezavani otvoru. Delka je tusim 160 cm, prumer je "pouze" 27 cm. Tloustka steny je 7mm.
Dneska po haluzi nakoupene poradne retezy :-D Poradny retetez je ocko tloustky7mm . sehnal jsem asi 40 kilo retezu + sikovne udelatko pro nasazeni retezu na osu :-) Takze mam 2 kousky v delce okolo 204 cm delky a potom 2 kousky v delce 182 cm ;-) tak doufejme, ze mi to k necemu bude a treba u mrtvoly se na to docela tesim :-))
na kolik tě vyšly ty řetězy a kde si je sehnal? já pořád marně scháním nějaké kludné
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Tak ted uz k dnesnimu treninku, takovy slovensky smidling
Drepy: 1x20kg, 8x40kg, (na zkousku celni drep 6x40kg) 10x60kg, 8x80kg, 6x100kg, 4x110kg, 10x60kg
Horni kladka pred hlavu: 10x40kg, 10x70kg, 10x90kg, 10x100kg (vic uz neslo nalozit)
Military press: 10x60kg, 6x80kg, 3s x 6r x 82,5kg
Uzky bench: 10x60kg, 3s x 6r x 100kg
Bricho:
Honzo promin, trochu jsem si to tu procetl a rikam si ze davat na military skoro to co drepas je docela tragedie jak to chces resit? Z tech rozpisu treninku spis nevypada ze by ses do toho nejak hrnul...
tak ja mel stesti. Sel jsem do sberny pro trubku na Yoka. A v meziobdobi cekani jsem prosel okoli a meli tam kopec veci a k tomu jsem vyhrabal retezy. Takzeprochazet sberny. A jinak byl jsem u zida a ten prodava ze 11kc/kg :-)
Pro ilustraci obrazek (omlouvam se za kvalitu. Rozmery jsou viz obrazek tloustka samostatneho ocka jako materialu je 1,3 cm, vnitrni prostor ocka je siroky 1,8cm a delka ocka je 7cm.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru