| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:27 pm Předmět: Prodávám BCAA |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Normálně mám ty samý (asi jsme oba kupovali v stejný akci) a počáteční pocity byly stejný  po první vydávený jsem si říkal tak to teda ne, ale nakonec to naštěstí šlo. Ale jsou to strašně velký hovada, to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Ta velikost (která se mi u nich taky nelíbí) je bohužel cenou za obsah 1500 mg BCAA v každé tabletě...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 2:42 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Doporučuji polykat po jedné a zapíjet vodou |
Zkoušel jsem to zapíjet , drtit do vody prostě všechno a stejně nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
A proč si nekoupit třeba sypaný BCAA? Cena cca 220Kč za 190gramů. To je problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
No pre mnohých ten problém nastáva, ako tie sypané vlatne do tela dostať, duplom, ked sa to ťažko v niečom rozpustí etc. a nie každý šupne odmerku prachu do úst a zapije (ja s tým problém nemám, aj ked nič moc) - preto je na trhu čoraz viac instantných bcaa od renomovaných výrobcov, ale kto chce ušetriť, tak práškové sú, samozrejme, jasná voľba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
Instantní jsou paráda, ještě že to můj výrobce taky začal dělat. Stejně nechápu jak to dělají, to je ve formě nějaké soli ?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si rozpustné neboj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:27 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | A proč si nekoupit třeba sypaný BCAA? Cena cca 220Kč za 190gramů... |
Ja jen doplnim, ze tyto instantni BCAA akutalne stoji 250 Kc/190g, tudiz cenou uz se skoro dorovnaly k BCAA Xpress od Scitecu (cca 670 Kc/500g).
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Stale prodavam kdyby mel nekdo zajem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út září 11, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út září 11, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Aj bych je zkusil, ale pochybuji že bys mi je prodal zalevno... přece jenom zatím stále vyhrávají BCAA za 250kc
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Powder | AminostarBCAA Powder je speciální směsí větvených aminokyselin obohacenou o vitamín B6. 499 Kč |
| |