| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
toms
|
Zaslal: pá září 14, 2012 6:47 pm Předmět: silový trojboj |
|
|
čau chtěl bych se zeptat teď dojíždím fullbody trenink co je na ronie.cz a musím řict dobré výsledkym, lepši než jsem čekal hlavně na síle ale až ho skončim chtěl bych právě něco na velkou trojku znáte někdo nějaký dobrý trenink a mate s ním zkušenost?? diký _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
balbi

|
Zaslal: pá září 14, 2012 6:49 pm Předmět: Re: silový trojboj |
|
|
| toms napsal: | | čau chtěl bych se zeptat teď dojíždím fullbody trenink co je na ronie.cz a musím řict dobré výsledkym, lepši než jsem čekal hlavně na síle ale až ho skončim chtěl bych právě něco na velkou trojku znáte někdo nějaký dobrý trenink a mate s ním zkušenost?? diký |
Polička "u" Nového Města, kam chodíš do posilky?
Výsledky dobré? konkrétně jaké?
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Co se zkusit zlepšit i v češtině, a naučit se co to je věta a interpunkce?
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
A ten trénink chceš vyloženě na sílu nebo i na objem? _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | A ten trénink chceš vyloženě na sílu nebo i na objem? | spíš na sílu koukal sem už na něco. Třeba AB split po vrsek ut spodek st volno a zase čt vršek a pá spodek ale klidně poraď něco budu rád _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Ivanov:)
Taky si hodně chválí Fomina, ale toho jsem nikdy nejela. Pro začátečníky to bude nejspíš dobrej trénink. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale tohle je spíš už pro dost zkušené borce a ne pro zakladatele tohohle topicu, kterej je někde v úrovni "mírně pokročilý". Sám jsem se o CIZOVO cyklus taknějak pokoušel, a dost jsem se při tom odpálil.
Přikláněl bych se spíš k nějakýmu ruskýmu cyklu (KORTE, FOMIN) s nižší intenzitou a větším objemem práce a na začátku pěkně podseknout maxka (alespoň o 20%)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
ja to bral spis jako treningovy rozpis, co se tyce rozlozeni, nez intenzity
jinak souhlas
KORTE (nauci se techniku a nejsou tam velke vahy)
pak klidne FOMINA nebo IVANOVA, al epodseknout maxima _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |