|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt září 06, 2012 12:13 pm Předmět: Někdo na VUT Brno ? |
|
|
Zdravím,
sháním nějakýho člověka kterej by mě trošku zasvětil na VUT Brno + posilka Blue Gym a nějaký místo kde se dá dobře jíst. ( na pár let snad :D )
Prostě celkově tak nějak hledám někoho na cvičení z VUT, aby jsem se měl ke komu připojit atd.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Koutňa

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
VUT - Šířeji položenou otázku jsem dlouho neviděla. : -))
Blue Gym - Asi se tam cvičit dá, chodí tam jedná známá atletka a nemá tam problém s přemíštěním, dřepama, atd., ale osobně jsem tam nikdy nebyla. Jinak myslím, že v Brně jsou i levnější posilky, ale záleží, co vše od toho očekáváš, že.
Jídlo - VUT má několik menz, většinou se tam dá z něčeho vybrat, ale nesmíš tam jít chvilku před zavíračkou (objednávat dopředu nejde), i když radši si vařím sama. Jinak přímo naproti hlaváku je několik šikmookých nonstop bister, tam se dá asi taky vybrat (hlavně v objemovce  ). _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 15, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
Děkuju aspon za nějakou reakci :)
VUT - sháním prostě někoho třeba z FSI kdo prostě má nějakej zajetej systém v tom chodit do posilky, na jídlo, a učit se :)
|
|
| nahoru |
|
 |
caparzo
|
Zaslal: so září 15, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
Záleží na tom, kde bydlíš a na jakou fakultu chodíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 15, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
FSI VUT a budu bydlet na koleji.. (Palack..)
|
|
| nahoru |
|
 |
caparzo
|
Zaslal: so září 15, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Tak z palčáku je všechno celkem daleko :D Do BG se dostaneš ale během chvilky. Ceny jsou super, jde tam odcvičit cokoliv. Dřepy, MT, dvě benchovací lavice atd.
Přímo na kolejích je menza a na FSI je další akorát celkem nic moc porce, takže na oběd vždycky dvě porce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 15, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak a ted jeste sehnat nekoho s kym se bude dat cvicit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 15, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
Přímo na Palačáku byla posilovna, ale teď se to tam má nějak předělávat, takže nevím, jestli je funkční tenhle rok. Jinak můžeš si volit sporty, http://zapis.cesa.vutbr.cz/ a je tam, nebo tam bývalo kondiční posilování, prostě hodinu můžeš cvičit co chceš, ale plná posilka. Pak je posilka na Purkyňových kolejích, tj relativně kousek, ale vybavenost nicmoc, nicméně to stačí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 15, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Ten odkaz je super, o něm jsem nevěděl ale.. posilování tam není : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
No musím vám napsat že jsem z toho Blue Gymu docela hodně zklamanej.. Zkusím se podívat po další posilce..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | No musím vám napsat že jsem z toho Blue Gymu docela hodně zklamanej.. Zkusím se podívat po další posilce.. |
Pokud jsi tam byl odpoledne, tak ku*evsky narvany co? Nechapu, ze tam vsichni lezou, kdyz je v Brne tolik posilek :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Jojo byli jsme tam odpoledne.. Ale i ta obsluha strašně příjemná.. Lidi mrtě.. to bylo dost hrozný, ty songy co pouštěli v radiu, otřesný, a celkově ta atmosféra.. To bylo strašný..
U nás je Olymp v Trutnově, je to jen za 35korun, je to uplně to samý jako Blue Gym, mozna trosku vetsi a modernejsi, a jeste k tomu ta atmosfera,.. To je uplne neco jinyho..
Kdyby Golds gym stal treba jen kilo, tak bych si klidne priplatil a chodil bych do Goldu kazdej trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 17, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
https://www.facebook.com/MismasBrno/info?ref=ts
Ceny vstupného
Jednorázové vstupné: 150,-Kč
10 vstupů: 1000 Kč - platnost 6 týdnů pro jednu osobu
Měsíční permanentka: 1000 Kč
Studentská permanentka: 700 Kč
Permanentka "Happy hours": 500 Kč
ty cvičíš kulturisticky, takže si tady určitě užiješ... ty hammer strength věci jsou brutální
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
Zkus Big1Fitness na blizko Mendlaku na Vaclavske, to by ti mozna mohlo vyhovovat (kdyz pominu par drobnousti jako treba sprchy :) ) a nebo MisMas, to uz je trochu jina liga ovsem za lidske ceny :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Urcite se tam podivam, Hammer Strength mam rád :) byl jsem i v Praze , je to perfektní :)
A co říkáte na Incore Fitness ,?? Tam se chystám přístí týden..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|