|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
No tak ja takovy fotky tady ocekavam. Dotahnuto doplna, ne vyfocena jedna ruka atp.
Jakub.M: zajimavy fotky a hlavne ten vek  , vubec nechapu. Opravdu parada ty nohy dominujou.
Bosorka: tak budem držet palce  (doufam, že zas nekdy přivezeš ty proteinovy doborty  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
Jakub: to jsou stehniska jak slon! dobře ty! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po září 17, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
JakubM: uz jsem ti to chtel napsat do toho druheho topicu, ale dal si fotky i tady, perfektni fotky a perfektni napad
Bosorka: Perfektni forma vypada to fakt dobre, hodne stesti na MS
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
- záda jen tak volně, zatlé to vypadá stejně stejně.
Ať tu nejsem za totálního anonyma, výška cca 174cm, váhu bych tipl na 83-85kg, fotky jsou trochu starší (asi 2-3 měsíce), ale forma je stejná, možná taky 2-3kg nahoře. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Další pěkná fotečka
_________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Jakub: vypadá dost dobře, hodně hmoty na ten věk. V realu s tvou výškou musíš vypadat nebezpečně, vždycky jsem chtěl alespoň mít 1,90 či 2m. Váhu člověk může ovlivnit, výšku ne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 20, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Arnold Strong: Žádný. Dvakrát týdně na hodinku fotbálek - sálovka, mám solidní výdej v práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so září 22, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes opět trenink v Sypatch Gym. Potkali jsme tam, vždy usměvavého a obrovského Jardu Paseku. Bylo to velmi prijemne, kouknout na tu horu svalu. Snad to neni tajne, vahovka pred souteznim obdobi necelych 120kg :) no užasl sem  Musim říct, že sem Jardu už parkrát potkal, on je neskutečně vštřícnej a pozitivní člověk. Rád se i vyfotil, nemohl jsem si nechat ujít to monstrum nevyfotit. Nejhloupejsi napad byl se nechat vyfotit s nim, no vypadam vedle neho s 98kg (182cm), jako jeho menší brácha  (
Tak a na zaveř bych jen řekl, že Pajdovi přeju na soutěžích (Rakouko, ACE) co nej umístění.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 22, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
:D no snad i tobě nezačnou říkat, že vypadáš jako kluk ze základky
Jarda vypadá úžasně, ty ses ztratil vedle něj
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 22, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Tak Jarda byl vlastně loni v zimě první velkej kulturista, kterýho jsem kdy viděl, takže je ti asi jasný, jak mi spadla brada, když jsem ho viděl. Taky s ním mám nějaký fotky a určitě je i pár záběrů na videu, protože to byl Ronnie's training day. Teď jsem ho viděl unás na strongmanech a jak byl Lonc velkej, tak Jarda působil ještě větší.
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BARBAR dne ne září 23, 2012 6:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 23, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Jo, tam je forma vidět úplně parádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|