|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
papousek
|
Zaslal: ne září 16, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Vím že se možná budu opakovat, ale mohli byste mi doporučit/poradit který protein je nejlepší z vícesložkáčů. (Po tréningu beru Hydro Instant) a jako vícesložkáč se rozhoduju: mezi Combatem, 100 % Whey Protein Professional od Scitecu, Pharma Blend 6 HR od PhD a Instant Whey Deluxe od Reflexu.
Jde mi hlavně o kvalitu a vstřebatelnost, chuť jsem schopen trochu oželet a rád si připlatím za TOP ať do sebe nervu  .
Doteď jsem měl WPC 80 ale nastal čas na změnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 16, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Všetky, čo si vymenoval sú dobré, tak si už vyber na základe osobnej preferencie/ceny. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po září 17, 2012 5:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po září 17, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
viceslozkovy protein od Reflexu je Peptide fusion (garantovany pomer jednotlovych slozek ) _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po září 17, 2012 1:30 pm Předmět: Combat Powder |
|
|
Tak jsem na vaši radu zde zakoupil tento protein, příchuť triple berry. Mám obavy, že jej vypiji dříve, než mám v plánu, jelikož mi hodně zachutnal. Po období vanilek a čokolád je to příjemné oživení a snad mi nyní bude i více chutnat mutant mass :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po září 17, 2012 2:28 pm Předmět: Re: Combat Powder |
|
|
| Luster napsal: | | TheCory napsal: | | protein, příchuť triple berry. Mám obavy, že jej vypiji dříve, než mám v plánu, jelikož mi hodně zachutnal | to je normalni, ja mam protein vetsinou 14 dni max tri tejdny |
Mám to podobně, naštěstí, když už mám něčeho druhou 6 kg pixlu, už to piji opravdu jen ve správných chvílích :-D
Ten combat zmizí opravdu rychle, příjemné oživení chuti....aby mě to nezruinovalo, je třeba zase nakoupit tvaroh ve velkém :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: út září 18, 2012 11:55 am Předmět: dotaz |
|
|
Možná je to trochu blbej dotaz, ale raděj se zeptám. Má smysl si brát hydro instant po třeba 30 až 40 minutovém běhu? Ptám se proto, jestli to spíš nemá smysl vzít si to po silovém tréninku. Po silovém to beru vždy, ale po běhu? Díky za odpověď?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út září 18, 2012 12:09 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
ivos11111:
Odpověď je ne...rozdíl sice je běh do 12km/h někde v normalím terénu, 12km/h v kopcích, sprinty či HIIT forma běhu atd. atd. Nicméně tak jako tak ten protein je zbytečnej -> v těch různých jiných formách běhu se řeší doplňky, ale jiné než hydro-protein. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út září 18, 2012 12:30 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
| ivos11111 napsal: | | Možná je to trochu blbej dotaz, ale raděj se zeptám. Má smysl si brát hydro instant po třeba 30 až 40 minutovém běhu? Ptám se proto, jestli to spíš nemá smysl vzít si to po silovém tréninku. Po silovém to beru vždy, ale po běhu? Díky za odpověď? |
Já po doběhnutí (trasy mezi 5 a 21 km) často nějaké bílkoviny dávám (buď Hydro, když jsem ho měl, nebo teď BCAA Instant). A vyhovuje mi to velmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anty
|
Zaslal: ne září 23, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, cca trictvrte roku cvicim a jeste nikdy jsem nemel zadny suplement, ale asi to bude treba vahu mam 65 vyska 175 - ektomorf.
Rikal jsem si ze bych zvysil trochu bilkoviny Combat Powder (dal bych odkaz ale nemam 10 prispevku :) )
tak jestli do zacatku je to dobry nebo nejaky protein co ma o neco vic sacharidu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po září 24, 2012 7:11 am Předmět: |
|
|
| Anty napsal: | Ahoj, cca trictvrte roku cvicim a jeste nikdy jsem nemel zadny suplement, ale asi to bude treba vahu mam 65 vyska 175 - ektomorf.
Rikal jsem si ze bych zvysil trochu bilkoviny Combat Powder (dal bych odkaz ale nemam 10 prispevku :) )
tak jestli do zacatku je to dobry nebo nejaky protein co ma o neco vic sacharidu ? |
Ahoj Anty. A proč si k tomu proteinu nekoupíš i gainer? Na trhu už jich je docela hodně i pro ektomorfy. Na nabrání hmoty je to určitě lepší, s tím proteinem to podle mne bude běh na extra dlouhou trať... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
hehe, v akci . Tak jak se to vezme, v podstate se da rict, ze jakykoliv vyrobek na Ronnie.cz je v akci, protoze nabizi garanci nejnizsi ceny v republice  staci si o lepsi cenu akorat napsat
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|