to je film totálně na posrání! a jeho předchůdce, Svéráz národního lovu, taky za moc. v maximovi jednou vyšel článek 50 bodů, které by měl splnit každý alkoholik (nebo tak nějak) a jeden bod byl dát si panáka pokaždý, když to udělají hrdinové filmu to by člověk skončil v dobrým kómatu
muze se ted vubec koukat na ten film, kdyz ta slavna americka prohibice, dorazila po sto letech i k nam? :)
aspon ted vime kolik let ve vyvoji nam chybi na USA ... :)
Naposledy upravil U.B0B dne ne září 16, 2012 10:27 am, celkově upraveno 1 krát
:D zkoušeli to udělat unás v Kutný Hoře... přes FB se přihlásilo 420 lidí a pak to selhalo na tom, že majitel domu (teta pořadatele) o tom nevěděl + se otom dozvěděli sousedi a vyhrožovali policajtama. Ale ten film inspiroval lidi po celém světě k takové párty. Určitě to stojí za to, ale je to blbost
U nás už to vymýšlejí taky, Zúčastní se (696) Přes Fb najdeš, pokud chceš
Ať nejsem off topic : Film jsem viděl a dalo se na to dívat, ale jak píšeš, blbost.
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Jinak pro info, už je na netu nějakou dobu: The Expendables 2 2012 R6 READNFO XViD-TAKEAWAYZ
screen: tady a tady
V "pohybu" trochu horší, ale pořád koukatelné!
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne út září 18, 2012 6:45 am, celkově upraveno 1 krát
Jinak pro info, už je na netu nějakou dobu: The Expendables 2 2012 R6 READNFO XViD-TAKEAWAYZ
screen: tady a tady
V "pohybu trochu horší, ale pořád, koukatelné!
asi kouknu i když sem na tom byl v kině prostě pecka.
The woman is crazy but i'm really pumped up
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Pavle a Frozzi: stahovali jste to nebo jste byly v kině? Pokud stahovali v čem jste to přehráli tu verzi, jak jsem doporučoval já? Mě se to sekne hned na začátku, ve VLC player, ale v WMP mi to jde, ale tam myslim nejdou titulky nebo už jdou? Ještě mě napadl BSplayer.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Hele kino. Jinak zkus Splash pro EX, nejlepší na vše ;-).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru