Klitschko:
- fajn, líbilo se mi to, jen by tam mohlo být víc scén z tréninku :)
- udělal jsem si na ně úplně jiný názor, doporučuju shlédnout
8/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- mě se filmy s touto tématiku velmi zamlouvají, takže za mě +
- efekty exlusivní, dobrá práce
- už od začátku to mělo celkem rychlý spád, nenudil jsem se
- nenáročný film, ale příznivce tohoto žánru potěší
8/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
a viděls ten "první" díl? tohle bylo mnohem horší... by se ti teda líbil fakt hodně. A jsi vůbec první člověk, o kterém vím, že ho tenhle film bavil
Clash of the Titans? Ten se mi taky líbil.
Hobit by se do jednoho filmu urcite vlezl, navic je to pohadka, blbiny by sly vystrihat. Pokud ale nekoho nebavil vypravnej Pan Prstenu a tesi se na tohle, tak bude asi dost zklamanej :) Jackson se muze snazit jak chce, ale z predlohy dospelejsi verzi nevytriska. Me rozdeleni na 3 filmy nevadi, rad se do toho sveta podivam jeste 3x, uz jen kvuli tomu, jak moc mam rad PP a jeho svet.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru