Spánek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Loudy

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to, že teda dokážu v daný situaci vědět co člověk řekne dřív než to řekne? Pokud si pamatuju, tak je to obvykle tak 5-10sekund kdy vim, co se stane
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doprd*leeee dnes se mi zdálo, že jsem vyhrál 90.000Kč
e-witch

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sniper24 napsal:
Nemáte tu někdo problém s intenzivním sněním? Já v poslední době (no je to už nějakej rok) mám živé sny a je jich několik za noc, někdy mám dojem že je to až nepřetržitě po celou noc.
Navíc sem schopnej druhej den nebo ráno popsat do detailu přesně co se mi zdálo a není ani vyjímkou kdy i v tom snu vím že jsem ve snu. Vždycky tímto bavím v práci kolegu a ten nevěří ani že je to možný, jemu se prý možná občas něco zdá ale nepamatuje si to.
Kór když jdu spát po noční směně - to sním nepřetržitě po dobu celého spánku, spíš už bych to přirovnal k halucinacím (ne opravdu v ničem nejedu), to ještě ani neusnu a už se mi něco zdá, takový podivný polospánek. A samý slátaniny, je to fakt nepříjemný kolikrát.
Když se vám tohle třeba stane jednou za čas tak to může bejt i pro někoho zážitek a zajimavá věc, ale každej den to už člověku leze na mozek a není to úplně ok.

Má zde někdo to samé?

... co popisuješ mám celý život a za problém to nepovažuju, naučila jsem se to trochu odbourávat a netahat s sebou pocity z těch snů celý den, jak dřív, protože to bylo vyčerpávající ... někdy mi fakt hlava nebere, co se mi v ní rodí :) a kolikrát je to takové kino, že se divím, že na závěr neběží titulky:
režie: já
kamera:já
hudba: já
hráli: .... já ... :D

... spíš mě štve, že se někdy v noci budím a mám problém rozlišit realitu, zorientovat se ... taky mi to přijde spíš jako halucinace, než sny ... a dost se mi pak točí hlava ... :)

... ale jinak dobrý, když neškrtím spolubydlící, dostávám denně vycházky
U.B0B

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Stává se mi to samé. Snívám každou noc, většinou jsou ty sny dost zmatené, nelogické, divoké, prostě slátaniny....

to je zrejme neb jedina z částí mozku ktera ve spanku skutecne odpociva, je ta kde je logicke mysleni. ac se to nezda, tak ve spanku je mozek aktivnejsi nez kdyz clovek nespi. mozek, stejne jako napr. svaly ve spanku regeneruje. obnovuje poskozena nervova spojeni, uklada zazitky do pameti atd ... ale to proc se zdaji sny se nevi. clovek dnes nedokaze ani vzdalene pochopit fungovani mozku napr. mravence a lidsky mozek je preci jen trosku slozitejsi, takze na urcite odpovedi si budeme muset, jeste nekolik tisicileti, pockat ..
Sniper24

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... co popisuješ mám celý život a za problém to nepovažuju, naučila jsem se to trochu odbourávat a netahat s sebou pocity z těch snů celý den, jak dřív, protože to bylo vyčerpávající ... někdy mi fakt hlava nebere, co se mi v ní rodí :) a kolikrát je to takové kino, že se divím, že na závěr neběží titulky:
režie: já
kamera:já
hudba: já
hráli: .... já ... :D

... spíš mě štve, že se někdy v noci budím a mám problém rozlišit realitu, zorientovat se ... taky mi to přijde spíš jako halucinace, než sny ... a dost se mi pak točí hlava ... :)

... ale jinak dobrý, když neškrtím spolubydlící, dostávám denně vycházky

Taky už se z toho oklepu brzo po probuzení, ale v ten moment když spím a sním mi to sakra příjemný není je to tak skoro skutečný, jako kdyby to člověk doopravdy zažíval. Třeba člověk někdo nesnáší svoji práci a má sen že v ní je, nebo ve škole apod. Když přijdu nasr*anej z práce, tak bych se měl obyčejně těšit že jdu spát, vypnu a odpočinu si a né že se budu stresovat a řikat "jéžiš co to zase bude za maras dneska v noci". Něco jako Noční můra v Elm Street
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Haha já kolikrát hrál hokej třeba bez vyzbroje jen v bruslích, nebo jsem měl místo hokejky polštář a nešlo absolutně nic dělat

Tak ten polštář mě dostal Hele a nehrál si dřív hokej? Já jsem ho hrál od mala až do začátku střední. Byl jsem tím hokejem tak přesycen, že se mi o něm nic nezdálo dobrejch pár let. Pak jsem začal uvažovat, že to začnu hrát jen tak hobby, tak jsem si začal postupně kupovat části výstroje a od tý doby mám sem tam sen, že jdu hrát hokej (často jakoby v tom věku, kdy jsem hrál) a pokaždý jsem tak nabuzenej, až mi z toho vždycky chybí nějaká část výstroje. Někdy zas nemůžu pořádně bruslit a připadám si jak uvázanej na gumě, co mě tahá zpět. Sem tam zahraju třeba jedno střídání, pak jdu na střídačku, odložím si někam hůl (nepochopitelně) a jdu si sednout. Pak když je na naši pětce zas řada, tak tu hůl nemůžu už najít... prostě debilita. Už mě to začíná štvát, nikdy si pořádně v tom snu nezahraju a jsem strašně naštvanej, protože jsem býval dobrej a nemůžu v tom snu nikomu dokázat, že to tak je, takže jsem frustrovanej. Minule jsem dokonce musel zůstat v kabině, protože jsem neměl komplet výstroj a hledal jsem ty části všude mozně. Někdy se zas ve snu obleču a pak mi třeba dojde, že jsem si nevzal suspenzor a musim se zas svlíknout rychle, jenže to už jdeme hrát a zase se na mě nedostane... no poděs.

EDIT: Jo a výborný sny jsou taky ty, ve kterých vám třeba vypadnou dva zuby jen tak, to je pak taky pěkná úleva se probudit a zjistit, že to byl jen sen.
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Práve že jsem hrál hokej a taky si už jistou dobu pohrávám s myšlenkou že bych si zase občas pinknul.

Jinak přesně takové sny, jako ty. A taky, když jsme měl ten polštář místo hokejky tak jsem byl strašně nasraný, že nemůžu absolutně nic dělat. Nebo třeba hraju jen v tílku, nebo mám třeba krátkou hokejku, nebo když jdeme z kabiny tak nemůžu najít hokejku, tak si půjčím nějakou a je nalomená a tak podobně . Prostě totální kraviny a v tom snu mě to vždycky tak sere

A to s těma zubama taky. Třeba zjistím že se mi viklá zub, tak ho chytnu a vytáhnu ho a úplně na to čumím. Pak se vzbudím a sme rád že mám všechny zuby. Nebo občas když se mi takhle vysypou zuby, tak si naštěstí uvědomím, že jsem ve snu.

Nebo se mi už párkrát stalo, že jsem byl v průseru jako svině, pak si řeknu ty vole to není možné aby se toto stalo to musí být sen

A jinak taky mám absolutně každou noc sen. Nevím už ani kdy to začalo, ale prostě každou noc naprosto živý sen, který si ráno pamatuju.
Akulla

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle nejakych novych pruzumu by zdravemu dospelemu cloveku melo stacit spat 6 hodin denne, na me to zatim moc neplati, jelikoz zatim spim tech 7 hodinek, ale pak se citim trochu unaveny, jako ne cely den, ale sem tam na me unava dolehne, na par minutek a pak tak nejak sama odezni (predtim jsem dokzal spat i 10 hodin, ale rikal jsem si, ze je potreba s tim neco delat, prece nejde skoro pulku zivota prospat ze) Kazdopade nevim, jestli by tenhle 6hodinovy limit mel stacit i pro lidi, kteri pravidelne cvici
toms

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:25 am    Předmět: spánek Odpovědět s citátem

čau mám problém se spánkem hlavně na intru je tam rachot tak do 1:00 a nepohodlný postele a vstávám v 6:00 když usnu v 24:00 sem štastnej někde mám tak nahovno že spim třeba od 2:30 do 6:00 ale unavu ani necítim a výkony taky špatný nejsou ale doma spim tak od 22-23 do těch 6:00 snažim se mít režim aby to bylo lepši nic moc zatim koupim špunty do uší a čaje na spaní
Seva98

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:47 am    Předmět: Re: spánek Odpovědět s citátem

toms napsal:
čau mám problém se spánkem hlavně na intru je tam rachot tak do 1:00 a nepohodlný postele a vstávám v 6:00 když usnu v 24:00 sem štastnej někde mám tak nahovno že spim třeba od 2:30 do 6:00 ale unavu ani necítim a výkony taky špatný nejsou ale doma spim tak od 22-23 do těch 6:00 snažim se mít režim aby to bylo lepši nic moc zatim koupim špunty do uší a čaje na spaní

Ty mas hlavne problem s cestinou, treba to je z nedostatku spanku

A vubec nechapu co jsi nam tim svym prispevkem chtel rict

https://www.zonetraininglog.com
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sniper24 napsal:
Nemáte tu někdo problém s intenzivním sněním? Já v poslední době (no je to už nějakej rok) mám živé sny a je jich několik za noc, někdy mám dojem že je to až nepřetržitě po celou noc.
Navíc sem schopnej druhej den nebo ráno popsat do detailu přesně co se mi zdálo a není ani vyjímkou kdy i v tom snu vím že jsem ve snu. Vždycky tímto bavím v práci kolegu a ten nevěří ani že je to možný, jemu se prý možná občas něco zdá ale nepamatuje si to.
Kór když jdu spát po noční směně - to sním nepřetržitě po dobu celého spánku, spíš už bych to přirovnal k halucinacím (ne opravdu v ničem nejedu), to ještě ani neusnu a už se mi něco zdá, takový podivný polospánek. A samý slátaniny, je to fakt nepříjemný kolikrát.
Když se vám tohle třeba stane jednou za čas tak to může bejt i pro někoho zážitek a zajimavá věc, ale každej den to už člověku leze na mozek a není to úplně ok.

Má zde někdo to samé?

Já usínám během 5 - 15 minut, totální černo, ráno mě probudí budík. Jediný čas kdy vím že jsem snil je, když mě někdo/něco probudí uprostřed snu.
Jinak, halucinace které popisuješ jsem zažíval nedávno, ale to jsem měl v sobě antibiotika, acylpirin, růžovou pilulku štěstí a teplotu 39,5.
Sniper24

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Já usínám během 5 - 15 minut, totální černo, ráno mě probudí budík. Jediný čas kdy vím že jsem snil je, když mě někdo/něco probudí uprostřed snu.
Jinak, halucinace které popisuješ jsem zažíval nedávno, ale to jsem měl v sobě antibiotika, acylpirin, růžovou pilulku štěstí a teplotu 39,5.

Závist jak se to sakra dělá To bych se musel snat ožrat nebo ja nevim
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já mám clekem taky tvrdej spánek . Respektive, bydlím na intru, mám spolubydlu. Když tu není, usnu za pět minut, když tu je, usínám půl hodiny a to chodím dřív než on, jenže než usnu, on se zatím nají, vysprchuje a jde spát, než já zaberu, on už chrápe a pak zas o to dýl usínám, ptz se soustředím na jeho chrápání a sere mě to tak, že mě to vždycky naopak nakopne a nemůžu spát
Loudy

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
To já mám clekem taky tvrdej spánek . Respektive, bydlím na intru, mám spolubydlu. Když tu není, usnu za pět minut, když tu je, usínám půl hodiny a to chodím dřív než on, jenže než usnu, on se zatím nají, vysprchuje a jde spát, než já zaberu, on už chrápe a pak zas o to dýl usínám, ptz se soustředím na jeho chrápání a sere mě to tak, že mě to vždycky naopak nakopne a nemůžu spát

Přesně tak jsem to měl, když jsem bydlel na koleji. Spolubydlící lehnul až po mě, za 2-5minut začal chrápat a já nemoh usnout
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem se dokoukal na Lidskou stonožku 2 a Srbský film (jo, zvládl jsem to! ), tak jsem myslel, že budu mít pěkně divoké snění....ale díky bohu se mi jenom viklal zub a mě to hrozně vadilo, protože to nebyl mléčný .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: