ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Thomy

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ST 12. září 2012

benchpress (cg)
2 série 50kg
2 série 70 kg
100x3
125x3 NT (superkatana 40)
150x3 NT
170x1
180x1
187,5x1
- minule problém položit, problém dotlačit; dneska však všechno lehota - asi to triko už od lehkých vah bude mít něco do sebe, aspoň to pak líp sedí..
- 170 touch pohoda, hore taky gut.. to samý i 180.. 187,5 jsem šel jen z prdele kvůli Fanoušoj, kterej měl osobák v 1ply triku 185, takže jen hecung ze srandy, byla to nahoru trochu houpačka, ale dotlačeno líp než minule 180.. že by ty boardy nedělní byly fakt tak znát?

bp 4 boards (ucg)
150x3
150x4
140x5
130x10
120x15

kliky na bradlech + triceps kladka
3x15 + 3x10 - 3 cihly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thomy

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

článek: AMINOSTAR BENCHPRESS & DEADLIFT CUP 2012 – REPORTÁŽ

Oficiální report z největší pohárové soutěže v ČR!
Thomy

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁ 14. září 2012

dřep
125x5 (briefsy)
175x3
215x2 (půldres)
245x1 (rpm)
275x1 (ramínka, mamby)
Thomy

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SO 15. září 2012

benchpress (ucg)
90x6
110x3
- lokty bolely, dál se nešlo..

4 boards (ucg)
110x5
130x5
- ani tohle jsem už radši nehrotil..

spodní kladka
7 sérií

horní kladka + přítahy v předklonu

zakopávání + předkopávání
4 série
Thomy

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁ 21. září 2012

MS GPC v silovém trojboji a benchpressu

Hmotnost:
81,1 kg (kategorie do 82.5 kg)

Výkony:
dřep: 260 ok - 280 ER ok - 300 ER x
benč: 165 ok - 175 ok - 182,5 x
mrtvý tah: 250 ok - 270 x - 275 x
total: 705 ER kg (foster 763,26b)

Umístění:
silový trojboj T18/19 do 82.5 kg - 1. místo
absolutní pořadí v silovém trojboji - junioři (do 23 let) - 5. místo

Tituly:
Mistr světa v silovém trojboji (T18/19 do 82.5 kg)

Letošní Mistrovství světa GPC bylo poslední velkou soutěží, na které jsem se mohl představit v kategorii dorostenců. V říjnu letošního roku totiž oslavím své dvacáté narozeniny, s čímž je spojen i přechod do kategorie juniorů. Přípravu na MS jsem započal na začátku července, trvala tedy necelé tři měsíce. Cíl byl jasný: získat zlatou medaili a ukořistit nějaké ty rekordy ještě v dorostenecké kategorii. Místem konání letošního MS byl slovenský Bardejov, naštěstí jsme se tak vyvarovali zdlouhavému cestování.

Jelikož naše kategorie nastupovala k závodu v pátek 21. září, bylo nutné odcestovat do místa dění alespoň den předem. Z Čech jsme odjeli ve středu odpoledne, přičemž do Bardejova jsme dorazili ve čtvrtek ráno. Po příjezdu následovalo několik horkých sprch a nějaké ty závěrečné fáze odvodňování, shazoval jsem však pouze pár kilo do kategorie do 82,5 kg. Nakonec se ve čtvrtek ráno podařilo navážit pěkných 81,1 kg, tudíž nebyl důvod být nespokojený. Zbytek čtvrtka se nesl ve znamení rýže a vody, tedy cukrování a zavodňování organismu.

Jak jsem již avizoval, naše skupina nastupovala v pátek dopoledne. Ráno tedy brzký budíček, vydatná snídaně a ihned směrem do haly k rozcvičení se. Důkladné rozvičení na dřepy zabralo téměř hodinu a mohlo se jít na plac. Na základní pokus jsem měl nahlášeno 260 kg, pokus jsem lehce zvedl, tím pádem zapsal a veškerá nervozita byla ihned pryč. To samé se opakovalo s 280 kg ve druhém pokusu, také lehký pokus a tentokrát navíc nový evropský rekord. Avšak zde jsme si všimli technické chyby, kdy jsem měl nohy moc vzadu a byl jsem tak celý zbytečně v předklonu, což jsme si chtěli pohlídat ve třetím pokusu, na který jsem si nechal nahlásit rovných 300 kg. Ale co čert nechtěl, třetí pokus jsem málem ani nestihl odebrat ze stojanu a na nohy v tom spěchu jsem úplně zapomněl. Dřep sám o sobě to byl opravdu lehký, avšak nahoře jsem díky zbytečnému předklonu omylem zavrávoral a činku hodil do stojanu dříve, než jsem k tomu dostal povel. Pokus tedy neplatný a já se úplně zbytečně ochudil o cenných 20 kg v totalu.

I když se v trojboji počítá většinou každý kilogram, bylo nutné zkažené dřepy hodit za hlavu a pokračovat rozcvičkou v benchpressu. V rozcvičovně byly všechny pokusy nějak podezřele lehoučké, na place pak vše bohužel ztěžklo. Zřejmě jsme měli trochu jinak oblečené triko, než jsme zvyklí, ale vymlouvat by se dalo na cokoliv. První pokus a 165 kg v klidu zapsáno. Na druhý pokus naloženo tak o 10 kg více. I tuto váhu jsem nakonec zapsal, i když už se objevily menší potíže. Na třetí pokus proto jen 182,5 kg, což se však nakonec ukázalo jako beznadějný pokus. Na to, že jsem na tréninku zatlačil 187,5kg, jsem tak ani z benchpressu nemohl odcházet spokojen.

Chuť jsem si tak chtěl spravit alespoň v mrtvém tahu, kde jsem již prvním pokusem zakládal na nejvyšší váze ve skupině. Rozcvička se nesla opět v dobrém duchu, v hlavě jsem si tak přemílal možnost nového osobáku. Zakládal jsem raději na 250 kg, přeci jen jsem nechtěl nic podcenit. Pokus však lehoučký, zapsáno bylo a už to mohlo být jenom lepší. Na druhý pokus jsme tak napsali 270 kg, což by byla hodnota nového evropského rekordu. Činku jsem nahoru vytáhl naprosto lehounce, nahoře jsem však úplně zbytečně zavrávoral a nedokázal tak počkat na povel odložit. Zbytečná technická chyba mě ochudila o další cenné kilogramy v totalu. Na třetí pokus jsem ještě o 5 kg zvýšil, zde mě však stejně jako na AMINOSTAR B&D Cupu zklamal úchop a činku jsem musel pustit z ruky. Zapsáno bylo pouze tedy 250 kg, přičemž v hlavě jsem si ten den pohrával s myšlenkou klidně i 290 kg.

Suma sumárum 705 kg v trojboji, což je nová hodnota evropského rekordu, který se mi podařilo zdolat. Ve své kategorii jsem ukořistil zlatou medaili a tedy i titul Mistra světa. Chtěl jsem však primárně promluvit do absolutního pořadí, kde jsem nakonec skončil pátý. Spokojený se svými výkony nejsem a kdybych se vyvaroval zbytečných chyb, mohl být trojboj i celkové umístění v absolutním pořadí úplně jinde. Není však všem dnům konec, snad se vstup do juniorské kategorie povede lépe..

Co se týče suplementace, mezi nutnosti během závodu řadím BCAAčka a aminokyseliny, dále stimulanty jako GTI a Synephrine a také výrobky řady XPower jako jsou energetické gely a protikřečové kapsle. Před soutěží jsem také nasadil klasicky krealkalyn, glutamin, Anabolic Booster, TriGon a ZMA.

Na závěr bych ještě chtěl poděkovat svým týmovým kolegům, kteří se o nás pečlivě starali, dále své rodině a známým za perfektní zázemí bez kterého to zkrátka nejde a samozřejmě všem, kteří mi na dálku drželi palce.
grogy

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná práce, gratuluju i když je mi jasný že ty asi moc spokojenej nebudeš.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ThomyCZ - total 700kg? Ale hovno, naberem a rovnou 800kg :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Rychle na stránku:

Přejdi na: