Zbývá mi už jen CKD?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zbývá mi už jen CKD?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zbývá mi už jen CKD?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blongie007

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Nemůžeš dělat žádnou aerobku? Ani chůzi na páse?

Ale jo, můžu, jen ne moc intenzivně. Chodila jsem na Vacushape, tam se taky chodí na páse. Ale dost chodím i normálně, chodím plavat, na brusle atd. Jen nějaký přehnaný výkony ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V těhotenství se může pozměnit množství hormonů štítné žlázy (tohle řeší endokrinologie). Nicméně pokud chceš mít jistotu, tak zajdi za tvým praktickým lékařem, řekni že chceš na krev a ať ti vyšetří důležité hodnoty, které mají vypovídající hodnotu v situaci, kdy chceš hubnout. Pokud bude vše v pořádku, zakopaný pes je někde ve tvém jídle, aktivitě apod.
Mimochodem nebereš nějaké léky?
Blongie007

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
V těhotenství se může pozměnit množství hormonů štítné žlázy (tohle řeší endokrinologie). Nicméně pokud chceš mít jistotu, tak zajdi za tvým praktickým lékařem, řekni že chceš na krev a ať ti vyšetří důležité hodnoty, které mají vypovídající hodnotu v situaci, kdy chceš hubnout. Pokud bude vše v pořádku, zakopaný pes je někde ve tvém jídle, aktivitě apod.
Mimochodem nebereš nějaké léky?

léky neberu žádný, jen na astma. Byla jsem na krvi před 2 lety a bylo to ok. Ted někdy se chystám zase. MUDRa měla taky pocit, že by to mohla být štítná žláza, ale vyšlo to negativně. Teď mi na jiným fóru poradili ještě test na nějaký protilátky štítné žlázy, prý se to při běžným testu nemusí poznat
Veruš

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Blongie, chtěla bych trochu přispět svými moudry tak snad ne s křížkem po funuse. Začetla jsem se do tvého příběhu a hodně mě zaujal. Docela by mě zajímalo, jak se ti teď vede...doufám, že jsi nerezignovala a stále se snažíš
Sama jsem začínala na 120 kilech, na kterých jsi ty v době tvých příspěvků, pokud se nepletu. Jak tu někteří zmínili výšku tvého příjmu v kilojoulech, nějakých 8000, tak i mně to připadá strašně moc. Já když začínala s hubnutím, tak jsem jela max 7000 kJ a i když jsem pravidelně cvičila, hubla jsem velmi velmi pomalu (200 - 500 g týdně) Stejně jako tobě se mi pak váha zasekla a já se rozhodla najet na sacharidové vlny a i tady jsem měla hodnoty někde úplně jinde, než ty... bílkoviny jsem měla 110 g/den, tuky do 30g a sacharidy od 100 do 250 g, později od 50 do 250g na den...kaloricky to vycházelo na nějakých 3800 - 6700 kJ denně. Tady mě trošku uráží, jak jsi psala, že se nebudeš stravovat jako nějaká anorektička 5000 kJ. Já jím vydatně, hlad vůbec nemám, 6x denně, žádné anorektické porce. Neuraž se, ale tady mi přijde, že jsi příliš rozežraná a z nějakého mně nepochopitelného důvodu se bojíš snížit příjem. Pak se není čemu divit, že nehubneš.
Já pomocí sacharidových vln shodila 30 kilo, rychlostí zhruba 1 - 1,5 kila týdně a stále hubnu dál. Co se cvičení týče, cvičím 5x týdně, posilování plus 3x týdně aerobku (jízda na kole nebo rychlejší chůze na pásu), Celkově v těch pěti dnech tréninků ne víc než 45 min denně, což není moc, ale vidíš, že výsledky mám. Sice nemám žádné vážnější zdravotní omezení jako ty, snad jen problémy s koleny způsobené vysokou váhou, ale stejně jako ty jsem nikdy nebyla štíhlá (a mám do toho daleko), už od dětství jsem tlustá, takže si moje tělo nepamatuje, jaké to je být štíhlé a nemá se tudíž k čemu vracet. Jde to těžko, stojí to spoustu sil, ale jde to.
Podle mě je v tvém případě problém s příjmem, nic víc, jen ty to asi nechceš vidět. A neber to celé prosím jako kritiku, pouze se ti snažím pomoct mým pohledem na věc, protože sama moc dobře vím, jak těžký je život s takhle vysokou váhou.
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona tady od října nebyla,ale snaha poradit se cení
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Veruš

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joo všimla jsem si snad ji nekleplo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zbývá mi už jen CKD? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: