prijem bielkovin

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prijem bielkovin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prijem bielkovin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MM-1 napsal:
Chlapy diky za rady na netu uz jsem predtim zkousel googlit neco ohledne detoxikace cpavku ale nic moc to nenaslo.
2Deadlift? Co si predstavujes pod pojmem pust? Voda+ zelenina? tech 100g denne to beres asi celkove zivocisnych i rostlinych a proste se neprezirat ani sacharidovejch veci jestli sem to pochopil spravne.

Detoxikace čpavku je podobná jako celkový detox - zafunguje to stejně. Zkus se podívat na to co třeba navrhuje Fořt - jarní detoxikace. Ber to s nadhledem, nemusíš být ortodoxní šťávista ale to co píše má to slušnou kostru, není to úplně mimo. Uvědom si že játra potřebuješ na důležité věci - ne aby se praly s nadbytečným amoniakem. Samozřejmě v tu dobu diety nemůžeš jít naplno do zátěže ale to je ti určitě jasné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jorg

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja jsem diky sve rozezranosti a doslova zavislosti na proteinech na jejich chuti (nikoliv kvuli bilkovinam jako takovym) asi pul roku mozna vic prijmal opravdu extremne vysoke davky bilkovin (80% z proteinovych doplnku), nebudu ani radeji psat kolik, kdyz jsem pak ale sel na krevni testy a nasledne sono bricha, doktori se zdesili a to neprehanim. Okamzite jsem vse zredukoval a zacal se cistit a vse se postupne zlepsilo. Vim, ze je to jedna z mych mnoha hlouposti, co jsem udelal a kterou se rozhodne nechci chlubit, ani jsem to tu nechtel nikdy psat, ale na druhou stranu se aleson muzete z mych hloupostu poucit a vyvarovat se jim.

:DD Ja asi pred 5-timy rokmi skoncil v nemocnici z rovnakeho dovodu.
1, chybajuca vlaknina
2, nadbytok proteinov

jedno pekne rano som isiel na WC a v zachode bola krv. v nemocnici ma otvorili a mal som zapalene hrube crevo. za tyzden som schudol 10 kil..
takze co sa tyka bielkovin 1.5 max 2 g
ak clovek prdi ako vzducholod Zeppelin potom to netravi a nema zmysel davat vela bielkovin.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prijem bielkovin Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: