Pátek
lockin - 90 minut
dancehall - 90 minut
Tohle není můj taneční styl, takže nezvyk, ale v klidu sem univerzální voják. Schválně kdo mě pozná na videu .
Sobota
dancehall - 90 minut
Dancehall se mi líbí je to taková lidovka jamajská, třepe se hodně zadkama a kozama, dobře se na to dívá . Večer byl battle, tady je jedno video z něj, sem ten proužkatej úžasňák
Pondělí a úterý si nepamatuju, klasika .
Středa
plavání - sprinty kraulem
latina - 60 minut
Čtvrtek
latina - 60 minut
Pátek
latina - 180 minut
Celej den ve znamení latiny, opět jedno tréninkový video ať je to tady pestrý , kousínek chachi.
Sobota
streetdance - 60 minut
jazz - 180 minut
Sobota byl vrchol celýho týdne, protože v rámci každý tý lekce co sem měl je i posilování (břicho,nohy,kliky) a strechování rozsahů, takže mě to totální vyřídilo.
Příští týden zase jdu do fitka na crossfit vrací se mi trenér, budu teď postupně přidávat zase na pohybu a držet se kolem 2,5 hodin pohybu denně minimálně.
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Mohl bys sem hodit nějaký jídelníček. Bylo by určitě zajímavé, jak se takový talentovaný a všemožně založený, úspěšný, mladý muž stravuje
no spíš sem ucho:D
Dneska to bude plus minus takhle:
bebe 100g, kefír 400ml
carnitinovej iontak pri cviceni
crossfit
protein po cviceni
2 tmave chleby arizona, 100g eidam zapecenej, baby bell syr
latina
kureci quesadilas,avokadova omacka,300g, mangovy milkshake 400ml
jazz
kureci bageta s dvojitym syrem a salatem v subways,200g
ryze,tunak,syr, 200g
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Pondělí pokračování
latina, 180 minut
jazz, 90 minut
Nejsem ani moc unavenej, jídelníček dopadl jak jsem čekal. Plánuju trochu zabrat dokud sem zdravej a nepřetrénovanej, takže si asi klasicky objednám pytel BCAA.
Cekal jsem nejaky prasarny, ale nakonec, proc ne? Az na tu snidani.
Dneska mi to docela vyšlo, ale občas nestíhám a naperu se úplně nesmyslně . Snídani dávám vločky různý vč. těch bebe kvůli cukrům rychlejm a kefír místo mlíka, protože je trochu zdravější, to mi nepřijde jako žádný peklo ... Ale celkově jím málo, mám málo bílkovin i cukrů a jím moc junk food, to je holt civilizační prokletí
Včera volnější tempo, je to už trošku únavný . Snažím se natancovat toho do pondělí příští týden co nejvíc, to jedu na seminář do Ostravy a budu mít nějaký lekce, tak nechci vypadat jak šunka .
crossfit
5 sérií
dřepy na bose s medicimbalem a jeho zvedání nad hlavu, 20x
swings s medicimbalem, 15x
shyby 8x
5 sérií
přeskoky ve výpadech 20x
swings s kettlebellem 15x
kliky 10x
zvedání činky v předklonu na jedné noze 5 + 5x
5 sérií
zvedání noh na boku proti trupu 10 + 10x
zdvihy pánve ve svíčce 20x
jazz , 90 minut
Dneska je to už přehnaný, za chvilku jedu na jazz a sem úplně na sračky , totálně mi odchází hambáče a zadek a nestíhám moc jest. Pátek - neděle jedu do Brna na Dance Life Expo, je tam za 3 dny 150 workshopů což je masakr, takže sem jenom hodím přehled jak ty lekce pojedu a budu doufat, že tam nezkolabuju .
Pátek, sobota
Tancování přesně podle plánu plus jeden balet navíc, v pátek pak ještě 3 hodiny tančírna. Přepálil sem to jako svině takže sem musel v neděli zůstat doma a odpočívat na pondělní cestu do Ostravy.
Pondělí
latina, 220 minut
Středa
latina, 160 minut
Čtvrtek
plavání, sprinty kraul, prsa relax
Pátek
latina, 120 minut
crossfit
3 série
dřepy s 15kg JR, 20x
sprinty do schodů, 3x
kliky na jedné noze s úkopy stranou, 12x
3 série
mrtvý tah, 20x
swings s kettlebellem, 20x
skákání na stepperu, 60s
3 série
veslování, 15x
5 sérií
crunches s nohama na ribstolech zadek na bose, 20x
výpichy ve svíčce 20x
3 série
balanční cviky na břicho
Tenhle týden sem měl víc latiny a snažil se odpočívat, protože sem to přehnal o víkendu a nechtěl sem onemocnět. O víkendu to zase napálím jelikož sem si odpočnul až až
Tak nakonec byl tenhle týden plnej klidu a pohody, venku je hnusně a je zázrak, že sem se dokopal skoro každej den k nějakýmu pohybu. Večer si asi ještě pudu zaběhat protože je hezká mlha , příští týden mi přijdou doplňky stravy a začnu dietní podzim .
Nový týden je tady, plný lásky výzev a hnusný mlhy, která dělá všechny lidi ospalý . Je pravda že se mi v noci v tý mlze dobře běhá, ale přes den je to šílený .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru