KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Doporučujete Krea-alkalyn?
Ano
23%
 23%  [ 3 ]
Ne
76%
 76%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 13

Autor Zpráva
Filipmaras

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 5:38 pm    Předmět: KREA-ALKALYN? PRO A PROTI? Odpovědět s citátem

Zdravím všechny načence, mám na Vás otázku. Je mi 17 let, aktivně posiluji rok v posilovně. Mám udělaný zdravý jídelníček, tak jako má být (voda, ovoce, zelenina, zdravá jídla, maso) Fitness trenér v posilovně mi doporučil, že bych měl zkusit Krea-Alkalyn. Půjdu tím do objemu? Je to také pro Fitness postavu Ectomorpha? Jak na to může moje tělo zareagovat? Nějaké zdravotní komplikace? Zkušenosti?
Jsem Ectomorph 175 cm, 72 kg
obvod ruce - 36
hrudník - 105

Díky za váš čas :) [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten "fitnes trener" je blbec.
Akulla

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten trener je curak, kdyby se alespon trochu zajmal o deni ve zdrave vyzive a suplementaci, tak Ti nikdy nedoporuci ruzne krealkalyny a podobne radoby vychytavky. Nejspolehlivejsi a nejvernejsi vysledky zaruci stary dobry Kreatin monohydrat (nejlepe nemecky kreatin CREAPURE, je sice trochu drazsi, ale mas jistotu, ze je stoprocentne cisty a nejsou tam nezadouci primesi), ktery je lety provereny, u ktereho mas jistotu, ze nema zadne vedlejsi ucinky a hlavne je nejucinnejsi. Nekde jsem dokonce cetl, ze tyhle nove kreatiny mohou mit i neblahy vliv na zdravi. U monohydratu nehrozi zadne nebezpeci, jestli netrpis nejakou chronickou nemoci ledvin, muzes byt klidnej. Nehlede na to, ze s kreatinem muzes jeste nejaky ten patek pockat, jestli se zlepsujes i bez neho a pribiras 2, 3 kila mesicne, asi bych pockal. Nejdulezitejsi je strava a bez vyvazene stravy jsou jaekkoliv suplementy naprosto zbytecne. Spoustu lidi si mysli, ze jim staci nakoupit nekolik tub suplementu, kupu tabletek a budou z nich za par mesicu kulturisti, pritom maji naprosto mizerny a nevyrovnany jidelnicek, typu obed ve skolni jidelne, vecere nejake pecivo, caj. Coz samozrejme nemusi byt Tvuj pripad, ale spoustu kluku to tak bohuzel ma
kid

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se mi tu opravdu líbí - trenér mu doporučí krealkalyn (my vlastně ani nevíme, co přesně mu doporučil) a hned je čurák a blbec.

Teda mládenci, vy jste opravdu machři.
Filipmaras

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:20 pm    Předmět: Akulla Odpovědět s citátem

Doporučil mi to stím, že narozdíl od Creatinu nezavodňuje a je na něho prý skvělý ohlas. Od značky Nutrend (sponzor pro Olympioniky, tím je to prý dokázaný, že je to nezávadný, ptž jsou to nejhlídanější sportovci) Prvotní je pro mě zdraví, pak svaly.. Toho se držím a než se rozhodnu pokročit od BCAA a max. proteinu a gaineru, tak o tom chci být přesvědčenej, že dělám správně. Nejsem ten typ, co si rychle nakoupí suplementaci a očekává hned svaly. Váha se ted moc nehne, (od začátku jsem přibral 8 kg cca za půl roku), ale spíš je to tím, že vyhazuju tuk z těla a nabírám čistou svalovou. (Po létě to ted začne, ted to bylo spíš rýsování a běhání) Jinak rostu jak z vody, i vzhledově. A stravu mám vychytanou, tu nemusíme ani rozebírat. Do Creatinu typu monohydrát a ethyl ester.. Moc dobrýho jsem o tom neslyšel :) Díky za názor :)

Taky mi ještě řekl, že GAINER se má brát před a PROTEIN po?????? To jsem nikde neslyšel, vždycky jsem to dával naopak.. Prý k čemu je mi energie po posilce, když jí potřebuju před..

Naposledy upravil Filipmaras dne út říjen 02, 2012 6:27 pm, celkově upraveno 1 krát
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nezavodňuje tak bych do toho nešel naopak ať žije hydratace.
gresht

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já měl teda vždycky za to, že kreatin je hlavně o zavodnění
kid

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gresht napsal:

V tom případku lépe poslouží kilečko soli, ne? Takhle jednoduché to opravdu není.

Pravda je, že mám také raději monohydrát.
Filipmaras

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
gresht napsal:

V tom případku lépe poslouží kilečko soli, ne? Takhle jednoduché to opravdu není.

Creatin zavodňuje a prý Krealkalyn moc ne, čistá svalová hmota.. o.O
kid

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pocit zavodnění je docela subjektivní záležitost a nic co by tě zabilo.
gresht

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
gresht napsal:

nevim kterej idiot by se zavodňoval solí..
Akulla

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:50 pm    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

Filipmaras napsal:

Taky mi ještě řekl, že GAINER se má brát před a PROTEIN po?????? To jsem nikde neslyšel, vždycky jsem to dával naopak.. Prý k čemu je mi energie po posilce, když jí potřebuju před..

myslel tim potreninkovy napoj? jako protein po treninku? Jestli ano, tak je vsechno zcela jasne, narazil jsi pravdepodobne na nejakeho podvodnika, ktery se za trenera jenom vydava, nebo je to obycejny lempl, kazdopadne doufam, ze to neni nejaky soukromy trener, ktery Te za treninky pod jeho vedenim, kasiruje. Takove bych hnal zeleznou tyci. Mnohem vice informaci, hlavne uzitecnych, najdes na intenetu, zcela zdarma. Osobne si myslim, ze se jeste nachazich docela v zacatecnicke fazi a s kreatinem bych pockal. Dulezite jsou vitaminy C, B komplex, zinek v chelatove vazbe. Pred treninkem na lepsi nabuzeni je dobrej zeleny caj v tabletkach. Rhodiola Rosea, Casmina paraguaska neni spatna. Tyhle bylinky se daji koupit v kazde lepsi cajovne. Jako bonus k tomu dostanes zlepsenou erekci
Nebo pak neco radikalnejsiho, jako treninkovy nakopavac Assault, ale s tim bych take radeji jeste rok pockal
kid

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gresht napsal:
kid napsal:
gresht napsal:

nevim kterej idiot by se zavodňoval solí..

A proč ne? Je to účinnější a levnější...
magion

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kide myslim, ze tady nepochodis, v tomto topicu jsou moc nechapavy jedinci :)
nEcro

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krealkalyn je klasicky monohydrat s jedlou sodou v pomeru 1:1

vyhoda ? soda neutrailizuje lehce kysele prostredi zaludku a u kreatinu dochazi k mensimu znehodnoceni

nevyhoda ? mene kysele prostredi zaludku zhorsuje traveni pokud ho beres pravidelne

Doporuceni ? kup si klasicky monohydrat nejlepe Creapure protoze krealkalyn je nesmysl ale ani zdaleka tak velky jako ethyl ester

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREA-ALKALYN? PRO A PROTI? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: