KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREA-ALKALYN? PRO A PROTI?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Doporučujete Krea-alkalyn?
Ano
23%
 23%  [ 3 ]
Ne
76%
 76%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 13

Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se kreatinu týká, budu bezmezně věřit Deadliftovi, který s doktorátem z (bio?)chemie určitě ví co říká, a všechny reklamní kecy mi můžou políbit prdel :) Monohydrát rulez.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filipmaras

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 9:12 pm    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

Akulla napsal:
Filipmaras napsal:

Taky mi ještě řekl, že GAINER se má brát před a PROTEIN po?????? To jsem nikde neslyšel, vždycky jsem to dával naopak.. Prý k čemu je mi energie po posilce, když jí potřebuju před..

myslel tim potreninkovy napoj? jako protein po treninku? Jestli ano, tak je vsechno zcela jasne, narazil jsi pravdepodobne na nejakeho podvodnika, ktery se za trenera jenom vydava, nebo je to obycejny lempl, kazdopadne doufam, ze to neni nejaky soukromy trener, ktery Te za treninky pod jeho vedenim, kasiruje. Takove bych hnal zeleznou tyci. Mnohem vice informaci, hlavne uzitecnych, najdes na intenetu, zcela zdarma. Osobne si myslim, ze se jeste nachazich docela v zacatecnicke fazi a s kreatinem bych pockal. Dulezite jsou vitaminy C, B komplex, zinek v chelatove vazbe. Pred treninkem na lepsi nabuzeni je dobrej zeleny caj v tabletkach. Rhodiola Rosea, Casmina paraguaska neni spatna. Tyhle bylinky se daji koupit v kazde lepsi cajovne. Jako bonus k tomu dostanes zlepsenou erekci
Nebo pak neco radikalnejsiho, jako treninkovy nakopavac Assault, ale s tim bych take radeji jeste rok pockal

Jako problém s energií v celku nemám, ale ty čaje někdy určitě vyzkouším. No a co se týče nápojů, říkal to spíše obecně.. Gainer před, Protein po.. Doted jsem o tom slyšel vždy naopak. Amatér to není. Má licenci a potvrzení trenéra. Ale každej se může mílit. Naštěstí za něj neplatím. Člověk by řekl "od koho jinýho by ses měl tyhle věci učit" a ono to taky může mít špatně. Ještěže je tu ronnie a jeho recenze, která mi to osvětlila. Možná časem, ale asi je na to ještě brzo o tomhle uvažovat i s monohydrátem. Btw V čem dokážu přijímat vitamin C,B komplex, zinek v chelatove vazbě? :)
secret78

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj Gainer aj Protein jedine po tréningu. Pred tréningom je to zbytočnosť. A kreatín jedine monohydrát.
dave25

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 7:14 am    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

Filipmaras napsal:
Doporučil mi to stím, že narozdíl od Creatinu nezavodňuje a je na něho prý skvělý ohlas. Od značky Nutrend (sponzor pro Olympioniky, tím je to prý dokázaný, že je to nezávadný, ptž jsou to nejhlídanější sportovci) Prvotní je pro mě zdraví, pak svaly.. Toho se držím a než se rozhodnu pokročit od BCAA a max. proteinu a gaineru, tak o tom chci být přesvědčenej, že dělám správně. Nejsem ten typ, co si rychle nakoupí suplementaci a očekává hned svaly. Váha se ted moc nehne, (od začátku jsem přibral 8 kg cca za půl roku), ale spíš je to tím, že vyhazuju tuk z těla a nabírám čistou svalovou. (Po létě to ted začne, ted to bylo spíš rýsování a běhání) Jinak rostu jak z vody, i vzhledově. A stravu mám vychytanou, tu nemusíme ani rozebírat. Do Creatinu typu monohydrát a ethyl ester.. Moc dobrýho jsem o tom neslyšel :) Díky za názor :)

Taky mi ještě řekl, že GAINER se má brát před a PROTEIN po?????? To jsem nikde neslyšel, vždycky jsem to dával naopak.. Prý k čemu je mi energie po posilce, když jí potřebuju před..

Nie je nad to, mat trenera „odbornika“ Kre-Alkalyn je mix kreatinu a hydrogenuhlicitanu sodneho (jedla soda). Tento mix vyrobcovia vyvinuli kvoli tomu, ze kysle prostredie udajne neutralizuje kreatin, co sa vsak v ziadnej z nezavislych studii nepotvrdilo. Pri testovani mal rovnaku stabilitu v kyslom prostredi ako cisty monohydrat.
Takze ked kreatin jedine monohydrat (creapure) ako Ti tu borci radia.

No a este jedna poznamka k tvojmu studovanemu trenerovi. Podstata fungovania kreatinu je v zavodneni svalstva, kreatin na seba viaze vodu a natahuje ju do svalu. Voda v svale urychluje proteosyntezu a napomaha jeho rastu. Teda zavodnenie je ziaduci proces. Takze ako moze niekto vypotit taku blbost, ze kre-alkalyn je lepsi ako monohydrat, lebo nezavodnuje. Za tie prachy co toho experta platis si radsej kup maso.
Akulla

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:49 am    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

Filipmaras napsal:
V čem dokážu přijímat vitamin C,B komplex, zinek v chelatove vazbě? :)

No tak v bezne strave tezko ziskas dostatek potrebnych vitaminu a hlavne mineralu. Kup si nejake tabletky. Ja uzivam multivitamin od MedPharmy
https://obchod.ronnie.cz/s-1097-b-komplex-c-e.html
Je levny a dostatecne kvalitni. A myslim, ze udela stejnou sluzbu jako treba predrazene multivitaminy od Reflxu. Jedna tabletka obsahuje pomerne dost velke davky vitaminu B, muzes ji rozpulit na 2 casti a uzivat treba rano a po obede. A zinek v chelatove vazbe, delali se nejake vyzkumy a mineraly v chelatove vazbe by mely byt pro telo nejlepe stravitelne
https://obchod.ronnie.cz/s-2201-zinc.html
Sice se uvadi, ze pro cloveka je doporucena davka jenom 15 mg denne, ale to urcite neplati pro jedince, ktery permanentne cvici, pije hodne vody a konzumuje pomerne dost bilkovin. Takze ta davka 50 mg je tak akorat, tabletku muzes rozdelit treba na 3 casti a uzivat s jidlem
Ohledne zeleneho caje, momentalne mam tenhle vyrobek, ale uz se bohuzel neprodava
https://obchod.ronnie.cz/s-1317-green-tea.html Tak na ronniem.cz pak asi jedine neco od Reflexu, ktery je ale drazsi no
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechce se mi to vypisovat, takže pro zájemce anglicky, jak je to s tím kreatinem a jedlou sodou:

http://suppversity.blogspot.cz/2011/08/ask-dr-andro-pharmacokinetics-of.html
http://suppversity.blogspot.cz/2011/08/ask-dr-andro-pharmacokinetics-of_29.html
http://suppversity.blogspot.cz/2012/04/supercharging-creatine-with-baking-soda.html
http://suppversity.blogspot.cz/2012/09/22g-baking-soda-60min-before-old-school.html
http://suppversity.blogspot.cz/2012/09/the-latest-on-sodium-bicarbonate-serial.html

Stručné doporučení: monohydrát 2x3 gramy denně, pokud možno s trochou jedlé sody (je to levnější než krealkyn, soda má i další ergogenní účinky), necyklovat.

P.S. Pití kávy nemá nesnižuje účinek kreatinu (chyby v původní studii).
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:22 am    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

dave25 napsal:
Podstata fungovania kreatinu je v zavodneni svalstva, kreatin na seba viaze vodu a natahuje ju do svalu. Voda v svale urychluje proteosyntezu a napomaha jeho rastu....

Zjednodušeně řečeno, kreatin dodá svalům energii, aby zvládly o pár opakování víc, nebo aby zvedly o pár kilo víc. Zavodnění svalstva je vedlejší účinek, který se může a nemusí projevit.
kid

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 11:12 am    Předmět: Re: Akulla Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
dave25 napsal:
Podstata fungovania kreatinu je v zavodneni svalstva, kreatin na seba viaze vodu a natahuje ju do svalu. Voda v svale urychluje proteosyntezu a napomaha jeho rastu....

Zjednodušeně řečeno, kreatin dodá svalům energii, aby zvládly o pár opakování víc, nebo aby zvedly o pár kilo víc. Zavodnění svalstva je vedlejší účinek, který se může a nemusí projevit.

No já už to vzdal, tobě to nějak nedá....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREA-ALKALYN? PRO A PROTI? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: