|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
Jo. Je to navíc jeden z filmů. který mám radši dabovaný, protože hlavně Freeman je dabován geniálně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | guruhonza napsal: |
Pán Prstenu pro mě byl vesměs odpad, ale tohle vypadá hodně dobře, asi se na to i budu těšit |
Chceš ze mě mít nepřítele na život a na smrt? |
odpad asi ne ... , ale ... byt Tolkien na zivu, tak pocitam, ze by nedovolil verejnou distribuci toho "dila".
|
Ve všech bodech s tebou souhlasím a najdou se i další nesrovnalosti, ale filmovou trilogii mám velmi rád. Je třeba jí brát tak, jak je a zbytečně si nekazit dojem přísným srovnáním, ve kterém neobstojí skoro žádná filmová adaptace knihy. Do roku 2001 byl Pán prstenů prakticky považován za nezfilmovatelné dílo, ale tvůrci se s tím, dle mého názoru, popasovali dobře. Třeba se za deset (dvacet, třicet) let najde někdo jiný a natočí to po svém. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
Shawshank když jsem viděl poprvé před pár lety, tak jsem po titulcích jenom seděl na zadku a říkal si, že je to nejlepší věc, kterou jsem kdy viděl. Od té doby jsem nakoukal spousty dalších kvalitních snímků, ale žádný ho u mě ještě nepřekonal.
Knižní předloha od Kinga (čirou náhodou můj nejoblíbenější spisovatel) je taktéž výborná. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 7:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | http://www.csfd.cz/film/282120-lol/ - doufam, ze neexistuje clovek, kteremu by se tenhle film libil, to je snad jeste horsi nez High School Musical a ani se mne nepteje proc jsem se na to dival
Je to snad nejtupejsi film, ktery jsem kdy videl. |
Co kecáš, včera psala nějaká holka na FB, že je to její nejoblíbenější film.
Jinak hledám film, nový, nevím jestli už vyšel. Když jsem v kině na Expendables 2, byl na něj trailer.
Je to o dvou chlápkách a 1 ženské, tvoří "pár" (spíš trojici), mělo by obchodovat s drogama, ale myslim, že nějaká konkurence tu ženskou unese a pak ty 2 chlápky vydírá, oni se chopí zbraní a snaží se jí zachránit. Neví někdo? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Seva98 napsal: | http://www.csfd.cz/film/282120-lol/ - doufam, ze neexistuje clovek, kteremu by se tenhle film libil, to je snad jeste horsi nez High School Musical a ani se mne nepteje proc jsem se na to dival
Jinak hledám film, nový, nevím jestli už vyšel. Když jsem v kině na Expendables 2, byl na něj trailer.
Je to o dvou chlápkách a 1 ženské, tvoří "pár" (spíš trojici), mělo by obchodovat s drogama, ale myslim, že nějaká konkurence tu ženskou unese a pak ty 2 chlápky vydírá, oni se chopí zbraní a snaží se jí zachránit. Neví někdo? |
Divoši
http://www.csfd.cz/film/288713-divosi/
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Teddy Bear? Ano. Pokračování ke krátkometrážnímu filmu "Dennis". Recenzent je idiot, kterej napíše v recenzi jak je film špatnej a dá mu nakonec stejně 75%
Jinak ten film doporučuju, po větší část je i zajímavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
A dá se už někde sehnat? Právě ten "trailer" mě zaujal, tak bych to rád viděl celé _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | MAST3R napsal: | | Seva98 napsal: | http://www.csfd.cz/film/282120-lol/ - doufam, ze neexistuje clovek, kteremu by se tenhle film libil, to je snad jeste horsi nez High School Musical a ani se mne nepteje proc jsem se na to dival
Je to o dvou chlápkách a 1 ženské, tvoří "pár" (spíš trojici), mělo by obchodovat s drogama, ale myslim, že nějaká konkurence tu ženskou unese a pak ty 2 chlápky vydírá, oni se chopí zbraní a snaží se jí zachránit. Neví někdo? Příště si to rozkliknu galerii |
Divoši
http://www.csfd.cz/film/288713-divosi/ |
Díky, hlavně, že jsem si říkal že tam hraje Travolta, tak jsem koukl na jeho filmy na ty "divoši" a říkám jsem si, že to ti divoši nejsou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
Mohl by mi někdo poslat odkaz na toho Dennise a Teddy beara? Nemužu to česky najít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
na stránce videacesky.cz je Dennis s titulkama, stačí napsat Dennis do vyhledavače a najde ti to :)).. poslal bych ti odkaz, jenže nemám na to dostatek příspěvků.  .. na Teddy Beara by měly české titulky vyjít kolem desátého října
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|