|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Dexter 7. serie - konecne se zase mam na co divat, btw zacalo to teda pekne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
První díl byl výbornej, jen jsem zvědavej, jestli udrží takovýhle tempo, vykročili fakt celkem svižně _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
zná někdo seriál Boondocks? na Youtube jsou 2 serie v češtině. Já se u toho příjemně bavil. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:15 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se podíval na pár dílů zaklínače. Svět který vytvořil zaklínač v knížkách dostává dost na prdel ...
Jinak, za tři díly jsem tedy moc soubojů neviděl. Vždy je nějak obešli a střihově zabírali aby se s tím moc párat nemuseli. Tudíž zklamání.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Tak už zase začalo BBT. První díl nové sérky docela srandovní na to, že mě 5 série moc nebrala, nejspíš to bude Amy, není mi sympatická moc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
první dva díly otřesný...
Howard ve vesmíru je otřes. Penny & Leonard story - nuda, neoriginální. Sheldon nemá dost prostoru a každej ví, že naněm poslední dvě řady stály. Amy mě baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Red Dwarf 10x01 |
Po precteni tohoto prispevku jsem hned zabrousil na uloz to. Ten novy dil je bomba ! Fakt se to povedlo, jako za starej casu a ten HD obraz a trpaslik Akorat uz to nema takovou atmosferu a kouzlo jako puvodni dily. Ale i tak 5* jednoznacne, po dlouhe dobe jsem se fakt zasmal.
Jinac tedka sleduju Lucky Louie/ Rozvedeny se zavazky. Taky doporucuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Nova sezona Walking Dead zacala suprove ! jen doufam, ze se to nezvrhne v post-apo rodinna pouta jako 2 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Mam za ukol sehnat nejaky serial Hawaii 5-0 nebo tak nejak, ale 2. serii, hledam, ale nenachazim :) Pokud to nekdo zna a pokud uz ty nove dily vubec spatrily svetlo sveta, byl bych vdecny za typ. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Dik. To asi neni jeste v cestine ze a CZ titulky k tomu asi nejsou? Dotycny totiz anglicky neumi ani pipnout. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|