Objemový jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tiano

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:06 am    Předmět: Objemový jídelníček Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat zda je tenhle jídelníček vhodný pro objemovku.

Mám 180 cm a 82 kg

05:30 - BUDICEK!
06:00 - 100g ovesných vloček s mlekem + 1ks jablka + 15g oříšky
09:00 - 4 celozrnné toasty + 100g kuřecí šunky prsní + 100g zeleniny
12:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 1 pangasius
15:00 - 1ks jablko + 1ks banan + kávu se dvěma lžičkama třtinového cukru
16:00 - TRENINK!
17:00 - 1 odmerka Gainer (Incredible Bulk)
19:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
21:30 - 1 odmerka MyoFusion a SPAT!

zeleninu používám brokolici, rajčata, papriky a kedlubny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dle mě málo, ale musíš to zjistit sám. Taky co děláš za práci atp.... kolik naběháš...plno faktorů.... ale může Ti to stačit....ale nejsem věštec...
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na me je tam hodne malo tuku
Tiano

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
dle mě málo, ale musíš to zjistit sám. Taky co děláš za práci atp.... kolik naběháš...plno faktorů.... ale může Ti to stačit....ale nejsem věštec...

No dělám ve stojírenském průmyslu, takže se dost železa natahám i mimo posilovnu.
Ale zase jsem napočítal 2,1g bilkovin na kg váhy a 5,5g sacharidu na kg váhy, to je dost ne?

Jinak ohledně tech tuku jsem napočítal něco kolem 44g, co by si mě doporučil zařadit do jídelníčku, třeba sójový suk před tréninkem přídat? nebo co by si přidal.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muj jidelak priklad

1. 130g sypany vlocky + mleko 3-4dc + proteinak
2. banan nebo pernik
TRENINK
3. sacharidak 100g
4. veprovy maso (smazeny snad na vsechny zpusoby od rizku az po nevim co ) + brambory taky radne promasteny,nebo ryze
5. hermelin + pecivo (vetsinou celozrny kdyz nemam tak chleba) + margarin
6. veprovy maso (smazeny snad na vsechny zpusoby od rizku az po nevim co ) + brambory taky radne promasteny,nebo ryze
7. mleko 3-4dc. + proteinak
Tiano

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ráno proteiňák, nemam 130kg ani metabolismus kulturisty aby to moje tělo stihlo vstřebat, smažený řízek, hermelín? wtf? ty věci mají tak 2000KJ a strašně moc tuku. Já takové jídla jíst nemůžu nebo bych přibral hodně tuku, Chci přibrat co nejvíce čisté svalové hmoty, nikoliv tuku.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiano napsal:
...smažený řízek, hermelín? wtf? ty věci mají tak 2000KJ a strašně moc tuku.

V objemu? Naprosto v pohodě. Trojitý Whooper s velkou porcí hranolek? Hrň to do mě pod tlakem Hermelín? Řízek? Klidně oboje současně M§j skromný názor je, že nabírat čistou svalovou hmotu bez zvýšení tělesného tuku jde dost špatně. Je daleko jednodušší se mírně zatučnit a růst, a v druhé fázi to úpravou tréninku a stravy seknout.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiano napsal:
No ráno proteiňák, nemam 130kg ani metabolismus kulturisty aby to moje tělo stihlo vstřebat, smažený řízek, hermelín? wtf? ty věci mají tak 2000KJ a strašně moc tuku. Já takové jídla jíst nemůžu nebo bych přibral hodně tuku, Chci přibrat co nejvíce čisté svalové hmoty, nikoliv tuku.

mam 85 kg 176-7 cm takze taky nejsem zadnej rizek.. taky mam fyzicky narocnejsi praci a kdyz chci pribrat tak musim fakt hodne zrat.. mel sem cca. stejny procento tuku pri 70kg jako ted pri 85Kg takze tuku je tam na me akorad ten jidelnicek co si napsal ty budu mejt do diety bez srandy
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně, pokud máš práci hodně namáhavou ( já běhal ve skladu a tahal pračky, lednice atp..) tak prostě musíš jíst víc, když jem seděl v bance, tak jsem taky jedl víc. Pokud nepřibíráš přidej. Pokud přibíráš hodně rychle (zrdcadlo,pneu atp..) tak uber. Je to jasný, jako facka. Pokud denně nejíš MC atp, tak to vůbec nevadí. Pamatuj, objem je objem, vždy nabereš i tuk (přiměřeně) pokud chceš pouze čisté svaly, jde to, ale to už je jídelníček o něčem jíném i suplementace... Neboj se nabrat a pak to opracovat. To je jako kdyby jsi denně jedl řízek, taky to není ok, ale proč ho tam nešoupnout jednou za tejden? Stějně to vyběháš, vypotíš v práci a pak ještě v posilce? Tam toho taky dost necháš...... Já mám svůj příjem spočitanej, aby se neřeklo a abych se nějak držel, ale nepočítám kolik vychází B/Kg nebo S/KG. Prostě to poznáš na sobě, zda to jde rychle, či pomalu nebo do tuku abla bla bla.......
Tiano

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, to chápu, změřil jsem se, vyfotil a uvidím co to semnou udělá, každopádně jsem zatučnělý, protože jsem po sacharidových vlnách a dal jsem z 96kg na 80kg ale pořád na sobě mám hodně tuku, tak si nemůžu dovolit to co hubení lidi kteří začínají s objemem.
Tiano

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, to chápu, změřil jsem se, vyfotil a uvidím co to semnou udělá, každopádně jsem zatučnělý, protože jsem po sacharidových vlnách a dal jsem z 96kg na 80kg ale pořád na sobě mám hodně tuku, tak si nemůžu dovolit to co hubení lidi kteří začínají s objemem.

Rychle na stránku:

Přejdi na: