|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: so září 15, 2012 12:57 pm Předmět: Gollenka - nebýt nejslabší |
|
|
Tak Vás všechny zdravím, do starého logu už se mi nic přispívat nechtělo, tak jsem si řekla že si založím nový "sešítek" =). Krom toho ty věčné návraty tam už byly krajně nedůvěryhodné, takže zase od znova v novém =). Log si zakládám z více důvodů, za prvé je to dobré pro přehled když si v něm pak člověk může zalistovat, může na mě rovnou dozorovat Kulíšek =), a je fajn když má člověk občas v někom podporu (že by byl člověk pro někoho například motivací v to snad ani nedoufám, ale pokud to nějakým slečnám co navštěvují ronnie v něčem pomůže tak jedině dobře).
Poslední rok a půl se trénování změnilo z intervalu třikrát týdně na interval jednou za tři týdny. Takže teď můžu začít tak nějak zas od nuly.
Cíle nejsou zatím úplně stanoveny. Samozřejmě základem bude začít zase normálně pravidelně trénovat. Chtěla bych si taky trošku rozšířit obzory a vyzkoušet třeba i nějaké jiné sporty. Jinak pro ty kdo nečetli můj starý log jsem se předtím věnovala liftu (nijak slavně a dřepovat neumim do teď). Takže bych se třeba ráda naučila dřepovat =) a když to půjde zas bych si ráda třeba příští rok zajela na nějakou soutěž, nechci nic uspěchat, hlavně si chci dát pozor na spodek zad protože když jsem byla před nějakym časem na rentgenu tak mi řekli že mam obratle v bederní části sesedlý a nějak se jim to nelíbilo. Takže v klidu nemam se teď za čim hnát i když samozřejmě budu ráda když to zas půjde v nějakym rozumnym čase nahoru.
Jinak teď vážim 74,4 kg normálně jsem vážívala okolo těch 71 kg když jsem závodila.. (teda mezi 67,4 až 75,1 =)) ale svaly spadly a břicho je docela fuj =) takže bych taky ráda trochu shodila hlavně co se toho břicha týče to mě štve už dlouho.
Takže pokud to tady někoho bude zajímat tak jste vítání pokud ne tak to berte tak že si tu dělam poznámy pro sebe a holt log ignorujte.
Dnešní trénink 15.9.
rozehřátí 10min, protažení (jsem zatuhlá jako prase to je fakt hrozný)
Dřepy
8x8/20 , jj šla jsem jen s osou a to osm opakování v zadu a pak osm vpředu na střídačku po 4 sériích, popravdě po tý pauze myslim že budu ráda když zejtra vstanu :D (a jinak vim dřepovat s osou je hrozný nemusíte mi to sem psát)
Benč
2x10/20
2x10/30
4x8/40 =)
kamarádi dneska měli super rychlej trénink takže pak jsem si jen chvilku zahrála ping pong a hnali mě domů.. půjdu ale na trénink i zejtra a dojedu co jsem chtěla ještě dneska.. no ono stejně to nemá cenu hnedka přetáhnout a pak tejden nejít cvičit... Takže se tu zatim všichni mějte a zas zejtra
mimochodem včera jsem i změřila centimetry přes biceps, kozy, břicho, boky a stehna takže nebudu koukat jen na váhu ale i to občas přeměřim.. Ne že by se mi to chtělo zveřejňovat ale aspoň napíšu kde a jestli centimetry ubývají či přibývají :D možná se taky necham vyfotit a udělam pak foto před a po :D _________________ " běž na to, máš to lehký! "
Naposledy upravil gollenka dne čt srpen 06, 2015 6:41 pm, celkově upraveno 5 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so září 15, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
A hele ona obživla  Tak ať se ti daří :)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne září 16, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne září 16, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska 16.9.
10 min na zahřátí
Benč na úzko
2x10/20
4x8/30
Tlaky na ramena v předu s osou (pardon nevim jak líp to popsat =))
5x8
Rozpažky s neidentifikovatelnou váhou =) myslim že měla tak 4 kg
5x7
Mohamedány či jak se tomu říká =)
5x10/20
pak břicho - přítahy kolen k hlavě 4x8
a toť vše pak sem se zas mohla odbelhat domů... ty stehna bolej jak prase _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st září 19, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
19.9
Rozehřátí
Benč
2x10/20
2x10/30
2x10/40
4x7/45 z benče jsem měla docela radost...
Mrtvola
rozehřátí s osou
4x6/60
doplňky pojedu zas zejtra.. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne září 23, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zapomněla doplnit 20.9.
rozehřátí protažení
Předklony s osou
5x10
Přítahy v sedě
5x7/nevim kolik ty cihličky měly
Přítahy kolen k hlavě (břicho)
5x10
Výdrž v kliku
4x 1min
Sedy lehy s medicimbalem (3kg)
3x8
krátkejch lehkej trénink zejtra dam zas těžší =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po září 24, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
24.9.
rozehřátí
Benč
1x10/20
2x10/30
2x8/40
1x6/45
2x5/50
Dřep zase střídání klasických a předních dřepů jen s osou
4x7 zadní
4x7 přední
Předkopy
4x7/12,5
Přítahy kolen k hlavě
5x10
Výdrž v kliku
4x 1 min _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
Leni, to ti to psaní dlouho nevydrželo... _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
už včera jsem chtěla psát =).. měla jsem totiž týden dovolenou kdy jsem byla vcelku mimo civilizaci a posilovnu jsem teda vypustila a vrátila jsem se v pondělí do práce nejspíš s nějakym nachlazenim a furt se mi toho nedaří zbavit. O víkendu už to vypadalo docela dobře a v pondělí zas hrůza. Chtěla jsem jít cvičit až budu ok ale vypadá to že budu muset sbalti papírový kapesníčky do šejkru dát čaj :D a vyrazit. Jestli mi nebude hůř půjdu zejtra večer.. Dík že mě kontrolujete =).. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Musíme, už se nám po Tobě stýská:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem včera byla ale fakt jsem ještě pekelně nachcípaná takže jenom benčík (bez toho by to nešlo =)) a hlavně jsem se protáhla a dala nějaký cviky na břicho a zas jsem šla. Doufam že se z toho o víkendu dostanu protože už mě to začíná pěkně štvát. Mamka takhle byla nachcípaná snad 3 až 4 týdny a nakonec dostala antibiotika se zánětem průdušek. Tak snad mě nenakazila ona jinak se mam na co těšit .. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem minulý týden byla cvičit v sobotu a v neděli šla na bazén a jak jsem bohužel správně tušila vrátil se mi zánět ucha.. naštěstí se to moc nerozjelo vypadá to že to nějak přečkam nechci to zakřiknout ale vypadá to že se toho zbavim i bez doktora... Včera jsem byla zas na tréninku a bylo to fajn a teď jsem si řekla že už by to chtělo nějakej tréninkovej plán abych necvičila furt jen tak podle toho jak se mi chce ale aby to mělo taky nějakej řád. Poprvé jsem si ho zkusila napsat sama a poslala ho Kulíškovi ke schválení tak uvidíme co se mi z toho vrátí.. předpokládám že stejný zůstanou jen disciplíny :D _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak mi to kupodivu Kulich vcelku schválila =) takže jsem si to rozvrhla následovně... tréninky bych ráda jela od teď třikrát týdně a vydržela tohle to jet v podstatě až do Vánoc plus mínus týden...
Pondělí (či první trénink týdne bude to asi variabilní po či ut)
Benč 5x5/35 což je váha na který začnu a budu každý týden přidávat o 2,5 kg
Dřep 3x7/20 vzadu který se bude střídat s přednim dřepem 3x5/20 nápodobně budu přidávat o 2,5 kg každý týden .. bude to tedy "těžký" benč a lehký dřep kde doplňkové cviky budou na ruce.. pak bych taky každý trénink jela ráda břicho
Středa
Mrtvolka 5x5/60 taky počáteční váha budu každý týden přidávat 5 kg
Benč na úzko tricepsový 5x5/25 zas přidávání o 2,5 kg
k tomu doplňkvé cviky na záda
Pátek
Dřep 5x5/30 přidávat budu radši jen o 2,5 a soustředit se na techniku
Benč 12/20 , 10/22,5 , 2x8/25 , 10/22,5 a 12/20 chtěla jsem si dát takovouhle pyramidku kulíškovi se to moc nelíbilo ale nakonec to zkousla =)... taky se jí nelíbilo že začínám mrtvolku jen na šedesáti.. ale neví jak jsem teď slaboučká takže to jsem si taky obhájila =)... k tomuhle dni budou patřit jako doplňkové cviky nohy..
Tak a to je všechno =)
a protože jsem alespoň trošičku podobnej trénink jako je ten pondělní jela v úterý tak jsem se rozhodla jet dneska už jako ten středeční
Takže dneska
Mrtvolka
5x5/60 .. možná jsem šla 6 sérií kdo ví.. já se vždycky zamyslim a pak nic nevim.. asi si to zas budu muset psát jak debil... vcelku lehký jen furt nějak neumim stáhnout lopatky k sobě.. no snad se to ještě naučim...
Benč na úzko
5x5/25 .. hodně lehoučký...
Pak přemístění ze země na ramena do stoje.. nevim jak se tomu zas říká přemístění silou nebo tak něco :D (Kulich mě určitě opraví..)
nechtěla jsem to mít úplně na zemi tak sem si tam naložila pětky což se ukázalo jako špatnej nápad protože to stejně bylo skoro na zemi a ještě to bylo těžký :D nevim proč všude nemaj ty hezký kotoučky jak u kulíšků kde jsou pětky velký jak dvacky.. to mam fakt ráda =)... no nic takže
4x5/30
Přítahy v sedě (snad se to dá takhle pochopit jinak najdu nějakej odbornější název)
5x5/30
Předklony s osou (sakra asi se budu muset někam podívat jak se ty cviky vlastně správně jmenujou, no je to ze stoje činka je za krkem a jdou se s tim předklony no.. kulich kdyžtak zas vypomůže)
5x8/20
Mohamedány
5x7 tušim že 30..
Tak to bylo všechno tak hezkej den přeju a díky jestli to někdo četl (doufam že alespoň kulich a opraví ty názvy :D) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Tak dle plánu pátečního tréninku jsem šla dneska
Dřep
5x5/30 myslim že mi to docela šlo ale musim se na to dost soustředit...
Benč
12/20
10/22
2x8/25
10/22
12/20
bylo to samozřejmě lehký ale jak začínám cvičit po dlouhý době tak je to přece jen znát že tělo není zvyklý takže trošku jsem ještě cejtila kozy a ruce z předchozích tréninků...
Leg press
5x8/40
Předkopy
5x6/17,5
Sedy lehy s medicimbalem (3 kg) za hlavu
4x12
Výdrž v kliku
3x 1 min
toť vše.. Jsem flákač no =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|