|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RavenStalker

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 6:04 pm Předmět: Scitec Big Bang mental focus |
|
|
Zdravím, poslední dobou si s kámošem občas dáme dávku tohohle předtréninkáče, a ač jsem zkoušel téměř všechno (z hlediska složení - hot blood, assault, anadraulic state, xpand, spalovače...) v tomhle je něco co jsem ještě neměl. Takový čistý nával euforické energie + vyčištění hlavy. Posledně jsem jezdil jako v tranzu 3/4 hodiny mrtvé tahy a naházel přes 10 tun což se mi nestává jen tak.
K věci, zajímá mě jestli ta hlavní účinná látka může být Fenyl-Etyl-Amin HCL - PEA. A nebo jestli ten stav je výsledek toho všeho co tam je (kofein, čaj, taurin, synefrin...) (ale všechno jsem měl a takový stav to samo nedalo)
Podle popisu z jiných for může mít phenylethylamin podobné účinky jako jsem popisoval a tak jestli někdo tu látku zná a ví o tom něco byl bych rád kdyby se podělil o info. Kdyby tomu tak bylo tak si můžu koupit tu látku samotnou a nemusím mít ty tuny kravin okolo, jde mi čistě jen o ten mental stimul - pocit free, lehkosti, soustředěnosti, vysmátosti, a síly (žádný crashe jako při kofeinu)
A ještě, kdybych si dal ten fenyletylamin...je dobré si k tomu vzít MAOI nebo to není už moc zdravé... ? Takhle by stačily menší dávky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě je možné že to dělá Rhodiola Rosea - rozchodnice růžová ale to se mi nezdá, může na tom mít nějaký vliv?
cituji "Mezi její další příznivé účinky patří zmírnění příznaků deprese, zvýšení odolnosti organismu před fyzickým vyčerpáním, zkracuje potřebnou regenerační dobu po cvičení nebo tvrdé fyzické práci. Rhodiola velmi výrazně zlepšuje kognitivní schopnosti mozku (paměť, logické myšlení, soustředěnost, abstraktní myšlení, fantazii, kreativitu, vizuální a sluchové vnímání), a to i v případě vyšší stresové zátěže. Tento specifický účinek zvýšení intelektuálního výkonu mozku pomáhá lidem překonávat těžké adaptační období při změně zaměstnání, při učení se novým věcem, při vstřebávání velkého množství nových informací, studentům ve zkouškovém období atd. Bylo také prokázáno, že Rhodiola snižuje koncentraci stresových metabolitů v těle, zejména pak CRF (Corticotropin), který zapřičiňuje sexuální dysfunkce a pocity zvýšené psychické únavy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Tak dej vědět ;) to by mě zajímalo. Myslíš čisté bylinky jako že sušené drogy nebo nějaké extrakty třeba z vitanaturae? Zkoušel jsem gotu kola a normálně jsem po tom neusnul. A přitom se mnou kofein nedělá nic moc. Nevýhoda je, že když je to čajový tak tam můžou být i třísloviny a různý další nežádoucí látky který můžou způsobovat nepříjemnosti (průjem/zácpa) naopak extrakty jsou zase docela drahé...takže to chce najít kompromis. Kdyžtak PM
Taky bych chtěl zkusit něco takového udělat, ale chce to hoooodně číst. A hlavně aby to nemělo nějaké nežádoucí účinky. Možná by se dalo najít něco v ajurvédě o tom, tam tyhle bylinky hodně používají a nebo se mrknout na složení nejnovějších nabuzováků.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:08 am Předmět: |
|
|
Člen olympijského čtyřkajaku Štěrba neprošel dopingovou kontrolou
21.6.2012 – Praha (www.sport.cz)
Kajakář Jan Štěrba měl v květnu na olympijské kvalifikaci v Poznani pozitivní dopingový nález na zakázaný stimulant. Český reprezentant, který se nominoval do posádky čtyřkajaku pro olympijské hry v Londýně, má od Mezinárodní kanoistické federace zastavenou činnost a nezúčastní se nadcházejícího mistrovství Evropy v Záhřebu. Štěrba přiznává pochybení, látku beta-methylfenylethylamin prý užil v potravinovém doplňku, ale netušil, že jde o nepovolenou substranci….
Po Gerániu, přichází z USA nový strašák: Methylfenylethylamin
Methylfenylethylamin je velmi účinný alkaloid skupiny AMFETAMINU a je látkou s významnými PSYCHOTROPNÍMI VLASTNOSTMI a vysokým stupněm NÁVYKOVOSTI.
Účinky: pocit zvýšené energie a blaženosti, pocit zvýšené nadřazenosti, emoční labilita, hovornost, agresivita. Účinky jsou podobné jako u ostatních stimulantů na bázi amfetaminu a pervitinu, avšak méně výrazné.
Abstinenční příznaky: úzkost, deprese, neklid, únava, nadměrná spavost, psychóza a sebedestrukční myšlenky.
Závislost: Návyk na methylfenylethylamin se vyvíjí rychle, takže uživatel musí k dosažení stejného účinku zvyšovat dávky a navíc vzniká známý pocit: „ že už nic ze standardních doplňků stravy nezabírá“.
Mnozí uživatelé se snaží abstinenční příznaky oddálit pomocí častějšího, nebo dlouhodobého dávkování, čímž se dostávají do velmi nebezpečného cyklu..
Některé produkty s obsahem Methylfenylethylaminu:
VPX - NOShotgun V.3
VPX – Meltdown
NUTREX – Ignite,
Důležité varování pro zákazníky: doporučujeme kontrolovat CZ etikety, nikdy nenakupujte zboží na kterém není uveden výhradní zástupce nebo dovozce pro Českou republiku. Dovozce zde musí být vždy uveden – „potom nese za toto zboží zodpovědnost“. To stejné platí pro platný prodejní příjmový doklad/fakturu. V případě, že se prodejce těmto údajům vyhýbá, může se s vysokou pravděpodobností jednat o neoriginální (falzum), nebezpečné, nebo nelegální zboží! _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Co tím chtěl Necro říct?
Dost aminů dělá tyhle věci. Chce to jen najít něco co je legoš. Dimetylamylamin už nám třeba zakázali. Tomuhle chybí ten metyl  Tolerance vzniká i na efko i na synefrin když to používáš delší dobu.
Piko by taky fungovalo ale to je o hubu a moc drahý a nejistý, a fenmetrazin se dneska asi těžko shání.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
Tak beta fenyletylamin je v Rage od Universal a v nějakém Pumpu 30 sáčků od Yatese. Nějaké další tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|