| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
toms
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 12:58 pm Předmět: přetrénování |
|
|
čau ted poslední dobou mám docela problémy se spánkem a síla jdeš spíše dolu vaha šla dolu o 2 kg a břicho se my zvětšilo tak sem i řekl že neni něco v pořádku skoro hned sem byl nemocnej a v posilovně jak každej znáte když se vyhecujete a jdete zvedat max váhy jaká je nato chuť tak to právě bylo fuč. no dneska sem byl na 17. leté prohlídce a doktorovi sem řikal o mých problémech tak my změřil tlak a řekl my že jsem opravdu přetrénovanej planuju dát aspon měsíc pauzu od posilovny je to rozumné?? diky za odpověď tomáš _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
pokud si nemocny, pretrenovany a vystaveny, je urcite dobre dat pauzu ... a ikdyby si nebyl, obcasna pauza vetsinou jen prospeje.
Netrapil bych se ted tim, jak dlouho a jak velkou ... proste ve chvili kdy se budes ctit bych pomalu zas zacinal ... tim citit nemyslim az budes chtit .) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 1:10 pm Předmět: přetrénování |
|
|
ješte sem četl něco o testosteronu a kdy se pozná snížena hladina v krvi a to je muj připad sem přetřénovaný nemam prostě tu agresivitu málo spánku atd _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
v tym veku si dej klidne rok pauzu :) pokud tedy nechces delat neco vrcholove .. ale na to uz je zase pozde ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
Dal bych pauza a doplňkově podle chuti, bych tam něco šoupnul: fotbálek s kámošema, plavání apod. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:38 pm Předmět: Re: přetrénování |
|
|
| toms napsal: | | čau ted poslední dobou mám docela problémy se spánkem a síla jdeš spíše dolu vaha šla dolu o 2 kg a břicho se my zvětšilo tak sem i řekl že neni něco v pořádku skoro hned sem byl nemocnej a v posilovně jak každej znáte když se vyhecujete a jdete zvedat max váhy jaká je nato chuť tak to právě bylo fuč. no dneska sem byl na 17. leté prohlídce a doktorovi sem řikal o mých problémech tak my změřil tlak a řekl my že jsem opravdu přetrénovanej planuju dát aspon měsíc pauzu od posilovny je to rozumné?? diky za odpověď tomáš |
Ty trpíš nějakou dys- poruchou, nebo jsi prostě jen idiot, kterej netuší co je interpunkce?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:42 pm Předmět: |
|
|
Sice nefandím "antičeštině", snažím se psát co nejvíc čitelně, občas mi něco taky ulítne, ale tohle mi přijde zbytečné, tyhle tvoje výjevy occto. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Já už si zvykl Chobotnicovy komentáře přeskakovat, protože nikdy nejsou k tématu a většinou jde o urážky..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
Occto u compu _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
Docela vám závidím, že vám tyhle mentální paskvily lidí s pět třídama základky nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Docela vám závidím, že vám tyhle mentální paskvily lidí s pět třídama základky nevadí. |
nerozumím řeči tvého kmene
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Octopuss napsal: | | Docela vám závidím, že vám tyhle mentální paskvily lidí s pět třídama základky nevadí. |
nerozumím řeči tvého kmene |
Říká se tomu překlep, určitě se ti taky někdy povedl. Nemá nic společného s inteligencí ani vzděláním.
Ale dobrej pokus.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | selský rozum velí zkontrolovat (nebo aspoň očima zběžně prolétnout) svůj příspěvek před odesláním - tato chybějící vlastnost je zásadní výrobní vadou a u subjektu vyvolává snahu kompenzovat tento defekt na jiných, ne nepodobných, vlastnostech, jako například inteligence či vzdělání a nesmyslně je obhajovat |
Obdivuju, že ti vůbec stálo za to přemýšlet, jak toto hovno napsat.
BTW: Větu jsi začal malým písmenem a neukončil tečkou ty výrobní vado. Když už chceš být grammar nazi, tak si zameť nejprve před vlastním prahem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |