|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | blazen napsal: | selský rozum velí zkontrolovat (nebo aspoň očima zběžně prolétnout) svůj příspěvek před odesláním - tato chybějící vlastnost je zásadní výrobní vadou a u subjektu vyvolává snahu kompenzovat tento defekt na jiných, ne nepodobných, vlastnostech, jako například inteligence či vzdělání a nesmyslně je obhajovat |
Obdivuju, že ti vůbec stálo za to přemýšlet, jak toto hovno napsat.
BTW: Větu jsi začal malým písmenem a neukončil tečkou ty výrobní vado. Když už chceš být grammar nazi, tak si zameť nejprve před vlastním prahem. |
Před oslovením se píše čárka, Gohane.
... Už by stačilo ne, kluci?
Pro autora topicu: Záleží, jak moc jsi doopravdy předtrénován. Mladej organismus snese hodně, takže je možné, že za 14 dní budeš mít chuť opět cvičit a zas porosteš. Nepodceňuj jídlo a odpočinek, ještě jsi ve vývinu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Gohan napsal: | | blazen napsal: | selský rozum velí zkontrolovat (nebo aspoň očima zběžně prolétnout) svůj příspěvek před odesláním - tato chybějící vlastnost je zásadní výrobní vadou a u subjektu vyvolává snahu kompenzovat tento defekt na jiných, ne nepodobných, vlastnostech, jako například inteligence či vzdělání a nesmyslně je obhajovat |
Obdivuju, že ti vůbec stálo za to přemýšlet, jak toto hovno napsat.
BTW: Větu jsi začal malým písmenem a neukončil tečkou ty výrobní vado. Když už chceš být grammar nazi, tak si zameť nejprve před vlastním prahem. |
Před oslovením se píše čárka, Gohane.
... Už by stačilo ne, kluci?
Pro autora topicu: Záleží, jak moc jsi doopravdy předtrénován. Mladej organismus snese hodně, takže je možné, že za 14 dní budeš mít chuť opět cvičit a zas porosteš. Nepodceňuj jídlo a odpočinek, ještě jsi ve vývinu. |
Nejspíš jo, ale já o otm nikoho nepoučuju, tento příklad byl vyjímka.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Gohane, já se nesnažím být grammar nazi, píšu jak se mi zachce a ikdyž pravopis zvládám opravdu výborně tak mě nebaví psát spisovně a psát všude čárky :) na Octopusse jsem reagoval jenom v tom smyslu, že dokáže jenom po každým štěkat aby psal spisovně
a když si ty hraješ na grammar nazi, tak si zameť taky, ty vyjímko
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | Gohane, já se nesnažím být grammar nazi, píšu jak se mi zachce a ikdyž pravopis zvládám opravdu výborně tak mě nebaví psát spisovně a psát všude čárky :) na Octopusse jsem reagoval jenom v tom smyslu, že dokáže jenom po každým štěkat aby psal spisovně
a když si ty hraješ na grammar nazi, tak si zameť taky, ty vyjímko |
Nehraju si na grammar nazi, jenom jsem poukázal na to, že octa poučuješ o hrubkách a sám neumíš pořádně psát. Toť vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
nemá cenu se hádat s někým, kdo nechápe myšlenku toho druhého
a tebe nikdo nemůže brát vážně, když sice píšeš stylisticky správně, ale je to samej překlep a hrubka
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | nemá cenu se hádat s někým, kdo nechápe myšlenku toho druhého
a tebe nikdo nemůže brát vážně, když sice píšeš stylisticky správně, ale je to samej překlep a hrubka |
To je mi ovšem úplně u prdele
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | To neznate lepsi zpusob jak ztracet cas? |
Na Ronnie fóru? A jak prosím tě? Debatama o negrovi s kedlubnou na hlavě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Pro autora topicu: Záleží, jak moc jsi doopravdy předtrénován. Mladej organismus snese hodně , takže je možné, že za 14 dní budeš mít chuť opět cvičit a zas porosteš. Nepodceňuj jídlo a odpočinek, ještě jsi ve vývinu. |
Svata pravda. To byl kua rozdil, kdyz jsem se pretrenoval v 20 letech a ted ve 27. Ty navraty jsou pak cimdal horsi. Jeste jednou a myslim ze hotovo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|