Videl som to na eurosporte a parada. Tym max vykonom na clean&jerk fakt nerozumiem, brutal. Najjednoduhsie by to mal s crossfitom asi nejaky lahsi vzpierac co by sa naucil muscle upy hehe.
Mě se to nakonec nelíbilo... přišlo mi to furt to samé. Vždyť tam byl jen muscleup a trh s nadohozem a jejich rozkouskaniny... čekal jsem to pestřejší. Samozřejmě chlapy lepší u USA, ale USA holky se nechytali proti EU, ty naše jsou prostě lepší :)
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Bylo to taky kvůli vybavení a kvůli jednoduchosti postavení stavenišť. Vezmi si, že to byl v podstatě večerní film. Za míň než dvě hodiny bylo po všem. Viděli jsme 4 různý wody. Už jen ten kalup byl pro ty crossfiťáky pořádný záhul. Navíc to bylo nějaký skladiště a místa tam nebylo moc. Já si myslím, že pro propagaci crossfitu to udělalo moc. Jen pevně doufám a skoro se modlím, aby se do toho nezačala srát nějaká WADA, ADA nebo nedejbože ADV ČR. Nemyslím, že by byli nasolení, ale dost bych nerad, aby to nějakým čůráním zk***vili.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
To by mě právě dost zajímalo, jak to je u TOP CFterů...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Cele hry i regionalni kola jsou pod dohledem. Tady u tohohle "sportu" budu tak naivni a troufam si tvrdit, ze opravdu cisty je. A i kdyby nebyl tak je mi to celkem jedno a vubec bych tohle neresil :)
Cele hry i regionalni kola jsou pod dohledem. Tady u tohohle "sportu" budu tak naivni a troufam si tvrdit, ze opravdu cisty je. A i kdyby nebyl tak je mi to celkem jedno a vubec bych tohle neresil :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemáte někdo nějaké pěkné videa na téma Crossfit? Myslím tím něco delšího, ne nějaké 5 minutovky z YT :) Nebo klidně i filmy, dokumenty, osobnosti, něco jako mají v kulturistice jednotlivý borci?
Nemáte někdo nějaké pěkné videa na téma Crossfit? Myslím tím něco delšího, ne nějaké 5 minutovky z YT :) Nebo klidně i filmy, dokumenty, osobnosti, něco jako mají v kulturistice jednotlivý borci?
Hodina a 26min bude stačít? .-)
- Zatim jsem videl jen ten uplne prvni event a ten Khalipa byl neskutecny na tech thrusterech
E: Tak tam neni uplne vse, ale je toho docela dost a Evrope se vedlo hodne dobre, myslel jsem, ze to bude jednoznacne a zas tak jednoznacne to nebylo v tech smichanych workoutech
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru