|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Já měl dřív 2,5g/kg (cca 260g) a chodil jsem srát snad 5x denně. Postupně jsem snížil na ty cca 1.8-2g/kg a všechno bez problému. Ale myslim, že taky dost záleží, kolik je bílkovin v jednom jídle...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
Jedl sem dlouhodobě 2,5g/1kg a po pár měsíců sem se rozsypal, únava jak svině, nechuť k tréninku, časté chození na záchod, snížil sem to na cca 1,6 - 1,8g a je to v pohodě a rostu.
Majestovo názor je v pohodě. Znám chlápka, co se pořádně nasnídá, v práci si dá dva chleby, pak se nají na večer a váží 116kg s postavou rostislawa, maká ve fitku, nejí a roste, endomorf jak vyšitej
Každé tělo má jiné požadavky, ale to ti asi došlo. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
broukales
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za vaše příspěvky.. nemáte ještě někdo radu, jak přijímat velké množství sacharidů (6-7g/kg) a dostat se s bílkovinami pod 2g/kg..?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
| broukales napsal: | | Díky moc za vaše příspěvky.. nemáte ještě někdo radu, jak přijímat velké množství sacharidů (6-7g/kg) a dostat se s bílkovinami pod 2g/kg..? |
Ryze, brambory, testoviny, pecivo?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
na co 7g sacharidu na 1kg??
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
broukales
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Protože 5 jim půl roku a už nepřibírám..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Přidej na tucích a nemusíš jíst 7g/kg. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Přidej na tucích a nemusíš jíst 7g/kg. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Tak kdyz ma nekdo hodne rychlej metabolismus nebo velky vydej tak ty 7g/kg muze byt.
broukales: k tomu dotazu, je my jasne na co se ptas, kdyz jiz hodne sachru tak prijimas i vic bilkovin. Zatim jsem na to neprisel :) Nejmene sachru ma tak akorat ryze.
+ S tema tukama je taky pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
broukales
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 11:36 pm Předmět: |
|
|
| broukales napsal: | | Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové |
Koukni na můj log, jím 200g tuku a na špekách nepřibírám. Další tučný jídla: smetana, tučný masa, tučný sýry, tučný tvaroh, vepřové, vejce, ořechy
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:01 am Předmět: |
|
|
A myslíš, že to je z dlouhodobého hlediska ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | broukales napsal: | | Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové |
Koukni na můj log, jím 200g tuku a na špekách nepřibírám. Další tučný jídla: smetana, tučný masa, tučný sýry, tučný tvaroh, vepřové, vejce, ořechy |
A tobě něco bylo, že šly tvoje výkony takhle dolů? Nebo to taky připisuješ tvé nezdravé výživě? Tvůj jídelníček vážně není něco, co by si měl radit ostatním.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | shooter napsal: | | broukales napsal: | | Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové |
Koukni na můj log, jím 200g tuku a na špekách nepřibírám. Další tučný jídla: smetana, tučný masa, tučný sýry, tučný tvaroh, vepřové, vejce, ořechy |
A tobě něco bylo, že šly tvoje výkony takhle dolů? Nebo to taky připisuješ tvé nezdravé výživě? Tvůj jídelníček vážně není něco, co by si měl radit ostatním. |
Jaké výkony ? Jak nezdravá? dřív jste mi psali, že žeru klobásy a to bylo špatně ted jsem to postavil na dobrých tuchích. Nikde nevidím klobásy a tatarku v mém jídelníčku. Mě to více vyhovuje s těma tukama, než ze sacharidama (z těch jsem nejvíc prděl a chodil na záchod 3x denně). Abych jedl 400 g sacharidů a 150 bílkovin a 80g tuku tak ti ta energie stejnak nevyjde. Koukni se na eskymáky taky jedli tučný ryby (bílkoviny+tuky) bez sacharidů a nikdy jim nic nebylo, měli naprosto vše v normě.S tukama jsem víc energickej, nejsem unavenej, kyselina mléčná jde o hodně dolů a přibírám. Zatím jsem s tím neměl žádný problémy. Vylučování v normě, nic mě nebolí. Tot můj pohled na to. Už tu nebudu teda radit. Když to tak odsuzujete.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|