|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:06 pm Předmět: . |
|
|
Z rozmaru přidávám pro zajímavost po delší době zápis :). Měsíc a půl jsem nebyl v posilovně a dříve bych nikdy nevěřil, že při cíleném tréninku s vlastní váhou a základními pomůckami jako žehličky, expander a podložka jde udržet veškerou kulturistickou formu i kondici. Vyvíjíme s několika přáteli, kteří jsou instruktoři Armády ČR, tréninkový systém na vrchním velitelství, cvičím 2x týdně jednu hodinu a vypadá to takto, jsem s tím extrémně spokojený. Od začátku září jsem rovněž neměl žádnou suplementaci, ani koktejl po tréninku a začal každé pondělí hrát AVL (amatérská volejbalová liga)
Forma:
Jídelníček:
Snídaně: 4 celozrnné toustové chleby Penam, med, káva s cukrem
Oběd: v menze, vždy maso a příloha
Svačina: vždy tvaroh a 2 ks celozrnného pečiva
Večeře po tréninku: 4-5 vajíček, cca 120 g rýže z hrnce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Hm, vypadá to zajímavě. Otazka je Lukáši, jestli bys tak nevypadal i kdybys hrál závodně kuličky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,koukám že vypadáš pořád skvěle!  nechtěl by jsi o tom tréninku napsat něco více? Nechystáš na mainweb hodit třeba nějakej článek? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Neje nič, necvičí nič, nesuplementuje skoro nič a potom, že to nie je o genetike hahahahaha _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Ektomorf s 0% tuku bude vždycky namakaně.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 10:16 pm Předmět: . |
|
|
Díky chlapi, jste moc hodní, hodně to pro mě znamená, že při tom všem okolo kulturistiky (VV, mládež, semináře, redakce) jsem z toho ještě nevypadl a našel si účinnou cestu, jak vše skloubit.
starší foto !! (k textu níže) (ta pm mě vylekala, není to aktuální, forma viz. výše

S tou genetikou to pravda není, já myslím, že tu na webu je dobře zdokumentováno a každý kdo sledoval logy to ví, že když cvičit přestanu, tak jsem okamžitě hubený neuvěřitelně a rozhodně ne nijak vyrýsovaně. Nicméně na tom, co jsem psal v kontextu této formy a systému, mě fascinuje práve skutečnost, že jsem našel a zkouším systém, který dovede udělat podobné výsledky jako posilovna a to při tréninku 2x týdně a na podložce za použití protiskuzových ponožek :). Jakmile jsem dřív přestal cvičit v posilovně, byl jsem kamžitě během 2-3 týdnů jako kdybyc nikdy necvičil. Nemyslel bych, že tomuhle zabrání cílené cvičení na podložce s žehličkami a expandery
Jinak článek o tom se samozřejmě časem objeví, ti instruktoři jsou perfektní, spoustu věcí jsem dosud neznal a fascinuje mě ta proměna. Před lety jsem nedal dopustit na nic jiného než splity, naopak posledních 5 let jsem necvičil nic jiného než fullbody, nyní začínám dělat kolektivní sporty a cvičit na podložce a rozvíjet všestrannost. Jinými slovy za méně nesmyslně věnované energie podobné výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
Na tyhle fotky jsem úplně zapomněl, takže beru zpět :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:49 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Vyvíjíme s několika přáteli, kteří jsou instruktoři Armády ČR, tréninkový systém na vrchním velitelství | Jak má ten program vypadat? Nyní je hodně populární crossfit pro hasiče a ozbrojené složky. Jaký je cíl toho vámi vyvíjeného programu? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
Dobra forma, ale nemyslis, ze to je taky zpusobeno tim, ze mas mnoho let nacviceno ? Jaky kdyby prisel zacatecnik, tak by se teto postavy asi nedopracoval, mozna tak kalisthenikou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:52 am Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Dobra forma, ale nemyslis, ze to je taky zpusobeno tim, ze mas mnoho let nacviceno ? Jaky kdyby prisel zacatecnik, tak by se teto postavy asi nedopracoval, mozna tak kalisthenikou. |
nejen začátečník cvičenec, ale nemyslím si, že ani já sám, kdybych začínal on nuly (tedy po delší pauze) bych přibral takto rychle tímto stylem cvičení jako např. po Korte, ten je nenahraditelný z hlediska poměru objem/čas. Co tím ale myslím, je to, že jsem velice překvapený, že takový trénink na podložce vůbec dovede nahradit fitko a udržet již nabité svaly tak, jako kdybych do něj dál chodil.
daymoon: cílem je vyvinout komplexní systém s jasně definovanými pravidly postupu do vyšších levelů (zatím 3 úrovně), který nahradí vícero sportovních aktivit, které ve fitkách dnes frčí, protože bude dostatečně komplexní. Styl to bude military s prvky powerjógy, fightu a právě posilování a kompenzačního cvičení. Crossfit populární je, ale tady je myšlenka, aby to mohl cvičit každý (tzn. obézní pán z ulice se špatnými zády i výkonnostní sportovec jako svůj doplněk). Musím říct, že mě to po 12 letech ve fitku dost baví.
Jedu na konferenci, budu tu pak zase večer
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
To jsou super informace. Jo chtěl bych vědet, jak je na tom tvoje knížka?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Jo tak s tim fullbody v posilovne souhlasim, spis jsem to myslel tak, ze to cviceni s BW je spis udrzovacka, nez nabiracka ala korte.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|