|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan.Sladky
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 2:59 pm Předmět: Kreatin + gainer + syrovátka |
|
|
Ahoj, chci se zeptat když si pořídim kreatin monohydrat konkrétně tenhle Crea pure megastrong
a k tomu si ještě pořídim nějakej gainer třeba tenhle... Actions whey gainer
tak protein můžu použít obyčejnou syrovátku z lékárny?... Díky za odpověd. _________________ Každý jednou začíná... A se cvičením je to zrovna tak!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tomdan
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Víš vůbec, kolik má ten tvůj "protein" v podobě syrovátky v sobě bílkovin? Pokud ano, tak se asi ptát nebudeš
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Ten levnej sranec, co mas namysli, je predevsim laktoza - mlecny cukr, minimalne proteinu. Nebrat. Neplet si to se syrovatkovym proteinem. Abys ten ziskal, musi se syrovatka nejprve ruznymi metodami zpracovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 6:54 pm Předmět: odkud jsi |
|
|
Pokud nebydlíš na vesnici, tak to bude horší. Ale i já jsem z města, kde se dá dostat k normální čerstvě zpracované syrovátce. Takže pokud chceš kvalitní syrovátku, tu z lékárny jim tam pěkně nech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se prosím optat, začal jsem brát kreatin (první týden, nikdy jsem ho nebral), beru 15g po tréninku, ale pokaždý do 30min musím utíkat na záchod a jen stihnu stáhnout trenky :))... někdo mi řekl, že to první tejden takhle zlobí, pak už se to uklidní... chtěl jsem se zeptat, není ta dávka pro mě zbytečná, když ji za 30 min vyhodim ven? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|