|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Na FB mi skupina Crossfit odepsala, ze nejaka oficialni videa v brzke dobe budou, ale nezminili se jestli pujde o sestrih nebo cely event
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dikey
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Akurat to pozeram, vyzera to super, clovek ma chut si ten crossfit naozaj vyskusat, dokonca im hraju Nine Inch Nails v prestavkach :)
A tato hlaska Colina Brycea ma dostala:
| citace: | | And we knew the americans were better when it comes to the weightlifting section | _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 8:18 am Předmět: ... |
|
|
čauvec, neměl byste někdo tip na osu za dobrý peníze, aby vydržela pouštění na zem? Prostě vhodná na crossfit :-) díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
Dneska to na crossfit.com trosku prehnali
For time:
225 pound Hang clean, 30 reps
50 One-legged squats, alternating
Row 2000 meters
Sonny: ja mam tuhle https://obchod.ronnie.cz/s-3664-olympijska-cinka-s-kotouci-litina.html , ale nehazim s ni. Ale zas na druhou stranu touch´n´go mrtvolu se 150 kg prezila bez ujmy, podle me, kdyz Ronniemu napises tak by ti mohl napsat na kolik vyjde bez setu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Dneska to na crossfit.com trosku prehnali
For time:
225 pound Hang clean, 30 reps
50 One-legged squats, alternating
Row 2000 meters
Sonny: ja mam tuhle https://obchod.ronnie.cz/s-3664-olympijska-cinka-s-kotouci-litina.html , ale nehazim s ni. Ale zas na druhou stranu touch´n´go mrtvolu se 150 kg prezila bez ujmy, podle me, kdyz Ronniemu napises tak by ti mohl napsat na kolik vyjde bez setu. |
právě tenhle set mám a ta osa by to nevydržela....aspoň co jsem tak zjistil..sice jsem našel nějaký jiný ale ty ceny
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
u sousedu se daj poridit bumper plates + bearing series ol. osa, ted sem pocital na kolik by vysel set 2x/20, 15, 10, 5kg s touhle "profi" osou a je to 17250kc bez dopravy, hezky co? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | u sousedu se daj poridit bumper plates + bearing series ol. osa, ted sem pocital na kolik by vysel set 2x/20, 15, 10, 5kg s touhle "profi" osou a je to 17250kc bez dopravy, hezky co? |
na podobnou cenu jsem se taky dostal když jsem to hledal na netu :-D no nic budu ještě chvíli šetřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas.11
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
https://www.strengthshop.de/
100kg bumper plates + kvalitna olym. osa s postovnym do ceska za nieco pod 15tis.
alebo s trocha horsou osou za 11600.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
divny provedeni tgu, zadnej hip bridge.. slabota _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vigo
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
sem tu novej :). CF sme začali dělat před prázdninama a chytlo nás to jako droga :)
Celé léto jsme cvičili venku, teď pomalu zalejzáme do posiloven. Na začátku sem měl 67Kg a do teď jsem se nevážil, ale vidím na sobě pokroky. Cvičení jsem podřídil vše :D přestal sem kouřit, nepiju. Cvičíme 3dny a pak 1 den off . . . Zaplatil sem si crossfit journal, tam studuju všechno co se dá. Tréninky mám sestavené tak jak radí dám Dave Castro (pořadatel CF Games) tzn:první den single element, druhý den two element (couplet) a třetí den triplet.
Mixujeme gymnastiku, weihtlifting a cardio cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
Hele a když už jsme u těch kettlebelů. Je lepší si pořídit na začátek jeden "těžší", třeba 24kg, nebo 2x16?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|