| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám udělat videolog? |
| Ano, sledoval bych to. |
|
86% |
[ 40 ] |
| Ne. |
|
13% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 6:28 pm Předmět: Chcete videolog? |
|
|
Mám udělat videolog? Šlo by o trojbojařský trénik, RAW. Zaměření spíše pro běžné vrstvy lidí, co chtějí zlepšit své výkony ale nejdou soutěžit, maximálně na nějaké pohárovky.
Už tu mám svůj log, k vidění zde:
https://forum.ronnie.cz/jarous-power-log-t30832.html
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 6:30 pm Předmět: odp |
|
|
Jsem několik let trenér a absolvent trenérského kurzu Ronnie.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 6:43 pm Předmět: odpoved |
|
|
Děkuju!
No přemýšlím nad tím, sestřih videa bych ovládal:)
Samozřejmě nemůžu lézt tady do zelí Milanovi Špinglovi a Michalu Š. Ale motivací je fakt, že Milan jde na MS a je borec, co závodí. Michal je zas strongman.
Napadlo mě udělat nějakou motivaci do silového cvičení pro lidi, co mají rádi silovku ale nechtějí jít závodit a netahají ani takové váhy. Udělat to tak, aby viděli i něco jiného. Snad mé trenérské zkušenosti by k něčemu byly:)
Vždycky jsem klukům říkal, ať se vykašlou na splity a jestli chtějí pořádně nabrat, ať začnou s upravenou silovkou (jako mám já, mám tam kulturistické věci). Třeba by to pomohlo, třeba ne. uvidíme dle ankety:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Sledoval bych a třeba se nechal inspirovat. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Houmí

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Super nápad.
Já bych sledoval
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 7:52 pm Předmět: log |
|
|
Děkuji za přízeň. Něco vymyslím, kamera by byla, sparing taky:-)
Ještě nechám běžet anketu.
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:23 pm Předmět: odpovedi |
|
|
Koukám že odpovědi se množí rychle, zatím 86% lidí by rádo sledovalo:)
Ve středu mám další trénink, budou na řadě mrtvé tahy a další doplňky, včetně rukou a břicha. Pokud se ve středu to povede natočit a budete si to přát, mohlo by se to pak do pár dní tu objevit. Ale nebudeme předbíhat.
doufám že to nebude vadit Cizopasnikovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ja som za, vacsinou ani neviem co tie exoticke trojbojarske nazvy cvikov znamenaju. nejake doplnky by sa na mna nalepili. Cecky! Kde je ten smajlik s palcom hore?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JoeC

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 9:10 pm Předmět: odpoved |
|
|
myslíš thums up? :D
Když se podíváš na log, tak zjistíš, že jde o kombinaci trojobajřského treninku s prvky z kulturistiky. Ani nevyužívám špalky, řetězy a další věci. A už vůbec ne dresy, 100% RAW. Proto si myslím,že by se to mohlo ujat pro běžné obyvatelstvo:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Kľudne daj, no myslíš si, že sa to od xy cvičencov až tak líšiš, prípadne vyčnievaš? Predsa ofiko videology na main webe sú o niečom inom:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
... tak obrázky mi šly číst vždycky líp jak písmenka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |