|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trhanec
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:30 am Předmět: Dieta pro tchýni :) |
|
|
Zdravím, tchýně se na mě obrátila s tím, že by ráda zhubnula a zaúkolovala mě s tím abych jí sestavil nějakej jídelníček. No jo, jneže já nemám představu o dietách pro ženy, ale hlavně nevím jak to nastavit pro ženskou, nemám představu kolik sacharidů je pro ně hodně, kolik málo atd. Sám jsem jel sacharidový vlny a fungovaly mi dobře, sám jídelníček mám dobrej a za začátečníka jak v jídle tak v tréninku se opravdu nepovažuju, ale říkám nemám představu jak to nastavit pro ženu, nemůžu jí dát vlny jako jsm jel já přece. Tudíž bych vás rád požádal o radu jaká dieta by byla nejvhodnější pro ženu s 50tkou na krku, špatnými stravovacími návyky, ale odhodláním do toho jít. Váhou si ted nejsem jistej, ale mam pocit, že mi mladá říkala, že má 75 kg. Není nějak tlustá, je docela vysoká, má ten tuk tak blbě rozloženej, že to má převážně v břiše. Koukal jsem na sacharidový vlny na hlavních stránkách, ještě jsem to teda detailně nečetl, ale zajímaly by mě i jiný alternativy. Případně jí něco sesmolim sám, prostě jednoduše větší výdej energie než příjem a strava bohatá na vitamíny, minerály, bílkoviny přiměřeně sacharidů a tuky. Akorát nevím ty poměry kolk čeho, nemůžu jí tam fláknout 2g bílkovin na kg váhy :D Cíl je hlavně tedy shodit tuk, není to žádná závodnice, takže nevím jestli není něco lepšího než právě ty sacharidový vlny pro normálního člověka.
Díky za pomoc. Případně mám k dispozici dobrýho trenéra, tak jí ho doporučim aby jí jídelníček sestavil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | uplne jednoduchy rekni ji ze o tom nemas paru a at si zajde za nekym kdo tomu rozumi |
Asi tak , neser se do něčeho čemu nerozumíš:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Asi máte pravdu :) Přesměruju jí k trenérovi, než jí sestavit něco co by nemuselo tak dobře fungovat a byla by to zrátra času a peněz. O jídelníčcích pro ženský vim hovno, tak nebudu dělat machra.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
Odpověděl sis sám: Případně mám k dispozici dobrýho trenéra, tak jí ho doporučim aby jí jídelníček sestavil.
Myslím že ženská co má menopauzu na krku bude fakt asi potřebovat nějaký jiný jídelák než to čím si tady my mlaďáci kurv*** tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se teda nepoustel hned ze zacatku do sach. vln a ruznych diet. Naucil bych ji nejake stravovaci navyky, pises ze je ma spatne. Nastinil bych ji nejaky potraviny ktery jsou vhodny a kdy co jist. A podle me pro zacatek tohle bohate staci.
Neco podobneho po me chtela jedna matky kamaradka no a vubec se me do toho nechtelo, protoze me bylo jasny ze jakmile ji reknu uplne jednoduse co ma delat a ze musi u toho nejak vydrzet ze se ji to nebude libit. Prvni co bylo tak za mnou prisla ze kdyz minule zacla drzet dietu tak zhubla behem 14dni ani nevim kolik kilo, ale pak ze prestala a mela to zpet... no co ji k tomu mam rict... a po me chtela neco aby zhubla a zustalo ji to. Tak jsem jenom tak opatrne rekl ze je to cely o tom stravovani a ne ze jednou zhubne a bude porad hubena, pak prislo moje otazka at me rekne co denne ji a to jsem fakt malem neveril svym ocim: Vstava v 5 do prace - caj, v 9 svacina - cigaro, nejakej oplatek a vic nestihne prej, pak ji az nekdy odpoledne doma - co je doma, pecivo, salam atd..., pak vecer sni neco u televize a konec.
Tak jsem uplne jednoduse nastinil nejaky to, rano snidane, na svacinu zadnou tatranku ale taky neco lepsiho, obedvat zacla pravidelne po praci klasicky jidlo, odpoledne lehkou svacinu a veceri. Bez sladkosti a zbytecnejch cukru, zakusku ke kave atd...
Ale po mesici zase problem ze pribrala asi 2 kila ale ze ji pripada ze hubne a ze to neni mozny atd... jenom jsem ji rekl at vydrzi a hle po 4 mesicich nekolik kilo dole a na pohled vypada taky uplne jinak.
A bez vln, bez drastickych diet, jenom proste spravna volba potravin, stravovani ... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
Tak správnou stravu jí klidně nastíním, to není problém. Alspon se naučí normálně stravovat a né mít za den jedno jídlo a ještě k tomu totální sračku co se nutričních hodnot týče. Ale toho trenéra jí navrhnu, že by to bylo určitě lepší, jestli do toho chce jít fakt naplno. Každopádně díky za komentáře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|