EVL’s Prague Pro 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - EVL’s Prague Pro 2012  Úvodní stránka -> Soutěže -> EVL’s Prague Pro 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
little®biochemist

PříspěvekZaslal: út říjen 23, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
little®biochemist napsal:
Nabídka stále platí.

Nadhodim to dneska v posilce, protože jedem v autě 3 a místo by bylo ještě volný

Tak už nemusíš, právě už se domlouvám s jedním zájemcem. Ale děkuju za ochotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: út říjen 23, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě jeden zájemce odřekl tak že já mám ještě jednu vstupenku volnou. Tak kdo chcete tak napište.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem byl v Praze a viděl sem plno závodníků, vlastně všichni jsou v Expo hotelu.

Johnnie Jackson v tričku vypadá naprosto šíleně! Correa, Sami a Flex všichni totálně rozsekaní, unavení a z tváří jde poznat, že brutálně vysekaní. Toney Freeman jako jedinej ze závodníků v úplný pohodě a plnej energie. Shawn Rhodena asi nejvíc sympatickej ze všech.

Jo a Sami má ruku jako dětskou prdelku

Zítra tu bude pecka
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf vyhrál pecka!!
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, ale piotr moholl byť vyššie, wolf zaslúžene, aj ked tesne, ked rhoden na tú svoju postavu ešte nalepí tak 5kg, bute to iný brutus.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
jj, ale piotr moholl byť vyššie, wolf zaslúžene, aj ked tesne, ked rhoden na tú svoju postavu ešte nalepí tak 5kg, bute to iný brutus.

Jo roba zařízli dost,...nechápu brutální forma
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak aspon, ze mi 212 vysla presne, az na Osladila, doufam, ze me TOP10 za cely rok nemine

https://www.zonetraininglog.com
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 12:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečnej zážitek. Pro mě byl nejlepší stejně včerejšek, kdy jsem mohl provázet po Praze, ale dneska to bylo taky úžasný.

Určitě bych vypíchl dlouhej pokec s Káťou Kyptovou a Milanem Šádkem. Na to, jaký to jsou celebrity, tak jsou prostě ÚPLNĚ v pohodě.

Johnny Jackson má i v klidu naprohovaný trapézy.

Extrifit se prezentoval dnes velmi dobře a smetl Aminostar i Amix.

Snad jsem Jarimu pomohl k zážitku, kterej ještě nikdy neměl =)

Zmrzla mi ruka při natáčení wrap-up videa pro RX Muscle, perfektní zážitek. Možnosr provést Aarona Singermana po Praze a bejt s ním, Acetem, Rhodenem a Correou na pokoji bylo báječný. Prostě pecka, že sem měl tuhle příležitost na první kulturistický show, na který jsem kdy byl.

Bikini jsou v realu perfektní! Nikola Weiterová a Nathalie Melo jsou asi dvě nejvíc sexy ženy, který jsem kdy viděl.

Když už na takovou show, tak nikdy né dozadu. Nic prostě neuvidíte.

asi vše zatím =))
Petey

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Určitě bych vypíchl dlouhej pokec s Káťou Kyptovou a Milanem Šádkem. Na to, jaký to jsou celebrity , tak jsou prostě ÚPLNĚ v pohodě.

sorrry,toto mi nedalo
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D tak měli tam bejt uvozovky no... ale přecijen je Katka nejznámější česká kulturistka, což se včera tak nějako na Expu ukázalo, když tam totálně zastínila Březnu, Lonce a další a Milan konečně začal točit videa a hlavně pro mladý je to takovej idol, co se týče postavy. Je jasný, že kulturistika unás prostě celebritu nemá
K tý Katce ještě... I u Osladila bylo mnohem míň lidí a ani Burák by jich tolik nepřitáhl.
Study

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru kde ses k tomu všemu tak dostal? Psát si z Raymondem to bych ještě možna věděl jak Ale dostat se na pokoj k Rhodenovi atd?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
TheSituation

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Bikini jsou v realu perfektní! Nikola Weiterová a Nathalie Melo jsou asi dvě nejvíc sexy ženy, který jsem kdy viděl.

Souhlas, na Nathalii jsem mohl oči nechat
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale nejhezčí tělo na pódiu měla jednoznačně Justine Munro. Její stehna a zadek překonávaly o třídu jakoukoliv jinou závodnici na pódiu. Když prvně nastoupily bikiny pro, okamžitě jsem jí hlavně podle zadku správně odhadl na jasnou vítězku

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D Z pohledu bikini určitě. Ale Nikola se mi prostě líbí v obličeji. A s Nathalie mam zas fotku, tak asi proto

Study: na RXMuscle mě kontaktoval Aaron Singerman, jestli bych mohl jeho a Chrise Aceta provést po Praze. No a Chris je na pokoji s Correou + radí ještě Rhodenovi, tak takhle no =) Ono je to vážně snadnější, než se zdá. Bavil jsem se s českým talentovaným kulturistou a ten mi říkal, že vařil Flexovi maso. Všichni závodníci by tam docela zoufale potřebovali někoho, kdo by jim takhle mohl pomoct, aby se mohli sami soustředit na závody. Ten Expo hotel byl na tohle všechno hodně špatnej.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
guruhonza napsal:

Určitě bych vypíchl dlouhej pokec s Káťou Kyptovou a Milanem Šádkem. Na to, jaký to jsou celebrity , tak jsou prostě ÚPLNĚ v pohodě.

sorrry,toto mi nedalo

Nesměj se mu, ještě je hodně mladý a žije tím.
Ale ty celebrity mě taky pobavily

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - EVL’s Prague Pro 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: