jednoznačně řidič, škoda toho zvedaku, mohl si zlomit prst, to chtělo kopanec do břicha a šlapák na hlavu
šlapák na hlavu by byl působivej, kopanec by byl složitej v autobuse podle mě byl ten zvedák to nejlepší, co vůbec mohl vymyslet. To zvedl až někde z pekla a pak pořádně vysoko
Přiznám se, že vůbec nerozumím co tam mele. Jinak těžko říct, spousta holek si myslí, že jsou "nedoktutelný". Jinak takovýho hákoše jí dat asi nemusel no.
No, hlavně to nebyl hák, ale zvedák, a to teda slušnej , se divím, že se potom vůbec zvedla
_________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
P.E. - fakt moc dobrý!! Docela si dokážu představit, kolik to muselo být práce, vždyť já jsem jen v blbým 3DsMax nebo Cinema 4D nedokázal udělat ani kouli na rovné desce se stínováním, navíc když si představím ty animace...uff, fakt respekt.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
PE: Pěkný, když si vzpommenu, jak jsme na střední dělali v cinema 4D třeba šachy nebo pokojíček a to se to ani nepohybovalo. Ale na druhou stranu, jediná věc s flashem co mě na střední o PC bavila.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
ahoj, zajímalo by mě, jak toto "programuješ". Nebudu si instalovat ten program na renderování, protože na to nemám čas. Spíš by mě zajímalo, jak moc to máš ulehčené, co všechno musíš definovat (jestli používáš matematické rovnice atd. nebo tlačítko v programu). Vypadá to totiž kurevsky dobře a pár geometrických problémů jsem poslední dobou řešil, tak jsem zvedavy
Fakt nevím o co ti jde. Svým způsobem mi připomínáš Jasona Genovu, který má taky mylné představy o svých schopnostech.Je to pěkné, že tě to baví, určitě se časem budeš zlepšovat, ale minimálně pro teď si myslíš nepřiměřeně moc.
Je mi ale líto, že jsem tě urazil tím, že jsem ti řekl jak to prostě je.
Je to ale docela pěkný model, tak by mě zajímalo, jestli jsi toho stormtroopera vymodeloval sám.
jj a taky je videt ze cca v 5ty serii, na sobe zacal Sheldon makat (myslim fyzicky), takze nejenze se clovek u serialu pobavi (jedu to po 6te (prvni 4 rady) - jiny serial holt neni ...), ale vidi ze i takova troska, jako je Sheldon (a napr. ja), muzou se svym telem dosahnout urcitych viditelnych uspechu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru