|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vigo
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
c87 : a jak mě bolely nohy !! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
vigo
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vigo
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| vigo napsal: | | c87 : a jak mě bolely nohy !! :)) |
ako dlho ti to trvalo odjet?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Speallovo tetování
Už jsem to skoro celé rozluštil, s čínskými znaky je to docela na pytel, mám jenom ten poslední, znamená power - síla, dva (nebo jeden?) před ním jsem nikde nenašel
Ten nápis - "I am not ashamed Rom 1:16"
je odkaz na bibli "For I am not ashamed of the gospel, because it is the power of God that brings salvation to everyone who believes..."
v překladu "Nestydím se za evangelium: je to moc Boží ke spasení pro každého, kdo věří...
Akorát teda nevím, co to má sakra znamenat
Nemáte někdo ponětí co jsou znač ty čínské klikyháky? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
klasická postava futbalistu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 3:59 am Předmět: |
|
|
Moocha, odkazy na bibli jsou u američanů úplně běžné. Stačí se podívat na nějaké video z nějaké americké posilovny (třeba z Metroflexu z Ronnieho videí) a na zdech je plno nápisů z poznámkami ve stylu N:MM.
Když jsme u toho tetování a biblických odkazů, Froning má něco podobného:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
vigo
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
Ahojte,
neviem kam by sa to hodilo viac tak to písem sem. Cvičím crossfit + beh a 1-2 dni do týždňa cvičím vonku v čom by som chcel pokračovať aj cez zimu, Ale s cvičením v zime nemám vôbec skúsenosti a preto by som chcel poradiť zo správnym oblečením a výbavou aby som sa hneď prví chladnejší deň neodpísal chorobou.
Keďže s tím nemám skúsenosti neviem aké oblečenie, respektíve aký tip a značka funkčného prádla sú dostatočné.
Vopred dýk za radu
Ak sa tu nájde niekto kto cvičí aj v zime vonku budem rád keď sa mi ozve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Samorost napsal: | Ahojte,
neviem kam by sa to hodilo viac tak to písem sem. Cvičím crossfit + beh a 1-2 dni do týždňa cvičím vonku v čom by som chcel pokračovať aj cez zimu, Ale s cvičením v zime nemám vôbec skúsenosti a preto by som chcel poradiť zo správnym oblečením a výbavou aby som sa hneď prví chladnejší deň neodpísal chorobou.
Keďže s tím nemám skúsenosti neviem aké oblečenie, respektíve aký tip a značka funkčného prádla sú dostatočné.
Vopred dýk za radu
Ak sa tu nájde niekto kto cvičí aj v zime vonku budem rád keď sa mi ozve. |
Nezlob se na mě, opravdu tě nechci urazit nebo zesměšnit, ale to jsou někdy otázky jako ve školce. Přijde mi to jako ty norský blbci, jak je Brejvik kosil na tom ostrově a oni si do notebooků psali jako že je to hrůza a kdy už přijede policie.
Základní rada je oblíct si víc vrstev a pak si to podle potřeby upravovat. Zahřeju se, něco shodím, pak se po tréninku zase obleču a mažu domů. Podobně to dělal i můj děda a pak táta, když jsme šli v zimě dělat dřevo. A přežili to i bez internetu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Čau. Každý rok trénuju venku ať je jakákoliv zima, takže nějaké rady:
- funkční termo-oblečení, tzn. 1. vrstva dlouhý rukáv (dobrá je Merino vlna; odvádí vlhkost), 2. vrstva (taková bundička, např. softshell; tepelná izolace) a 3. vrstva (ochrana proti dešti [vodní sloupec vybírej 15-20.000+], větru atd.)
- vždy je lepší mít více lehčích vrstev, než jednu "tlustou". Lehké vrstvy se dají případně sundat a po tréninku znovu navléct
- když bude pod 0°C, je určitě dobré mít čepici, kvalitní dlouhé ponožky, elasťáky (na tepláky ani nemysli), rukavice. V mrazech, kdy je -10°C a méně určitě doporučuju kuklu, přes kterou se dá snadno dýchat ale zároveň tě částečně ochrání před studeným větrem (cítit krev v puse fakt není moc příjemné :-))
- jestli bude venku pršet nebo bude mokro, strč nohy do igeliťáku a pak s tím do bot, pomáhá to
Kvalitní značky jsou Moira, Klimatex, Nanosilver, Craft, Icebreaker...
edit: dobré jsou i hřejivé masti. Natíral jsem si vždy nohy, které byly pak krásně prohřáté, efekt vydržel po celou dobu běhu (45min+). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|