Zaslal: ne říjen 21, 2012 11:43 am Předmět: Czeblade- Domaci pumping
Takze behem prazdnin jsem jel Insanity Asylum 1, coz je vazne uzasny trenink pri kterem jsem se zlepsil. Potom jsem mel hodne brigady a mesic jsem se nehybal tak, jak jsem si predstavoval. Doted jsem se udrzoval s TRX a tak ruzne, ale tedka zacnu naplno! :)
Jelikoz je zima, obdovi zrani a pribirani, tak i ja si hodim neco na objem.
Pojedu Body Beast na 90 dni. Ktery vytvoril Sagi Kalev kulturisti, model atd.
Plan je odjet tento trenink zatim jednou, pak mozna druhe kolo nebo P90X2 ciste nebo hybridni rutinu. No a pak chci zacit s Insanity Asylum Volume 1 a 2. Tyhle treninky miluju :D
Jidelak+suplementacni plan:
5:30- 4 CPS Nitrix, 3 CPS Amina, Dávka Celltech
6:00- Snínadě-1.varianta- 100g Quinoa+jahody+boruvky+mandle+med+ 1 CPS Multimax
-2.varianta- 100g ovesných vloček+velký bílý jogurt+džem na dochucení+jablko (banán)+ 1 CPS Multimax
8:00- Svačinka 1- Proteinová tyčinka (Oh Yeah)
9:30- Svačina 2- Maso, rýže či těstoviny (tmavé)+zelenina (brokolice)
12:00- NITRIX 4 CPS
12:30-Oběd- Ve Škole s masem+kopa zeleniny, doma maso+rýže (těstoviny)+zelenina + během jídla 3 CPS Amina+ po jídle sáček Animal Flex … (2x týdně mořskou rybu)
15:00- Předtréninkovka- Gainer Mass 4000 kolem 70g
15:30- Dávka NO Explode- 1-2 odměrky
16:00-17:00- Trénink
17:00 (cca)- Po tréninku Dávka Celltech+sklenice vody
18:00- Potréninkové jídlo- maso, rýžě nebo brambory+zelenina + 3 CPS Amina
20:30 Večeře 1- Maso, fazole (červené)+příloha
21:30- Večeře 2- Syntha 6 (1-2 odměrky) + 3 CPS Amina
22:00- Spánek :)
*Zelenina- Brokolice, okorek, chřest, špenátové lístky
**Sacharidy (příloha)- Nejlepe tmavé. Tvrdé obiloviny
Jo tak tenhle trenink je neskutecne sileny a narocny. Nejtezsi je je asi triset-rozpazky, tlaky a kliky. Uz jsem myslel, ze se pozvracim. A dneska jsem si pripadal jak ucastnik souteze Faktor Strachu... Celltech je tak hnusny
Build Legs
Tento trenink byl kratky a velmi intenzivni plny vypadu, drepu atd. K memu prekvapeni jsem nepotreboval tezke cinky ani ne vic jak 10 kg a i tak jsem byl na konci totalne zniceny.
Lehci je drep s 200kg
Edit: Worksheet zacnu psat az pristi tyden
Ahoj dají se někde na netu stáhnout komplet ty videa (příručky-nebo jak to nazvat) na netu? Nebo si to musim koupit? At už mluvime o tom BEAST,Asylum nebo P90X
Nebo máte to někdo komplet a jste ochotný to poskytnout?
Jo v pohode to stahnes pres torrenty i s knihama a recepty Jen nektere jejich jidla se nedaji udelat kvuli spatne ci zadne dostupnosti potravin. Ale da se jist i tak :D
Jinak na okraj ten trener Body Beastu tam nepouziva snad tezsi jednorucky nez 50 LB, tohle je jiny trenink nez o vahach.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru