|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DaBr

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:06 am Předmět: MUSCLEMEDS a zkušenosti |
|
|
Zdravím má tady někdo nějaké zkušenosti nebo ohlasy na značku MuscleMeds?
Zajímá mě především ten jejich hovězí protein Carnivor a ty jejich AMINA :)
Díky :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Carnivor - dost dobrá stravitelnost, žádné nadýmání, dobrá chuť, žádný zápach z proteinovky druhý den - Což mě přivedlo k myšlence že to asi tak super nebude a že to bude nejspíš beztak samý kolagen, ze stejného důvodu - strach že to je nekvalitní šunt vůči syrovátce, jsem si ho už nekoupil a nekoupím.
Nepíšou tam pořádně obsah aminokyselin, BCAA ani glutaminu, jen na obale machrují na steak... ale nic se tam pořádně vyčíst nedá.
Je tam přidaný monohydrát myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaBr

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
Aha :// Tak asi zvolim klasiku OPTIMUM 100% WHEY GOLD :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem : Jooo to bude super, hovězí je nejlepší na růst, k tomu ušetřím za kreatin a bude to pecka. Ve výsledku není skoro nic lepší než syrovátka, takže bych vzal asi nějaký WPC/WPI nebo Hydrolyzát, cenově vychází nejlépe asi WPC. A když budeš mít občas prachy navíc tak si koupit hovězí zadní nebo falešnou svíčkovou a udělat si domácí steaček
Hovězí maso je pořád hovězí maso, kdyby tamto bylo opravdu z kvalitního masa s dobrým obsahem AMK tak to je potřeba třeba 10kg masa na 1500g bílkovin (flora.cz e-kalkulačka) + nějaká výrobní technologie... takže by stálo kilo proteinu třeba litra minimálně - což tak není. Rozhodni si sám, já se už poučil. Ale říkám stravitelnost parádní...klidně 3x denně ten protein a pohoda to byla, takže pro lidi co mají problém třeba s laktozou by to mohlo být OK. Ale nikoho dneska pár gramů mléčného cukru nezabije, a jestli jo tak to je simulant.
Nenech se ochcat jako já. Výrobky Musclemeds mají v názvu decanate a superlativy ale ty výrobky nebudou o moc lepší než běžně dostupné od jiných firem a o dost levnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Carnivor - dost dobrá stravitelnost, žádné nadýmání, dobrá chuť, žádný zápach z proteinovky druhý den - Což mě přivedlo k myšlence že to asi tak super nebude a že to bude nejspíš beztak samý kolagen, ze stejného důvodu - strach že to je nekvalitní šunt vůči syrovátce, jsem si ho už nekoupil a nekoupím.
Nepíšou tam pořádně obsah aminokyselin, BCAA ani glutaminu, jen na obale machrují na steak... ale nic se tam pořádně vyčíst nedá.
Je tam přidaný monohydrát myslím. |
když tak říkaš že to je sám kolagen zkus si trochu pročít americke weby !!
a i tak máš to levnou kloubní vyživu proti našim výrobcum .
a další poznámka pokud že to asi bude nekvalitní šunt proti syrovátce ona asi taky není syrovátka jako syrovátka co ,
šunt jako šunt
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
Co se kloubní výživy týče, ta stojí i u nás pár korun, takový Orling nebo Fórfitness to mají dost kvalitní za slušnou cenu. Americké weby čtu každý den, nepotřebuji číst reklamní weby o tomto proteinu,ty jsem četl než jsem si ho koupil, pokud by to bylo tak extra určitě by napsali spektrum a množství AMK aby se mohli pochlubit na obal, to mluví samo o sobě, a podle toho bych si mohl zkontrolovat zda to je nebo není kolagen. Třeba to teď píšou ale nemyslím si... Tak syrovátku je třeba si koupit kvalitní to je samozřejmé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|