|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Beats
|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:35 pm Předmět: Combat Powder |
|
|
Zdravím , má stímto novým proteinem někdo zkušenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
viz. Luster. Jinak Combat je uz asi pul roku muj top protein jak chuti tak slozenim, takze doporucuji.
Co se tyka prichuti osobni hodnoceni:
1. cokolada
2. vanilka
3. cookies
4.-6. tripple berry, coko arasidove maslo, banan _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
je to hanba, ale ty tvoje dva topy sem jeste nemel, budu to muset rychle zmenit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
zmeneno  vanilka je pro me od ted nejvejs  (cokoladu zkusim priste) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | zmeneno vanilka je pro me od ted nejvejs (cokoladu zkusim priste) |
Dobra ze? Jak uz jsem psal, nikdy mne zadny vanilkovy protein nechutnal tak jako Combat. Kluci z Colorada to umi namichat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Vanilku mám a výborný.. Už pomalu dochází tak přemejšlim jestli ji vezmu znova nebo zkusim ty cookies.. Ale zase proč měnit něco co mi chutná.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
no hele s cookies rozhodne chybu taky neudelas, zase zmena je zivot a jestli ti chutna vanilka, tak se neboj, ze by ti nechutnala prichut cookies _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jo..asi ji vyzkousim.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantatu

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:20 pm Předmět: Re: re |
|
|
Vanilku nikdy nemám moc rád a zatím jsem neměl protein, který by ji měl opravdu chutnou...ale když to tak čtu, tak už vím, co si pořídím hned po pomeranči _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
Když tu mluvíte o těch combatech, tak prodávám balení Cookies&Cream, zbylo mi 1,25 kg a piksla je otevřená od dubna. Bohužel mi ta příchuť nejede, tak jako zdejšímu osazenstvu a celkově už nějak po suplementech neprahnu, protože to není potřeba a nějakou dobu ještě nebude.
Cena: 500,- (při rychlém jednání možná slevička)
Pište PM. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: st březen 06, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo stejný problém jako já se stravitelností Combat Vanilka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 06, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 06, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Jsem an tom stejně jak Draper, Combat je nej..a já to mám takhle
1. mléčná čokolada
2. tripple berry
3. čokoláda marschmallow
4. pomeranč - ten je nyvýraznej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|