krealkalin = úbytek váhy?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - krealkalin = úbytek váhy?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> krealkalin = úbytek váhy?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Imdrunk

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 12:51 am    Předmět: krealkalin = úbytek váhy? Odpovědět s citátem

Zdar lidi, chtěl jsem se zeptat, jak je možný, že po měsíci tréninku (trénuju ob den,záda+biceps, prsa+triceps+ramena, nohy+břicho) jsem ze 77kg udělal 74 a furt to jde dolů. Je pravda že teď k tomu tlačim krealkalin a gainer, ale nedělám moc aerobní činnosti, jen jsem trošku upravil jídelníček, takže jim často a málo, nechce se mi to tu teď do podrobna rozepisovat takže jen stručně:

Snídaně: Cereálie/lupínky/musli
Sváča: celozrný pečivo se sejrem/Musli tyčka
Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina
sváča: tvaroh s lupínkama/zelenina/ovoce
Večeře: Vajíčka/rybičky/sýr+celozrný pečivo
+ denně tak 5l vody

Tošku mě to zaráží, protože jsem myslel, že teď mi ta váha půjde nahoru jak bude přibývat svalová hmota a ono naopak, podkožní tuk mi přijde pořád na stejný hladině tak nevim. Díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wass

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 3:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mně málo jíš, hodně málo... jestli máš k svačině müsli tyčinku, tak se nediv, že nerosteš... takhle by si podle mně nerostl ani se samotnou stravou, natož pak s gainerem a krealkalynem

já sice taky nejim tolik, co tady jí spousta lidí, ale s tim tvym jídelákem bych umřel hlady už 2 hodiny po snídani :D já mam prostě furt hlad, samo tělo si o to jídlo říká

neboj se velkých porcí, o stravě toho tady je napsáno hafo, tak si to pročti a zařiď se podle toho ;)
coolluk

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem mel problem pribrat, zameril jsem se hlavne na jidlo. rano oves, svacina pecivo syry sunka, obed kureci, hovezi, ryby atd atd.. Jím tak 6x denne + nejaka ta suplementace :) jidelnicku je tu tri pr.... a funguji ale musis jist fakt jednou tolik co predtim.. Nezapomen na zeleninu, mleko a vejce
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavní chyba mi přijde tady: Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina

70g masa to snad ani nemá cenu strkat do pusy, jen to rozdráždí chuťové pohárky. Neboj se udělat si celé prso 250+ g. Tam nějaké bílkoviny nahoníš.

5l vody je moooc, možná proto se do tebe potom to jídlo nevejde a můžeš si připadat plný (nevím tedy jako moc se potíš).

Nějaký tuk - oleje, máslo, plnotučné mléko apod - nevyhýbat se mu. Tvaroh se tráví pomalu tak spíš na noc = prohodit ho s večeří.

Větší snídani.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 4:30 pm    Předmět: Re: krealkalin = úbytek váhy? Odpovědět s citátem

Imdrunk napsal:
Zdar lidi, chtěl jsem se zeptat, jak je možný, že po měsíci tréninku (trénuju ob den,záda+biceps, prsa+triceps+ramena, nohy+břicho) jsem ze 77kg udělal 74 a furt to jde dolů. Je pravda že teď k tomu tlačim krealkalin a gainer, ale nedělám moc aerobní činnosti, jen jsem trošku upravil jídelníček, takže jim často a málo, nechce se mi to tu teď do podrobna rozepisovat takže jen stručně:

Snídaně: Cereálie/lupínky/musli
Sváča: celozrný pečivo se sejrem/Musli tyčka
Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina
sváča: tvaroh s lupínkama/zelenina/ovoce
Večeře: Vajíčka/rybičky/sýr+celozrný pečivo
+ denně tak 5l vody

Tošku mě to zaráží, protože jsem myslel, že teď mi ta váha půjde nahoru jak bude přibývat svalová hmota a ono naopak, podkožní tuk mi přijde pořád na stejný hladině tak nevim. Díky za rady

sám sis napsal sám sis odpověděl málo jíš !!!
pokud chceš nabrat tak přidej palivo do kotle ,
a překopej celý jídelák,
je tady dost lidi co ti rádi poradí .
ve vodě nehledej chybu ,

Rychle na stránku:

Přejdi na: