|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imdrunk
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 12:51 am Předmět: krealkalin = úbytek váhy? |
|
|
Zdar lidi, chtěl jsem se zeptat, jak je možný, že po měsíci tréninku (trénuju ob den,záda+biceps, prsa+triceps+ramena, nohy+břicho) jsem ze 77kg udělal 74 a furt to jde dolů. Je pravda že teď k tomu tlačim krealkalin a gainer, ale nedělám moc aerobní činnosti, jen jsem trošku upravil jídelníček, takže jim často a málo, nechce se mi to tu teď do podrobna rozepisovat takže jen stručně:
Snídaně: Cereálie/lupínky/musli
Sváča: celozrný pečivo se sejrem/Musli tyčka
Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina
sváča: tvaroh s lupínkama/zelenina/ovoce
Večeře: Vajíčka/rybičky/sýr+celozrný pečivo
+ denně tak 5l vody
Tošku mě to zaráží, protože jsem myslel, že teď mi ta váha půjde nahoru jak bude přibývat svalová hmota a ono naopak, podkožní tuk mi přijde pořád na stejný hladině tak nevim. Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wass

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 3:22 am Předmět: |
|
|
podle mně málo jíš, hodně málo... jestli máš k svačině müsli tyčinku, tak se nediv, že nerosteš... takhle by si podle mně nerostl ani se samotnou stravou, natož pak s gainerem a krealkalynem
já sice taky nejim tolik, co tady jí spousta lidí, ale s tim tvym jídelákem bych umřel hlady už 2 hodiny po snídani :D já mam prostě furt hlad, samo tělo si o to jídlo říká
neboj se velkých porcí, o stravě toho tady je napsáno hafo, tak si to pročti a zařiď se podle toho ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
taky jsem mel problem pribrat, zameril jsem se hlavne na jidlo. rano oves, svacina pecivo syry sunka, obed kureci, hovezi, ryby atd atd.. Jím tak 6x denne + nejaka ta suplementace :) jidelnicku je tu tri pr.... a funguji ale musis jist fakt jednou tolik co predtim.. Nezapomen na zeleninu, mleko a vejce
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
Hlavní chyba mi přijde tady: Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina
70g masa to snad ani nemá cenu strkat do pusy, jen to rozdráždí chuťové pohárky. Neboj se udělat si celé prso 250+ g. Tam nějaké bílkoviny nahoníš.
5l vody je moooc, možná proto se do tebe potom to jídlo nevejde a můžeš si připadat plný (nevím tedy jako moc se potíš).
Nějaký tuk - oleje, máslo, plnotučné mléko apod - nevyhýbat se mu. Tvaroh se tráví pomalu tak spíš na noc = prohodit ho s večeří.
Větší snídani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 4:30 pm Předmět: Re: krealkalin = úbytek váhy? |
|
|
| Imdrunk napsal: | Zdar lidi, chtěl jsem se zeptat, jak je možný, že po měsíci tréninku (trénuju ob den,záda+biceps, prsa+triceps+ramena, nohy+břicho) jsem ze 77kg udělal 74 a furt to jde dolů. Je pravda že teď k tomu tlačim krealkalin a gainer, ale nedělám moc aerobní činnosti, jen jsem trošku upravil jídelníček, takže jim často a málo, nechce se mi to tu teď do podrobna rozepisovat takže jen stručně:
Snídaně: Cereálie/lupínky/musli
Sváča: celozrný pečivo se sejrem/Musli tyčka
Oběd: většinou kuřecí 70g + rejže a nějaká ta zelenina
sváča: tvaroh s lupínkama/zelenina/ovoce
Večeře: Vajíčka/rybičky/sýr+celozrný pečivo
+ denně tak 5l vody
Tošku mě to zaráží, protože jsem myslel, že teď mi ta váha půjde nahoru jak bude přibývat svalová hmota a ono naopak, podkožní tuk mi přijde pořád na stejný hladině tak nevim. Díky za rady |
sám sis napsal sám sis odpověděl málo jíš !!!
pokud chceš nabrat tak přidej palivo do kotle ,
a překopej celý jídelák,
je tady dost lidi co ti rádi poradí .
ve vodě nehledej chybu ,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|