asi skříplý nerv

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - asi skříplý nerv  Úvodní stránka -> Ostatní -> asi skříplý nerv
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vittus

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při dnešním tréninku cajk až na shyby. U shybu opět bolest hlavy (nástup pravidelně při 8mém opakování). Uvidím co to udělá na dřepech. Když to neodezní do víkendu, půjdu k šamanovi.
Stevn

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Caute

Pred rokom v septembri ma zacal nejako boliet chrbat v oblasti krizov. nic hrozne cvicil som dalej. Sem tam bola ta bolest taka ze som nemohol rovno sediet ale vzdy to casom preslo.
Zistil som ze mi to sposobovali drepy a zrejme to bolo tak ze po dlhsej pauze som mal asi oslabeny trup. nez mi to doslo cvicil som dalej.
Navstivil som ortopeda povedal mi klasicke kecy ze skolioza blabla blbosti debilne rehabilitacie som podstupil ktore mi nic nepomohli.
potom som zacal cvicit s mensimi vahami vyhodil som drepy a to uz praktikujem mozno aj pol roka. doteraz ziadna bolest.

Problem je ze viem ze nieco nieje vporiadku bol som uz u 2och roznych ortopedov obaja kecali typicke kraviny. prakticky mi povedali ze vsetko je ok podla rontgenu akurat je tam mierna skolioza co mi nepride ako pricina uz len preto ze som cvicil s odost nizsimi vahami ked ma to zacalo bolievat ako kedysi. Bol som na fakulte sportu za jednym ucitelom atletiky a ten mi prebehol chrbticu rukami nasiel nejake miesta kde je nieco (neviem co) vyskocene napravil lenze stale to akoby vyskakuje.

V normalnom zivote ten chrbat vobec necitim ale bohuzial nemozem cvicit drepy (mam pocit ze ani legpress mi nerobi dobre), momentalne nerobim ani mrtvoly aj ked tusim ze to mi problem nerobi casom mozno vyskusam.
Rad by som sa uz niekam pohol ale vobec neviem co mam robit.

V posilke sa sustredujem hlavne na spevnenie toho spodneho chrbta a brucha. Robim hyperextenzie a nemam ziadny problem. Ale napriklad par dni dozadu kamoska stahovala veci a nieco som zdvihal (nebolo to dokonca ani tazke neviem ci to nebol len matrac) a zohybal som sa akoby bokom a zasa ma zacal boliet chrbat tak podobne ako uz pol roka nie. Citim to len ked sa zohybam s gulatym chrbtom pri vystretom nemam problem. Nieje to ziadny velky problem a viem ze do par dni to prejde akurat mi vadi ze viem ze nieco nieje vporiadku.

Neviete poradit nieco?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak cvičíš břicho? Kontroloval ti nějaký z těch doktorů u kterých jsi byl funkci hlubokého stabilizačního systému? Byl jsi na CT, nebo na magnetické rezonanci?

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne ne listopad 04, 2012 8:15 am, celkově upraveno 1 krát
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Byl jsem na CT, nebo na magnetické rezonanci?

tak bud ses prepsal,nebo ses vozralej a nebo trpis rozdvojenim osobnosti. Oprav se vole.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, neděle před osmou ráno, co bys po mě jako v tuhle dobu chtěl za výkony?

Derek Poundstone
Stevn

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

brucho cvicim rozne vacsinou skracovacky na zinenke alebo na sikmej lavicke. 3 serie po 12-15 opakovani ako supeseria s hyperextenziami. v poslednej dobe som zacal skusat aj zdvihanie noh pred seba.
Na MRI, CT som nebol a hlboky stabilizacny system neviem ako sa da skontrolovat ale tipujem ze to ani jeden nerobil.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stevn napsal:
brucho cvicim rozne vacsinou skracovacky na zinenke alebo na sikmej lavicke. 3 serie po 12-15 opakovani ako supeseria s hyperextenziami. v poslednej dobe som zacal skusat aj zdvihanie noh pred seba.
Na MRI, CT som nebol a hlboky stabilizacny system neviem ako sa da skontrolovat ale tipujem ze to ani jeden nerobil.

zajdi jsi k fyzioterapeutovi (jinak nezjistíš nic co ti vlastně je ),superserie s hyperextenzemi je nesmysl uplnej
CIZO

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stevn napsal:

No tak to je celekem jasný. Břicho cvičíš špatně a kromě oslabeného hlubokého stabilizačního systému tam budou asi nějaké strukturální změny, nějaké podráždění nervu, malá protruze plotýnky, nějaký zánět... cokoliv. Na rentgenu zjistí prd, leda tak uzel na páteři :)

Pokud ty bolesti nejsou nějak velké, tak za fyzioterapeutem, pokud jsou, tak nejdříve ideálně magnetickou rezonanci, pokud se tam na doporučení lékaře dostaneš.

Derek Poundstone
Stevn

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u jedneho fyzioterapeuta som uz bol po prvej navsteve ortopeda. mal som pocit ze ta zenska nevie co robi. stym mri to nebude asi take lahke kedze na ortopeda sa caka tak 2 mesiace. najskor som knemu objednany niekedy po novom roku ale skusim sa nato spytat.

aj tento druhy ortoped ma poslal za ich fyzioterapeutom tak som zvedavy co z toho bude ale zasa mam pocit ze to je skor len nejaka blbost kde ma mozno sice poslu na cvicenia chrbtice.
chvilu som chodil na take cvicenia ktore by mali prave spevnit hlboky stabilizacny system ale neprislo mi to moc dobre. uvidim co mi teda povedia.

a hlbsie nemozete rozpisat co je zle stymi cvikmi na brucho?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podľa mňa by si mal zaradiť veci ako dead bug, barbell ab rollout, plank (a jeho rôzne variácie), overhead drep, drepy na fitlopte a rôzne takéto blbosti. Ak niekto nesúhlasí, rád sa nechám poučiť :) A samozrejme drep (back,front,zecher) v kombinácii s mrtvolou. Čelné drepy v kombinácii s DL sú z môjho pohľadu top na core. To len na margo toho cvičenia stredu tela.
Poman

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tož si zajdi na kvalitní rehabilitaci...jednoduchá rada

Geniální nápad, mám to v háji tak zařadim cviky co tu oblast šíleně zatěžujou...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - asi skříplý nerv Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: