|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
porazit Condita a Andersona a legenda bude skutocnostou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
Neviem, ja stále sledujem skoro komplet cardy, neraz som hore celú noc, ale chýba tu moderátor, ktorý by min. vytvoril topic o tom-ktorom evente atd. atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 7:55 am Předmět: |
|
|
Chudak GSP, bude bit jak zito
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
"Here’s a list of fighters that have been confirmed to be heading to the UFC after the January event.
Female Bantamweight: Ronda Rousey, Miesha Tate, Sarah Kaufman, Cristiane ‘Cyborg’ Justino, Sara McMann, Alexis Davis, Liz Carmouche
Lightweight: Gilbert Melendez, Josh Thomson, Jorge Masvidal, Pat Healy
Weltherweight: Nate Marquardt, Tyron Woodley, Tarec Saffiedine, Bobby Voelker
Middleweight: Luke Rockhold, Tim Kennedy, Ronaldo Souza, Lorenz Larkin
Light Heavyweight: Gegard Mousasi, Ovince St. Preux, Rafael Cavalcante
Heavyweight: Daniel Cormier, Josh Barnett"
http://www.cagedinsider.com/ufc/verified-strikeforce-folds-miesha-tate-and-a-handful-make-transition/
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Snad to tak aj bude. Niektori co su uvedeni maju podpisanu zmluvu so SF este na par (dost) zapasov. Inac to je ale parada.. Rockhold, Kennedy, Mousasi a HW. Parada.
Nikto nemate nejaky preferovany kanal na streamovanie (zajtrajsieho) UFC?
edit: Dik Guru
Naposledy upravil BerserK87 dne so listopad 10, 2012 3:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Na nemeckej verzii Eurosportu ide live nejaka akcia, fightoval aj T. Hron, vyhral cez diskvalifikaciu supera, ktory ho knockol zakazanym uderom laktom (z otocky). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
UFC Cung vs LE
SPOIL
.
.
.
co-main event aj main event pecky:)
- škoda, že Nedkov odišiel úplne, čo sa týka kardia, ide jak tank a solí pumelice, no v treťom
už ledva stál, žiaľ.
- Cung jeden z njajbrutálnejších vypínačov, čo som videl, toto asi ani sám nečakal, myslel som, že to bude jasná záležitosť Richa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:36 pm Předmět: |
|
|
Mne ten Rich Franklin pride ako Forrest Griffin, myslim ze som si ich aj predtym plietol jedneho s druhym. Obaja taki rozsafni, gebravi, hopsa sem hopsasa tam ruky dole pri kopoch, sem tam aj daka ta kombinacia uderov vyjde - Franklinovi o dost viac ako Griffinovi. Ich dat dokopy, to by bol zaujimavy fight. Najlepsie by bolo keby si dali navzajom KO  by mavali rukami a nohami obaja ako by sli dole
UFC Macao SPOIL
.
.
Tak Cung Le ho vypol krasne. Pozeral som na fighnext a nedalo mi precitat prvy koment kde napisal ze toto fakt necakal. Tak som rozmyslal ze co. Ci sa niekto zranil ale najskor, ze Cung nejaku tu vecicku s otockou vysrsti ale toto bol brutal KO.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 12:09 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Mne ten Rich Franklin pride ako Forrest Griffin, myslim ze som si ich aj predtym plietol jedneho s druhym. Obaja taki rozsafni, gebravi, hopsa sem hopsasa tam ruky dole pri kopoch, sem tam aj daka ta kombinacia uderov vyjde - Franklinovi o dost viac ako Griffinovi. Ich dat dokopy, to by bol zaujimavy fight. Najlepsie by bolo keby si dali navzajom KO by mavali rukami a nohami obaja ako by sli dole |
Mne sa tiez ich styl nepaci, ale ak si chces urobit radost,najdi si ich vzajomny zapas, uz ho mali.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 7:01 am Předmět: |
|
|
Souhlas se vším, co bylo řečeno. Forresta a Franklina jsem si taky pletl do posledního fightu Forresta.
SPOIL
A k eventu? UFC sleduju "už" 23 měsíců, od zápasu GSP vs Koscheck a vždy jsem viděl celej maincard a většinou i prelims, ale nudný zápasy jsem proskákal v VLC playeru. A musím říct, že tohle byl nejnudnější event za tu dobu. 7 fightu zasebou decision (2x split) a z nich za nadprůměrnej považuju jen 125ky.
Cung Le to pak maličko tím KO zachránil a málokdo to čekal.
UFC 158 - Yushin Okami vs Cung Le - tohle jsem teď našel na wiki, snad to není pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Neviem, ja som ich takto nevnímal, Ace mi prišiel vždy skvele kondične prirpavený s dobrým pohybom a riadne rýchly, Forest posledné roky priemer s akurát zvláštnou psychikou, rozmermi hw a statusom hviezdy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|