kde všichni berete ty široký záda? jasně, že tréninkem, ale já prostě nechápu, kam se ten velkej kus svalů schová, když nemáte ruce natažený, ale u těla... prostě že někdo upaží ruce a najednou se tam objeví tak široká hmota... debilní dotaz, ale nějak mi to nejde do hlavy :)
kde všichni berete ty široký záda? jasně, že tréninkem, ale já prostě nechápu, kam se ten velkej kus svalů schová, když nemáte ruce natažený, ale u těla... prostě že někdo upaží ruce a najednou se tam objeví tak široká hmota... debilní dotaz, ale nějak mi to nejde do hlavy :)
Moocha,jari - Díky moc :) Takovouhle motivaci potrebuju do mamuta to má ale hodně daleko,mám před ssebou ještě dlouhou cestu
Jinak tady ještě můžete kouknout na video co sme s kámošem udělali
hlavně k těm ramenům,jsem začal dělat workout a hodně cviky s vlastní vahou,jako chození po rukou a tak (ve videu to neni) ,je to ale neskutečně náročný,vůbec sem to nečekal,hlavně když má člověk 100kg :D ale chci se to pořádně naučit a skloubit posilku,box,workout a snad to bude čím dál lepší :)
Tyjo super forma, Devile, presne takovy se mi libi. Takove ty fighterske postavy ( nic prehnane, ale presto vysekana horda svalu ). Az udelas/zvetsis ty ramena, tak to bude paradni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru