|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| *Devill:) napsal: | Mari.Shinzon - díky moc .. samozřejmě chci bejt velký hovado,ale mít i nějakou tu funkčnost,nějak to zkloubit,jojo ramena sou teď priorita č.1 |
Video pěkný, jen ta mrtvola co tam padla mi přišla hrozně sprasená ale chápu že s tvou výškou se to netahá nic moc malá poznámka, u tréninku ramen je dost důležité ty ramena opravdu cvičit/cítit je, to předpažování, upažování co tam předvádíte je super na efekt ale ramenům to moc nedá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
*Devill:)

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | *Devill:) napsal: | Mari.Shinzon - díky moc .. samozřejmě chci bejt velký hovado,ale mít i nějakou tu funkčnost,nějak to zkloubit,jojo ramena sou teď priorita č.1 |
Video pěkný, jen ta mrtvola co tam padla mi přišla hrozně sprasená ale chápu že s tvou výškou se to netahá nic moc malá poznámka, u tréninku ramen je dost důležité ty ramena opravdu cvičit/cítit je, to předpažování, upažování co tam předvádíte je super na efekt ale ramenům to moc nedá |
tu mrtvolu a celkově ramena tam cvičí jenom ten kamarád já sem ten druhej,na ramena tam jedu snad jenom tu velkou tyč za hlavou... ale až budu mít čas,tak udělám nějaký videjko a naházim tam všechny možný cviky,aby-ste zkoukli tu techniku
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
Devill - luxus .. vypadáš jak vytesanej do skály
jinak já jsem po měsíci přestal mít sračku z Afriky, nechal jsem si zase přerovnat záda a pustil poprvé v životě Nitrix a dějou se věci ... trénuju 6x týdně do mrtva a tělo reaguje dobře. Takže prostě klasika - změna, změna a změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
*Devill:)

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Jo genetiku nevojebeš...ale myslim že to máš ještě v pohodě  slušná forma
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | patrikdundych napsal: | Jo genetiku nevojebeš...ale myslim že to máš ještě v pohodě slušná forma | nj kyfoza a skolioza dohromady |
to mam taky ale správnym cvičením a rehabilitacema by se to mělo dát trochu do cajku...mě to pomohlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Č174 netáraj, sám vieš, že je to slušné, načo tie kecy okolo, nik nemá všetko, ako by si prial/ako je ideálne, dôležité je, že vidieť pekný progres _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
=) máš účet na ronnie od bráchy? nebo je teď jen rok 2010?
Pěkná forma i na tři roky cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
učet mam 3 ale cvičim rok :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Eros napsal: | | učet mam 3 ale cvičim rok :) |
A jak jsi vypadal před tím rokem? ... to by možná bylo směrodatnější, než tu dávat takovouhle formu s tím, že cvičíš rok :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Eros napsal: | | učet mam 3 ale cvičim rok :) |
A jak jsi vypadal před tím rokem? ... to by možná bylo směrodatnější, než tu dávat takovouhle formu s tím, že cvičíš rok :) |
o stravu a kulturistiku se zajimam asi 4 roky ale diky skole jsem nestihal plnohodnotne cvicit, stravovat atd... tak jsem zacal teprve pred rokem a vypadal jsem jako normalni 70kg kluk :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|