Prosím boxery o radu

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím boxery o radu  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Prosím boxery o radu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yagito

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 5:24 am    Předmět: Prosím boxery o radu Odpovědět s citátem

Zdravim vas,
mam jeden dotaz,vzhledem k tomu ze hraju na kytaru velmi casto a hodne mam strach o sve ruce a klouby,ale chci si poridit box. pytel a rukavice na udrzeni formy upusteni stresu nechci byt naky zapasnik proste pro zabavu moc bych vas poprosil o radu pri vyberu.
Jak jsem psal hraju velmi casto na kytaru a aktivne,proto mam strach o sve klouby a prsty.Vzhledem k tomu bych se rad optal jake rukavice by jste me doporucili jako bezpecne pri boxovani do pytle.
Nasel sem tyto : http://www.mma-shop.cz/bojove-sporty/boxerske-rukavice/rukavice-na-boxersky-pytel-pytlovky/everlast-prstove-pytlovky-kozene-8oz.html
a nebo tyto : http://www.mma-shop.cz/bojove-sporty/boxerske-rukavice/rukavice-na-trenink/boxerske-rukavice-kozene-everlast-10br.html.
Vzhledem k me vaze 93 kg sem cetl ze box. pytel by mel mit 42kg.Nasel sem jsi tento
http://www.mma-shop.cz/bojove-sporty/boxovaci-pytle/boxovaci-pytle-/everlast-boxovaci-pytel-100cm.html. Tak by me jeste zajimalo jestli by byl dostacujici tento i kdyz ma 24kg.
Moc vam zkusenym dekuji za odpovedi budu velmi vdecny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite by to chtelo tezsi pytel,ja mam doma neco kolem 40 kg a lita to jak hadra na kosteti.Na pytlovky se vykasli a kup si normalni boxersky rukavice a bandaze,pak se o ruce nemusis bat.
Bombay

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě těžší pytel. Ten 24kg bude moc lítat.

Oproti Mikovi bych zase doporučil pytlovky. Mně se s nima do pytle prostě bouchá líp, mám lepší kontakt, klasické boxerky mi na pytel vadí. Kloužou na něm, nemám ten "dobrý pocit" z dobře umístěné rány.

Bandáže jsou každopádně nutnost, čím delší, tím lepší. Ty 250cm bych nebral.
c87

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne by som doporucil este tazsi mech, a urcite pytlovky najlepsie kvalitne kozenne, ruka si musi zvyknut na uderi a potrebne sa spevnist. V sparingovych (velkych rukaviciach) by to bolo takmer nemozne...
ignasov

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked sa chlapec boji o ruky a chce sa na mechu len ventilovat, kup si normalne sparingove rukavice, jebni tam 12OZ, to bude jak vankus... neublizis si a na ten ucel je to okej... a daj si bandaze,,,

pytlovky mu su zbytocne... on nechce vediet boxovat ale ventilovat sa...
yagito

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuji moc za vase rady,jak rikam spis se chci udrzet ve forme ventilovat samozrejme zaboxovat si ale ne abych pak sel a nekde se rval nebo tak:),takze kazdopadne tezsi pytel a treninkove rukavice sem jeste cetl ze nad 90kg maj bejt 16oz ale je tu psano 12 tak asi postaci tyto moc vam dekuji za rady.
yagito

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mate nejaky tip na slusny pytel nad tech 40kg za slusnou cenu?diky
mmks

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no sice nejsem boxer, ale jestli můžu z vlastní zkušenosti doporučit tak pytlovky Heavy Bag - http://www.piransport.cz/pytlovky-pro-line-heavy-bag.html a samozřejmě bandáže.
Kdysi jsem si blbec koupil jen pytel bez náplně a i když jsem míchla písek, pilny hadry atd. nakonec byl pytel vždy dole jak beton, takže klouby dostávaly dost naprdel. S těmato rukavicema úplně v pohodě.
Mě se třeba s normálníma rukavicema na pytlu špatně boxuje, asi to neumím, ale díky těm polštářům se mě často stalo, že ruka se měla snahu po nárazu v zápěstí vytáčet. Tady ty pytlovky jsou dost tvrdé, ale úderová plocha je rovná, takže na pytel pěkně dopadá.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyuziju tohoto topicu - pouzivate nekdo na sparing i nejake mekke mma nebo podobne rukavice? Jde mi hlavne o sirku te rukavice, abych se za ne nemohl tak dobre schovavat jak za svoje 12ky :) Kdyby mel nekdo tip nebo zkusenost, budu rad.
Alak1234

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

j sparoval som us aj v mma rukaviciach ..
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ti k tomu vsetci gratulujeme alak.

Lunreal: mas aj sparingove mma rukavice ktore su polstrovane viac ako klasicke 4Oz, maju od 6 do 8Oz oficialneho znacenia, je to neporovnatelny rozdiel oproti tvrdym 4oz rukaviciam, s ktorymi sparovat je o hubu, ale furt su aj tieto polstrovane citit viac ako 12oz boxerske sparingovky, takze neviem ci by ta trener v klube pochvalil

napr: http://www.playwell.co.uk/images/tapnewsparringgloves.jpg
mmks

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli to není myšleno na MMA, tak si myslím jde vybrat i rukavice, které nejsou nějak moc velké. Já teď měnil 10OZ Piran za 16OZ King a když jsem je porovnával, tak mi velikostí nepřipadají o tolik větší, aby se to nějak zvlášť projevilo v krytu.
Alak1234

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj dik :) ale je to v pohode na taky takticky sparing abo jak to nazvat ked nejdes na rany ale len tak si skusas techniky do uhybov cez strhi a zakoncene udermi lepsiie nez vo velkych rukaviciach. ale ked tu zacinalo mma bol jeden klub a tam sme na trening chodili sparing vlastne len v mma rukaviciach bolo to tvrde ale co cakat od mma
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to hej, ak mas partnera s ktorym sa to da, tak technicky sparing sa da zvladat aj v klasickych, ale normalny tvrdy sparing je v mma rukaviciach blbost, netreba vela a zlomeny nos, rozseknute obocie a pod je na svete a potom mozes ist akurat tak do riti a nie na trening
Alak1234

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to hej jasne ze poriadny sparing vo velkych boxeriskych je najlepsi ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím boxery o radu Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: