Urcite to ma svuj vyznam, ale me proste prijde, ze bez plneho rozsahu, tyc na dotyk horni casti hrudniku, to neni to prave orechove.
Derek tam tu osu nepoloží, nemá takový rozsah pohybu :) osu ve vzduchu měl i když ve stoje vyrážel 180kg soukolí na opakování.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Petey. Jo díky Ale 10x140kg mi v sedě na takového borce nepříjde zase nic tak šíleného. Ja říkám, mě nejvíc dorazil Ervin Katona a jeho 5x160kg ve stoje.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Hm.. a vlastne strongmani jsou naturalove ? (neberou nelegalni suplementy) Obecne, nekdo, nikdo nejspis ?
Mozna je to hloupa otazka, ale ja se v tom fakt nevyznam.
Judson zobuď sa bráchu, práveže strongmani si môžu sypnúť dosýta, bo tam nejaké to testovanie nefachá, takže od amatérov po profíkov sa samozrejme dáva všetko, na čo kto má, čo kto chce a pod. voľba je na každom, to neznamená, že sa nenájdu naturálne výnimky, ale na profi scéne a väčšine popredných amatérskych závodníkov ich nehľadaj.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak 3xBW se shodneme, že naturálně jde do těch 100kg určitě (samozřejmě u lidí, kteří mají na mrtvolu nějaký predispozice
Tady z fora saleb to dává (210kg). Já měl 2,6xBW po 30 měsících cvičení, takže i při 82kg BW naturál na 250kg má. V 93ce dávaj raw závodníci právě někde kolem těch 280kg, otázka je, jestli to jsou naturálové, ale já bych furt řekl, že na to pár lidí dosáhnout může. A teď by mě třeba zajímalo 100kg BW a 300kg mrtvola. S predispozicema a s několika lety poctivého tréningu.. 300kg podle mě jo.
Já vím, řeším něco, co je vlastně jen o názorech, pokud by tu fakt nebyl někdo takovej, kdo tu metu pokořil.
300 naturálně při 100 kilech jde v každym případě. I dřep. Samozřejmě to, jestli je naturální maximum tolik nebo tolik, to už řešit z principu nejde. Těch 300 ale rozhodně není žádná nedosažitelná meta pro dobře disponovanýho, dlouhodobě kvalitně trénujícího naturála.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru