|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Napalm nebo Assault |
| Assault |
|
66% |
[ 6 ] |
| Napalm |
|
33% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
honza94
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 12:52 pm Předmět: Xtreme Napalm Pre-Contest nebo Assault |
|
|
Dobrý den chtěl bych se zeptat, který z těchto produktů je lepší? či jaké máte zkušenosti s Xtreme Napalm Pre-Contest.
Assault jsem měl a jsem byl jsem s ním spokojen tak jestli mam u něj zůstat, či vyzkoušet Xtreme Napalm Pre-Contest.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coolluk
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Teď mám NOS Fusion a jsem spokojený, ale pak pokud budu měnit tak asi assault
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Mel sem Assault a ted mam napalm a musim rict ze Assault je lepsi _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem Assault a nic moc, pokud jsem teda neosolil pořádně dávkování, na žaludek to taky nebyl zázrak...složení OK ale cena výkon - asi bych zkusil spíš Napalm - pokud jde hlavně o pump. V assaultu jsou zase BCAA takže záleží co hledáš...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Assault sem ted dobral, ze zacatku perfektni, prvnich tak 5 treninku, pak uz nic moc jako vsechny ostatni NOcka, jediny co mi ucinkovalo po celou dobu uzivani stejne byl hell gel, sice je to hnusny, nakopnuti taky neni nejak extremni, ale po celou dobu cviceni sem byl napumpovanej, ostatni NO ucinkovali jen ze zacatku, mel sem jeste treba shotgun, nos fusion nebo e.nox shock, je ale pravda ze shotgun sem mel jako prvni NOcko, a ten asi nakopne fakt nejvic ze vsech co sem mel, ale taky ne po celou dobu cviceni, a z jedinyho shotgunu sem o dost zesilil, coz se o ostatnich nockach rict neda..... ja radim ani assault ani napalm (mel ho kamos a zadnej zazrak) ale pro hodne velky nakopnuti shotgun, nebo pro napumpovani po celej trenink hell gel.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Na mě osobně Assault nefunguje buď vůbec, nebo jedině v kombinaci odměrka a půl + silné kafe. Takže jej z principu doberu, ale tím jsem s Assaultem bohužel skončil.
Co na mě opravdu zabírá, je 1.M.R. (úplně nerozumím, proč není rozšířenější, téměř nikdo jej neprodává, ale kopanec to je solidní). Méně účinný, ale stále efektivní, jsem cítil Jack3D.
Ten Napalm by mě docela zajímal. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Haha, stejně vás nakopává ten amin co v tom je. Co takhle ho zkusit solo...
vinaturae.com/eshop/172--phenylethylamine ;-) dejte mi pak vědět...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| coolluk napsal: | | Teď mám NOS Fusion a jsem spokojený, ale pak pokud budu měnit tak asi assault |
nemněn !!! NOS je super ,
muj názor assault na něj nemá , jak nutričně a složením tak funkčností !!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|